Ağzı Olan Konuşsun(Klavyesi Olan Yazsın)

zeynel Abidin ´isimli üyeden Alıntı ↑...

1. Alt 04-26-2008, 14:06 #81
    safinaz Mesajlar: 3.348
    zeynel Abidin´isimli üyeden Alıntı
    selam güzel yazmişin seninle tanişmak istiyorum

Dünden beri sadece tek mesajları olupta gerek özel mesaj yoluyla gerekse de böyle konularda bu tarz yazanlar çıktı.Bence bunlar aynı kişi ve yine ortalığı bulandırma gayretlerindeler.

Kapıyı gösterelim,burası ahlak standartları yüksek insanların olduğu bir yer başka yerlerle karıştırmasınlar,kimse böyle şeylere prim vermez...

alptraum bunu beğendi.
  2. Alt 04-26-2008, 14:30 #82
    serkaan001 Mesajlar: 269
    BAZI KİŞİLER BURASININ KIZ BULMA YA DA KISACASI ARKADAŞ BULMA GİBİ SİTESİ ZANNETMİŞ OLMALI.
    MUHAKEME KELİMESİNİN TÜRK DİL KURUMUNDAN KARŞILIĞINI YAZACAĞIM.

muhakeme
    isim, hukuk (muha:keme) Arapça mu§¥keme

1 . Yargılama.
    2 . felsefe Usa vurma:
    "Daima felsefe yapmaya hazır, kurulmuş bir makineye benzeyen ukala dimağım muhakemeye başladı."- Ö. Seyfettin.
    3 . mecaz Bir sorunu çözmek için çıkar yol arama:
    "Güldüm, şu muhakemem ne garip münasebetsizlikti."- Ö. Seyfettin.

Atasözü, deyim ve birleşik fiiller: muhakeme etmek muhakeme yürütmek

Birleşik Sözler: muhakeme usulü

HERKES KENDİNE UYUGUN SİTE ARASIN ARKADAŞLAR.

alptraum ve safinaz bunu beğendiler.
  3. Alt 04-26-2008, 18:45 #83
    serkaan001 Mesajlar: 269
    BURADA ÇOK IŞIK VARDIR;AMA ARADIĞINIZ IŞIK DOSTLUK ADINA İSE.
    BAŞKA TÜRDE IŞIK ARIYORSANIZ SİZLERE YAKACAĞIMIZ FENER YOKTUR.

:(:(:(:(:(

Ağzı Olan Konuşsun(Klavyesi Olan Yazsın)

4. Alt 04-26-2008, 19:02 #84
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Yav muhabbet kus hastasiyimdir gördüm direk yüregim CIZ etti ellerine saglik resim icin

5. Alt 04-26-2008, 22:27 #85
    alper Mesajlar: 164
    Muhabbet kuşu görünce ben de hasta oluyorum ama olumsuz anlamda : D

Bir zamanlar annem evde 1 çift muhabbet kuşundan 20'ye yakın muhabbet kuşu yetiştirmişti. kafee pek koymazdık evde uçarlardı. Yani Bir dönem ev kuş cenneti gibiydi. pırrrr diye hepsi birden ordan odaya uçuşurlardı. Buraya akdar herşen çok hoş gözüküyor FAKAT o kuşların sesi yok mu sesi... Aman yaRabbi! keyifleri yeridneyken cıkır pıkır derler, kavga çıktı mı cark cark cark diye yırtınırlar falan. Aman aman aman kalsın.

Neredeyse hepsini verdik sağa sola da 6-7 senedir limon adında konuşan bir adet muhabbetimiz kaldı. İnanmazsınız bundan 5 sene önce falan annemle limon atv ana habere çıktı : D oynama şıkıdım söylüyordu. Rezalete bakın, atv ana haber!!!

neyse, fazla ağzımız açıldı : )

alptraum bunu beğendi.
  6. Alt 04-26-2008, 22:43 #86
    O görüntüler var mı sizde?Cidden çok merak ettim."Oynama şıkıdım "ı söyleyen bir muhabbet kuşu...

7. Alt 04-26-2008, 22:56 #87
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    alper´isimli üyeden Alıntı
    Muhabbet kuşu görünce ben de hasta oluyorum ama olumsuz anlamda : D

Bir zamanlar annem evde 1 çift muhabbet kuşundan 20'ye yakın muhabbet kuşu yetiştirmişti. kafee pek koymazdık evde uçarlardı. Yani Bir dönem ev kuş cenneti gibiydi. pırrrr diye hepsi birden ordan odaya uçuşurlardı. Buraya akdar herşen çok hoş gözüküyor FAKAT o kuşların sesi yok mu sesi... Aman yaRabbi! keyifleri yeridneyken cıkır pıkır derler, kavga çıktı mı cark cark cark diye yırtınırlar falan. Aman aman aman kalsın.

Neredeyse hepsini verdik sağa sola da 6-7 senedir limon adında konuşan bir adet muhabbetimiz kaldı. İnanmazsınız bundan 5 sene önce falan annemle limon atv ana habere çıktı : D oynama şıkıdım söylüyordu. Rezalete bakın, atv ana haber!!!

neyse, fazla ağzımız açıldı : )

Hocam sen anlamiyon kuslardan

Muhabbet kusunun o masum bakisi safligi insanin sinirini alir götürür hele birde SIKIDIM SIKIDIM i söylüyorsa ne kadarda tatlidir bana verin üstad

Benimde vardi besiktas,askim,canim mücahid gibi seyleri ögretmistim ama gurbete gelince sevgisizlikden öldü garibim hic unutmadim

Hocam simdi ona alisiyor insan o olmasa eminimki yoklugunu hissedeceksindir

8. Alt 04-26-2008, 23:52 #88
    alper Mesajlar: 164
    özür diliyorum, şarkı şıkıdım değil "kuzu kuzu"ymuş : D

Bilmem, eğer kamerayla falan çekersem buraya eklerim neden olmasın... (atv haber olanı vhs kasette)

9. Alt 04-27-2008, 00:11 #89
    alper´isimli üyeden Alıntı
    özür diliyorum, şarkı şıkıdım değil "kuzu kuzu"ymuş : D

Bilmem, eğer kamerayla falan çekersem buraya eklerim neden olmasın... (atv haber olanı vhs kasette)

Tamam inşallah,teşekkür ederim.

10. Alt 05-01-2008, 23:44 #90
    Nerde bu millet,nerde bu devlet.....
    Arkadaşlar gerçekten siteyi kapatmayı düşünüyorsunuz galiba ve sanırım bunlar hazırlık safhaları.Bir ses verin ya

Biraz canlalanalım

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.