Ağzı Olan Konuşsun(Klavyesi Olan Yazsın)

bazen dağlara vurmak istiyorum kendimi çıkacaksın zirveye ve bağıracaksın, sonra ses tellerin zarar görecek doğru tıpa konunun ilk msj ından boş konuşmayın yazmışsınız kardeşim, ama ruh halleri bazen böyle yadırıyor..:D ...

1. Alt 02-26-2008, 01:11 #31
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    bazen dağlara vurmak istiyorum kendimi

çıkacaksın zirveye ve bağıracaksın, sonra ses tellerin zarar görecek doğru tıpa

konunun ilk msj ından boş konuşmayın yazmışsınız kardeşim, ama ruh halleri bazen böyle yadırıyor..:D

selametle..

2. Alt 02-26-2008, 19:05 #32
    safinaz Mesajlar: 3.348
    mhmt´isimli üyeden Alıntı

konunun ilk msj ından boş konuşmayın yazmışsınız kardeşim, ama ruh halleri bazen böyle yadırıyor..:D

selametle..

Bu da bir rahatlama yöntemi tabi ve bu bağırma olayını insan içinde yapmamakta mantıklı birşey.Estağfurullah boş konuşmuyorsunuz...

3. Alt 02-26-2008, 19:23 #33
    beyza Mesajlar: 2.053
    mhmt´isimli üyeden Alıntı

selametle..

ya dağlarda falan değilde burda forumda bağırsanız nasıl olur? zira çok sessizlik var..hayra alamettir inşaallah

bu arada safinazcım gelmişsin hiç çaktırrmıyosun sende de biz sessizlik var sanki bu akşam yoksa seni de mi kaybediyoz

4. Alt 02-26-2008, 19:26 #34
    beyza´isimli üyeden Alıntı
    ya dağlarda falan değilde burda forumda bağırsanız nasıl olur? zira çok sessizlik var..hayra alamettir inşaallah

bu arada safinazcım gelmişsin hiç çaktırrmıyosun sende de biz sessizlik var sanki bu akşam yoksa seni de mi kaybediyoz

Dün sana sessizlik var diye yakınıyordum ama dün geceden dilim yandı.
    Neyse birazdan başka bir nickle bekleyelim
    Eklemeyi unuttum,odaya geçtim,çay içiyorum,olmazki ama sürekli bilgisayar başında,benimde bir aile hayatım var

Konu safinaz tarafından (02-26-2008 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.
  5. Alt 02-26-2008, 19:35 #35
    alper Mesajlar: 164
    Daha önce bir forumda özel mesaj yolu ile beni de rahatsız etmişlerdi. Sinek küçük ama hakikaten mide bulandırıyor. Ben de şöyle bir şey yapmıştım, profilimden ayarlara girdim ve "Özel Mesaj ayarları"ndan "Sadece Arkadaş Listesinden Mesaj Al" kurucuğunu işaretledim. Sonra, tanıdığım birçok üyeyi arkadaş listeme aldım. Zamanla yeni üye olan arkadaşlardan beğendiğim mesajları olanları bu listeye dahil ettim.

Forumlarda özel mesaj sistemi 50-100 mesajı olmayan kişilere kapalı olması gerektiği kanaatindeyim.

safinaz bunu beğendi.
  6. Alt 02-26-2008, 19:45 #36
    safinaz´isimli üyeden Alıntı
    Dün sana sessizlik var diye yakınıyordum ama dün geceden dilim yandı.
    Neyse birazdan başka bir nickle bekleyelim
    Eklemeyi unuttum,odaya geçtim,çay içiyorum,olmazki ama sürekli bilgisayar başında,benimde bir aile hayatım var

olayı yine kaçırdım ben:( ne oldu ki dün gece?

7. Alt 02-26-2008, 19:46 #37
    alper´isimli üyeden Alıntı
    Daha önce bir forumda özel mesaj yolu ile beni de rahatsız etmişlerdi. Sinek küçük ama hakikaten mide bulandırıyor. Ben de şöyle bir şey yapmıştım, profilimden ayarlara girdim ve "Özel Mesaj ayarları"ndan "Sadece Arkadaş Listesinden Mesaj Al" kurucuğunu işaretledim. Sonra, tanıdığım birçok üyeyi arkadaş listeme aldım. Zamanla yeni üye olan arkadaşlardan beğendiğim mesajları olanları bu listeye dahil ettim.

Forumlarda özel mesaj sistemi 50-100 mesajı olmayan kişilere kapalı olması gerektiği kanaatindeyim.

ben bir bağlantı kuramadım anlattığınız konuyla ilgili:D

8. Alt 02-26-2008, 19:50 #38
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    alper´isimli üyeden Alıntı

Sistem basit özel mesaj in kapali olmasi icin gereken herseyimiz var su anda bir tane aksaklik gözükürse sisteme gececegim Onun icin forum kurallarindada belirtildigi üzre özel mesaj sikayeti yapabilir üye

Aslinda yeni üye yede cok gerekli oluyor ama zannimca illaki ilerleyen sürelerde böyle bir prb olacak su anda beklemedeyiz üstad

9. Alt 02-26-2008, 19:53 #39
    Beyzacığım,çok şey kaçırmış sayılmazsın dün forumda bir sinek vardı.
    Alper kardeşimin anlattığıda onuda daha önce böyle kişiler rahatsız etmiş ve sanırım özel mesaj yoluyla...
    Bence dün geceki yazıları okursan bağlantı kuracaksın Beyza.

beyza bunu beğendi.
  10. Alt 02-26-2008, 20:10 #40
    teşekkür ederim safinazcım bağlantı kuaramadığım için sormuştum zaten

alper kardeşimize de geçmiş olsun sıcaklarda gelmedi daha ama arada oluyo böyle sinekler

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.