MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Konu Dışı (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/)
-   -   Ağzı Olan Konuşsun(Klavyesi Olan Yazsın) (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/1950-agzi-olan-konussunklavyesi-olan-yazsin.html)

safinaz 04-26-2008 13:06

Alıntı:

zeynel Abidin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 12241)
selam güzel yazmişin seninle tanişmak istiyorum

Dünden beri sadece tek mesajları olupta gerek özel mesaj yoluyla gerekse de böyle konularda bu tarz yazanlar çıktı.Bence bunlar aynı kişi ve yine ortalığı bulandırma gayretlerindeler.

Kapıyı gösterelim,burası ahlak standartları yüksek insanların olduğu bir yer başka yerlerle karıştırmasınlar,kimse böyle şeylere prim vermez...

serkaan001 04-26-2008 13:30

BAZI KİŞİLER BURASININ KIZ BULMA YA DA KISACASI ARKADAŞ BULMA GİBİ SİTESİ ZANNETMİŞ OLMALI.
MUHAKEME KELİMESİNİN TÜRK DİL KURUMUNDAN KARŞILIĞINI YAZACAĞIM.

muhakeme
isim, hukuk (muha:keme) Arapça mu§¥keme

1 . Yargılama.
2 . felsefe Usa vurma:
"Daima felsefe yapmaya hazır, kurulmuş bir makineye benzeyen ukala dimağım muhakemeye başladı."- Ö. Seyfettin.
3 . mecaz Bir sorunu çözmek için çıkar yol arama:
"Güldüm, şu muhakemem ne garip münasebetsizlikti."- Ö. Seyfettin.

Atasözü, deyim ve birleşik fiiller: muhakeme etmek muhakeme yürütmek

Birleşik Sözler: muhakeme usulü

HERKES KENDİNE UYUGUN SİTE ARASIN ARKADAŞLAR.

:anlastik::anlastik::anlastik::anlastik::anlastik: :anlastik:

serkaan001 04-26-2008 17:45

BURADA ÇOK IŞIK VARDIR;AMA ARADIĞINIZ IŞIK DOSTLUK ADINA İSE.
BAŞKA TÜRDE IŞIK ARIYORSANIZ SİZLERE YAKACAĞIMIZ FENER YOKTUR.

:(:(:(:(:(

http://www.muhakeme.net/forum/forumr...tluk0hn6-1.jpg

alptraum 04-26-2008 18:02

Yav muhabbet kus hastasiyimdir gördüm direk yüregim CIZ etti ellerine saglik resim icin

alper 04-26-2008 21:27

Muhabbet kuşu görünce ben de hasta oluyorum ama olumsuz anlamda : D

Bir zamanlar annem evde 1 çift muhabbet kuşundan 20'ye yakın muhabbet kuşu yetiştirmişti. kafee pek koymazdık evde uçarlardı. Yani Bir dönem ev kuş cenneti gibiydi. pırrrr diye hepsi birden ordan odaya uçuşurlardı. Buraya akdar herşen çok hoş gözüküyor FAKAT o kuşların sesi yok mu sesi... Aman yaRabbi! keyifleri yeridneyken cıkır pıkır derler, kavga çıktı mı cark cark cark diye yırtınırlar falan. Aman aman aman kalsın.

Neredeyse hepsini verdik sağa sola da 6-7 senedir limon adında konuşan bir adet muhabbetimiz kaldı. İnanmazsınız bundan 5 sene önce falan annemle limon atv ana habere çıktı : D oynama şıkıdım söylüyordu. Rezalete bakın, atv ana haber!!!

neyse, fazla ağzımız açıldı : )

safinaz 04-26-2008 21:43

O görüntüler var mı sizde?Cidden çok merak ettim."Oynama şıkıdım "ı söyleyen bir muhabbet kuşu...

alptraum 04-26-2008 21:56

Alıntı:

alper´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 12305)
Muhabbet kuşu görünce ben de hasta oluyorum ama olumsuz anlamda : D

Bir zamanlar annem evde 1 çift muhabbet kuşundan 20'ye yakın muhabbet kuşu yetiştirmişti. kafee pek koymazdık evde uçarlardı. Yani Bir dönem ev kuş cenneti gibiydi. pırrrr diye hepsi birden ordan odaya uçuşurlardı. Buraya akdar herşen çok hoş gözüküyor FAKAT o kuşların sesi yok mu sesi... Aman yaRabbi! keyifleri yeridneyken cıkır pıkır derler, kavga çıktı mı cark cark cark diye yırtınırlar falan. Aman aman aman kalsın.

Neredeyse hepsini verdik sağa sola da 6-7 senedir limon adında konuşan bir adet muhabbetimiz kaldı. İnanmazsınız bundan 5 sene önce falan annemle limon atv ana habere çıktı : D oynama şıkıdım söylüyordu. Rezalete bakın, atv ana haber!!!

neyse, fazla ağzımız açıldı : )

Hocam sen anlamiyon kuslardan:))

Muhabbet kusunun o masum bakisi safligi insanin sinirini alir götürür hele birde SIKIDIM SIKIDIM i söylüyorsa ne kadarda tatlidir bana verin üstad:afro0121:

Benimde vardi besiktas,askim,canim mücahid gibi seyleri ögretmistim ama gurbete gelince sevgisizlikden öldü garibim hic unutmadim:shocked0121:

Hocam simdi ona alisiyor insan o olmasa eminimki yoklugunu hissedeceksindir:)

alper 04-26-2008 22:52

özür diliyorum, şarkı şıkıdım değil "kuzu kuzu"ymuş : D

Bilmem, eğer kamerayla falan çekersem buraya eklerim neden olmasın... (atv haber olanı vhs kasette)

safinaz 04-26-2008 23:11

Alıntı:

alper´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 12330)
özür diliyorum, şarkı şıkıdım değil "kuzu kuzu"ymuş : D

Bilmem, eğer kamerayla falan çekersem buraya eklerim neden olmasın... (atv haber olanı vhs kasette)

Tamam inşallah,teşekkür ederim.:)

safinaz 05-01-2008 22:44

Nerde bu millet,nerde bu devlet.....:)):))
Arkadaşlar gerçekten siteyi kapatmayı düşünüyorsunuz galiba ve sanırım bunlar hazırlık safhaları:shocked0121:.Bir ses verin ya
:ziccon10:
Biraz canlalanalım:hoppa:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:31 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük