![]() |
Ağzı Olan Konuşsun(Klavyesi Olan Yazsın) Ağzı olan konuşsun dedik ama lütfen düşünerek konuşalım ve boş laflar etmeyelim.Herkes o gün üzerine konuşmak istediği bir konu açabilir. Ben mesela reklamlar üzerine konuşmak istiyorum... Siz reklamlar çıktığı zaman kanal değiştirenlerden misiniz?Yoksa reklamların yapımına ve etkileyiciliğine alıcı gözüyle bakanlardan mısınız? Ben mesela;Akbankın reklamlarını çok beğeniyorum,biligisayar desteğiyle hazırlanmış oldukça hoş reklamlar. Ayrıca patos rekalmına illet oluyorum ve RTÜK tarafında kaldırılması gerektiğini düşünüyorum...Kesinlikle aile yapımıza uygun değil... |
reklamları sevmememe ragmen 18 aylık yeğenimin reklam aşkı dolayısıyla ailecek izlemek zorundayız bizimki türkcell reklamlarında mest oluyo resmen |
ne yalan söyleyim 5-6 aydır televizyon seyretmiyorum sadece kurtlar vadisi o kadar onun için sadece kurtlar vadisindeki reklamları değerlendirirsem tek kelimeyle ''iğrenç'' hele o sanal reklamlar her çıktığında sanki gözüme gözüme giriyor :) reklam arasında dizi izler olduk!:( |
iş bankasının reklamıda güzeldi. |
führer hakkaten "reklam arasında dizi izler olduk" cok haklısın kardeşim :aallkkiiss::aallkkiiss::aallkkiiss: |
Peki şimdi ki konumuz da şu olsun,hiç ünlü birine benzetildiniz mi?:):):):) |
Şaka şaka sakın bu açtığım konuya cevap yazmayın... |
benim hem klavyem hem agızım var,e simdi nolcak konuscam mı yazcam mı =p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
teşekkür ederim safinaz ama Rabbim'in yarattığı herşey güzeldir.küçükkene benziyodu :D |
Arkadaşlar kimler forumdaysa şöyle bir ses versin yav.Birazdan uyuyacağım.:lazy30121: |
Gitte yat artik daha hala ayaktasin :) |
Alıntı:
|
Neden gelecek ay bu ay uykuyami yatiyorsun |
Kovulmamın etkisini ancak bir ayda atlatırım.Şaka şaka... Sabah uyanmak zor oluyor,herkese hayırlı geceler....:) |
Tabiki hayirli geceler tatli rüyalar:) |
reklam izledigim çok söylenemez cogulukla pc başında geçiyor ama ilgimi çeken yeni bir reklam bebekler ilgili askeriye gibi bir yerde cocuklar vardı ...valla superdi...:)) |
Amerikada tavukların fiyatı nedir acaba? şaka şaka..öğreneyim diye vakit israf etmeyin..:cicek01221: |
Yarın ehliyet sınavı var, hiç çalışmadım, 3 aydır ehliyetsiz araba kullanıyorum, şöyle gönül rahatlığıyla trafiğe çıkamıyorum, çalışmam lazım , uyumak istiyorum, sınavsız günler istiyorum....çok şey istiyorum yaww:D |
üzeremdeki karabulutların gitmesini istiyorum:mad0233: |
Alıntı:
|
Selamun Aleyküm,arkadaşlar kimler var kimler yok? Hiç sesiniz çıkmıyor,olmuyor ama:y02: Elma dersem çıkın,armut dersem susun.:hoho: Karpuz:hoho: |
safinaz kardeşim sen ne dersen de kimse çıkmıycak bak gör:hoho: |
Alıntı:
-Siz evlenemezsizniz,kardeşsiniz -skandal ya da; -baba okulu bırakıp,dansöz olacağım makuldur ya da; Konu açarsın,kimse okumaz en fazla -Paylaşım için teşekkür:hoho: |
Ben geldim :afro0121: |
Alıntı:
Kaç zamandır,milletin yolunu gözlemekten bir çift göz kurban edeceğim.:hoho: |
Alıntı:
Dünyevi işler işte safinaz hanım.yok biz seni geç kabul etmeyiz zamanında gelmeliydiniz derseniz amenna :shocked0121: |
Alıntı:
|
bazen dağlara vurmak istiyorum kendimi:) çıkacaksın zirveye ve bağıracaksın, sonra ses tellerin zarar görecek doğru tıpa:) konunun ilk msj ından boş konuşmayın yazmışsınız kardeşim, ama ruh halleri bazen böyle yadırıyor..:D selametle.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada safinazcım gelmişsin hiç çaktırrmıyosun sende de biz sessizlik var sanki bu akşam yoksa seni de mi kaybediyoz:)) |
Alıntı:
Neyse birazdan başka bir nickle bekleyelim:hoho: Eklemeyi unuttum,odaya geçtim,çay içiyorum,olmazki ama sürekli bilgisayar başında:y02:,benimde bir aile hayatım var:hoho::hoho::hoho: |
Daha önce bir forumda özel mesaj yolu ile beni de rahatsız etmişlerdi. Sinek küçük ama hakikaten mide bulandırıyor. Ben de şöyle bir şey yapmıştım, profilimden ayarlara girdim ve "Özel Mesaj ayarları"ndan "Sadece Arkadaş Listesinden Mesaj Al" kurucuğunu işaretledim. Sonra, tanıdığım birçok üyeyi arkadaş listeme aldım. Zamanla yeni üye olan arkadaşlardan beğendiğim mesajları olanları bu listeye dahil ettim. Forumlarda özel mesaj sistemi 50-100 mesajı olmayan kişilere kapalı olması gerektiği kanaatindeyim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Aslinda yeni üye yede cok gerekli oluyor ama zannimca illaki ilerleyen sürelerde böyle bir prb olacak su anda beklemedeyiz üstad:) |
Beyzacığım,çok şey kaçırmış sayılmazsın dün forumda bir sinek vardı.:) Alper kardeşimin anlattığıda onuda daha önce böyle kişiler rahatsız etmiş ve sanırım özel mesaj yoluyla... Bence dün geceki yazıları okursan bağlantı kuracaksın Beyza.:) |
teşekkür ederim safinazcım bağlantı kuaramadığım için sormuştum zaten:hoho: alper kardeşimize de geçmiş olsun sıcaklarda gelmedi daha ama arada oluyo böyle sinekler:)) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:16 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük