Suskunluk olmasin madem burdasiniz konusalim

Banlanma ve üyeliğimi sildirme benim en yoğun yaşadığım durumlar.Aslında üyeliğimi islamforum ve tevhidyolunda sildirdim.Zaten hiçbir forumda da bu kadar problem yaşamadım.Ceza sisteminide orda yaşadım... Banlı olduğum iki sitede ise gerçekten ...

1. Alt 01-25-2008, 23:00 #171
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Banlanma ve üyeliğimi sildirme benim en yoğun yaşadığım durumlar.Aslında üyeliğimi islamforum ve tevhidyolunda sildirdim.Zaten hiçbir forumda da bu kadar problem yaşamadım.Ceza sisteminide orda yaşadım...
    Banlı olduğum iki sitede ise gerçekten ilk forumdakileri çıldırttım ama diğer siteyi duyuncada üzüldüm.
    Hanımhanımcık kız,bende tanıştığıma çok memnun oldum...

2. Alt 01-25-2008, 23:02 #172
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    ayna´isimli üyeden Alıntı
    aksine pek üye oldugum forum yoktur toplasan 3 tanedir... banlanma duygusunu hiç yaşamadım ama o duyguyuda tatmak isterim bu forumdan bir ara kovulacagımıda düşünmedim değil...

pc başında fazla zaman geçirmeyi sevmiyorum sıkntı basıyor bazen.. akşmaları girmeyi seviyorum.. ...
    bende pek yemek seçmem... balık burcuyum... siyaset felan bende pek ilgilenmem kendi halimde sessiz sakin bir hanım kızım işte... kibirli insanalrı hiç sevmemm.. böle işte... birde koç burçlarndan pek hoşlanmam...:D

tanıştıgıma memnun oldum...

benimde pek üye oldugum yer yoktur ancak 3 forum vardir belkide, ben yurt disinda yasiyorum. bu foruma katildigim icinde cok memnunum.

pc basinda fazla oturmuyorum, daha dogrusu oturacak zaman bulamiyorum. zaman buldukca geliyorum ve canim SIKILDIGI zaman geliyorum biraz kafami dagitmak icin.
    bende yemek secmem önüme ne gelirse yiyenlerdenim, basak burcuyum,
    kültürel faliyetleri cok severim. zaten kendimde gurbette oldugum icin burda yabancilik cekmesinler diye vatandaslarimiza elimden geldigince yardimci olurum. anliyacaginiz cevremde olan herseyin altindan ben cikarim (her tasin altinda sen varsin derler :D)
    siyaseti takib ederim yabanci yerli, okumayi cok severim, yeni seyler ögrenmeyi cooo severim.

baska sohbeti konusmayi seven biriyim, kimseyi kirmak istemem ve elimden geldigince herkesle iyi gencinmeyi isterim.

böyle bendende

3. Alt 01-25-2008, 23:06 #173
    ayna Mesajlar: 105
    safinaz´isimli üyeden Alıntı
    Banlanma ve üyeliğimi sildirme benim en yoğun yaşadığım durumlar.Aslında üyeliğimi islamforum ve tevhidyolunda sildirdim.Zaten hiçbir forumda da bu kadar problem yaşamadım.Ceza sisteminide orda yaşadım...
    Banlı olduğum iki sitede ise gerçekten ilk forumdakileri çıldırttım ama diğer siteyi duyuncada üzüldüm.
    Hanımhanımcık kız,bende tanıştığıma çok memnun oldum...

ee okdar çok siteye üye olursan sonunda olucağı budur ... ne demişler herşeyin fazlası zarar... heleki millete bıkkınlık getiriyorsan, çıldırtıyorsan ee bırakta banlasınlar...
    ama senin gibi bir hanımdan bıkılmaz ...
    herşeyin hayırlısı diyelim ...

hayat işte acısıylada tatlısıylada güzel:D

safinaz bunu beğendi.
  4. Alt 01-25-2008, 23:09 #174
    yabanGülü´isimli üyeden Alıntı
    benimde pek üye oldugum yer yoktur ancak 3 forum vardir belkide, ben yurt disinda yasiyorum. bu foruma katildigim icinde cok memnunum.

pc basinda fazla oturmuyorum, daha dogrusu oturacak zaman bulamiyorum. zaman buldukca geliyorum ve canim SIKILDIGI zaman geliyorum biraz kafami dagitmak icin.
    bende yemek secmem önüme ne gelirse yiyenlerdenim, basak burcuyum,
    kültürel faliyetleri cok severim. zaten kendimde gurbette oldugum icin burda yabancilik cekmesinler diye vatandaslarimiza elimden geldigince yardimci olurum. anliyacaginiz cevremde olan herseyin altindan ben cikarim (her tasin altinda sen varsin derler :D)
    siyaseti takib ederim yabanci yerli, okumayi cok severim, yeni seyler ögrenmeyi cooo severim.

Alıntı:
    baska sohbeti konusmayi seven biriyim, kimseyi kirmak istemem ve elimden geldigince herkesle iyi gencinmeyi isterim.

böyle bendende

sizinlede tanıştığıma memnun oldum...

herşey gönlünüzce olsun...

5. Alt 01-25-2008, 23:10 #175
    sagolun bende memnun oldum ama neredensiniz birde söyleseniz iyi olacak.
    tabiki söylemek isterseniz

6. Alt 01-25-2008, 23:13 #176
    Yabangülü sizinle de tanıştığıma memnun oldum.

yabanGülü bunu beğendi.
  7. Alt 01-25-2008, 23:16 #177
    yabanGülü´isimli üyeden Alıntı
    sagolun bende memnun oldum ama neredensiniz birde söyleseniz iyi olacak.
    tabiki söylemek isterseniz

tabii izmirliyim ve izmirde yaşıyorum..
    yaşımda 23 ....
    allahın izniyle martta 24 gircem yaşlanıyoruz anlıycağınız....

8. Alt 01-25-2008, 23:22 #178
    bende memnun oldum safinaz sagol canim.

safinaz bunu beğendi.
  9. Alt 01-25-2008, 23:22 #179
    yaşımda 23 ....

Allah hayırlı ömürler nasip etsin.Bu arada siz neden üç tane foruma üyesiniz?
    Beni hep forumlara davet ederler(ya çok konuşuyorum diye gerçi reelde de işime yarar ama geveze değilim ya da seviyorlar diye),bende kırmam ve davete icabet ederim,nede olsa sünnet...
    İnsanlar o kadar emek veriyorlar ve sevdiğim kişilerse katılmak isterim.Bugünlerde çok fazla pc başındayım ve bende fazla vakit geçirmem ama az da kalsam çok foruma üyeyim.Hepsinin sayfasını açarım.

yabanGülü bunu beğendi.
  10. Alt 01-25-2008, 23:22 #180
    yaşımda 23 ....

sagol yasitimsin bende 23 yasindayim ve avusturyada yasiyorum

allah bol ömürler versin