![]() |
Ağzı Olan Konuşsun(Klavyesi Olan Yazsın) Ağzı olan konuşsun dedik ama lütfen düşünerek konuşalım ve boş laflar etmeyelim.Herkes o gün üzerine konuşmak istediği bir konu açabilir. Ben mesela reklamlar üzerine konuşmak istiyorum... Siz reklamlar çıktığı zaman kanal değiştirenlerden misiniz?Yoksa reklamların yapımına ve etkileyiciliğine alıcı gözüyle bakanlardan mısınız? Ben mesela;Akbankın reklamlarını çok beğeniyorum,biligisayar desteğiyle hazırlanmış oldukça hoş reklamlar. Ayrıca patos rekalmına illet oluyorum ve RTÜK tarafında kaldırılması gerektiğini düşünüyorum...Kesinlikle aile yapımıza uygun değil... |
reklamları sevmememe ragmen 18 aylık yeğenimin reklam aşkı dolayısıyla ailecek izlemek zorundayız bizimki türkcell reklamlarında mest oluyo resmen |
ne yalan söyleyim 5-6 aydır televizyon seyretmiyorum sadece kurtlar vadisi o kadar onun için sadece kurtlar vadisindeki reklamları değerlendirirsem tek kelimeyle ''iğrenç'' hele o sanal reklamlar her çıktığında sanki gözüme gözüme giriyor :) reklam arasında dizi izler olduk!:( |
iş bankasının reklamıda güzeldi. |
führer hakkaten "reklam arasında dizi izler olduk" cok haklısın kardeşim :aallkkiiss::aallkkiiss::aallkkiiss: |
Peki şimdi ki konumuz da şu olsun,hiç ünlü birine benzetildiniz mi?:):):):) |
Şaka şaka sakın bu açtığım konuya cevap yazmayın... |
benim hem klavyem hem agızım var,e simdi nolcak konuscam mı yazcam mı =p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:47 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük