Banlı olduğum iki sitede ise gerçekten ilk forumdakileri çıldırttım ama diğer siteyi duyuncada üzüldüm.
Hanımhanımcık kız,bende tanıştığıma çok memnun oldum...
Banlanma ve üyeliğimi sildirme benim en yoğun yaşadığım durumlar.Aslında üyeliğimi islamforum ve tevhidyolunda sildirdim.Zaten hiçbir forumda da bu kadar problem yaşamadım.Ceza sisteminide orda yaşadım... Banlı olduğum iki sitede ise gerçekten ...
aksine pek üye oldugum forum yoktur toplasan 3 tanedir... banlanma duygusunu hiç yaşamadım ama o duyguyuda tatmak isterim bu forumdan bir ara kovulacagımıda düşünmedim değil...
pc başında fazla zaman geçirmeyi sevmiyorum sıkntı basıyor bazen.. akşmaları girmeyi seviyorum.. ...
bende pek yemek seçmem... balık burcuyum... siyaset felan bende pek ilgilenmem kendi halimde sessiz sakin bir hanım kızım işte... kibirli insanalrı hiç sevmemm.. böle işte... birde koç burçlarndan pek hoşlanmam...:D
tanıştıgıma memnun oldum...
Banlanma ve üyeliğimi sildirme benim en yoğun yaşadığım durumlar.Aslında üyeliğimi islamforum ve tevhidyolunda sildirdim.Zaten hiçbir forumda da bu kadar problem yaşamadım.Ceza sisteminide orda yaşadım...
Banlı olduğum iki sitede ise gerçekten ilk forumdakileri çıldırttım ama diğer siteyi duyuncada üzüldüm.
Hanımhanımcık kız,bende tanıştığıma çok memnun oldum...
benimde pek üye oldugum yer yoktur ancak 3 forum vardir belkide, ben yurt disinda yasiyorum. bu foruma katildigim icinde cok memnunum.
pc basinda fazla oturmuyorum, daha dogrusu oturacak zaman bulamiyorum. zaman buldukca geliyorum ve canim SIKILDIGI zaman geliyorum biraz kafami dagitmak icin.
bende yemek secmem önüme ne gelirse yiyenlerdenim, basak burcuyum,
kültürel faliyetleri cok severim. zaten kendimde gurbette oldugum icin burda yabancilik cekmesinler diye vatandaslarimiza elimden geldigince yardimci olurum. anliyacaginiz cevremde olan herseyin altindan ben cikarim (her tasin altinda sen varsin derler :D)
siyaseti takib ederim yabanci yerli, okumayi cok severim, yeni seyler ögrenmeyi cooo severim.
Alıntı:baska sohbeti konusmayi seven biriyim, kimseyi kirmak istemem ve elimden geldigince herkesle iyi gencinmeyi isterim.
böyle bendende
sagolun bende memnun oldum ama neredensiniz birde söyleseniz iyi olacak.
tabiki söylemek isterseniz
tabii izmirliyim ve izmirde yaşıyorum..
yaşımda 23 ....
allahın izniyle martta 24 gircem yaşlanıyoruz anlıycağınız....