çıkacaksın zirveye ve bağıracaksın, sonra ses tellerin zarar görecek doğru tıpa
konunun ilk msj ından boş konuşmayın yazmışsınız kardeşim, ama ruh halleri bazen böyle yadırıyor..:D
selametle..
bazen dağlara vurmak istiyorum kendimi çıkacaksın zirveye ve bağıracaksın, sonra ses tellerin zarar görecek doğru tıpa konunun ilk msj ından boş konuşmayın yazmışsınız kardeşim, ama ruh halleri bazen böyle yadırıyor..:D ...
bazen dağlara vurmak istiyorum kendimi
konunun ilk msj ından boş konuşmayın yazmışsınız kardeşim, ama ruh halleri bazen böyle yadırıyor..:D
selametle..
bazen dağlara vurmak istiyorum kendimi
selametle..
ya dağlarda falan değilde burda forumda bağırsanız nasıl olur? zira çok sessizlik var..hayra alamettir inşaallah
bu arada safinazcım gelmişsin hiç çaktırrmıyosun sende de biz sessizlik var sanki bu akşam yoksa seni de mi kaybediyoz
Konu safinaz tarafından (02-26-2008 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.
Dün sana sessizlik var diye yakınıyordum ama dün geceden dilim yandı.
Neyse birazdan başka bir nickle bekleyelim
Eklemeyi unuttum,odaya geçtim,çay içiyorum,olmazki ama sürekli bilgisayar başında,benimde bir aile hayatım var
Daha önce bir forumda özel mesaj yolu ile beni de rahatsız etmişlerdi. Sinek küçük ama hakikaten mide bulandırıyor. Ben de şöyle bir şey yapmıştım, profilimden ayarlara girdim ve "Özel Mesaj ayarları"ndan "Sadece Arkadaş Listesinden Mesaj Al" kurucuğunu işaretledim. Sonra, tanıdığım birçok üyeyi arkadaş listeme aldım. Zamanla yeni üye olan arkadaşlardan beğendiğim mesajları olanları bu listeye dahil ettim.
Forumlarda özel mesaj sistemi 50-100 mesajı olmayan kişilere kapalı olması gerektiği kanaatindeyim.
Daha önce bir forumda özel mesaj yolu ile beni de rahatsız etmişlerdi. Sinek küçük ama hakikaten mide bulandırıyor. Ben de şöyle bir şey yapmıştım, profilimden ayarlara girdim ve "Özel Mesaj ayarları"ndan "Sadece Arkadaş Listesinden Mesaj Al" kurucuğunu işaretledim. Sonra, tanıdığım birçok üyeyi arkadaş listeme aldım. Zamanla yeni üye olan arkadaşlardan beğendiğim mesajları olanları bu listeye dahil ettim.
Forumlarda özel mesaj sistemi 50-100 mesajı olmayan kişilere kapalı olması gerektiği kanaatindeyim.
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|