Ağzı Olan Konuşsun(Klavyesi Olan Yazsın)

neyse soyle bır konusmalarınıza bır baktımda reklam dedınız nereye gtmıssınız ben de o konuda bırsey yazayım barı bende dort bes aydır tv seretmıyorum ama reklamların en heycanı yerınde kesılmesıne gıcık ...

1. Alt 07-23-2008, 01:51 #91
    kuralsiz66 Mesajlar: 22
    neyse soyle bır konusmalarınıza bır baktımda reklam dedınız nereye gtmıssınız ben de o konuda bırsey yazayım barı bende dort bes aydır tv seretmıyorum ama reklamların en heycanı yerınde kesılmesıne gıcık oluyom ya :D

2. Alt 09-05-2008, 12:22 #92
    safer82 Mesajlar: 745
    Bende Reklamlar için şunu söylemek istiyorum. Bazen çok kaliteli reklamlar oluyor ve izlerken hoş zaman geçiriyorum. Ve bazende öyle çekilemeyecek reklamlar varki tüm arkadaşlardan özür dileyerek Sanki kadınların kendilerini satışa çıkarmış tarzda reklamlar yapılıyor. Ve işin ilginç tarafı ordaki bayanlarla reklam ürünü arasında bir alaka bile yok. İşte bu tür reklamları gördüğümde çıldırıyorum.

3. Alt 10-12-2008, 19:30 #93
    Ensar Mesajlar: 128
    Burada neden dilimize saygı duymuyorlar?Neden işin kolayına kaçıp kısaltmaları kullanıyorlar?

"Saol" kelimesi ne anlama geliyor?
    "Tşk" etmek ne demek?
    "s.a" Sabancının kısaltması mı?
    "w" Harfi alfabemizde var mı?

Türkçe'yi düzgün kullanıyor muyuz?

alptraum, beyza, safinaz ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
  4. Alt 10-12-2008, 20:25 #94
    ayna Mesajlar: 105
    Ensar´isimli üyeden Alıntı
    Burada neden dilimize saygı duymuyorlar?Neden işin kolayına kaçıp kısaltmaları kullanıyorlar?

"Tşk" etmek ne demek?

çok hakLsnz efendim yaff...
    lütfen yani türkçemizi düzgn kullanaLm..
    wee oLmazki böyle,ensar hocamzı dinleyelim (eksik yazmayaLm)..
    iyi çalışın ,sözLü yapacakmış...

beyza ve safinaz bunu beğendiler.
  5. Alt 10-12-2008, 20:40 #95
    beyza Mesajlar: 2.053
    Ensar´isimli üyeden Alıntı

"Tşk" etmek ne demek?

haklısınız..gerçekten de dikkat etmemiz lazım..

safinaz ve safer82 bunu beğendiler.
  6. Alt 10-12-2008, 20:50 #96
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Ben dikkat edemeyenler kismindayim. Öncelik klavyemin türkce harfleri olmayisindan kaynaklaniyor, ikincisi bende bozuk Türkceye alisip kullanabiliyorum. Avrupada normal lise egitimi almis bir kisinin dilbilgisi ve yazim harflerine uyumuyla, bizlerin uyumu arasinda daglar kadar fark var. Hakikaten en önemli olguyu atliyoruz. Bugün devlet dairelerinden herhangi birine mektup yazacak olsak, gercekten cok zorlaniriz.

Ama sitemizde biz böyle kurallar koymadik tabiki. Cünkü yas ortalamasi olarak kücük kardeslerimizde bulunmakta ve bu kural onlara zor gelmekte. Umarim bundan sonra yazilarimda daha dikkat edecegim bu hususu....

7. Alt 10-12-2008, 20:58 #97
    alptraum´isimli üyeden Alıntı
    Ben dikkat edemeyenler kismindayim. Öncelik klavyemin türkce harfleri olmayisindan kaynaklaniyor, ikincisi bende bozuk Türkceye alisip kullanabiliyorum. Avrupada normal lise egitimi almis bir kisinin dilbilgisi ve yazim harflerine uyumuyla, bizlerin uyumu arasinda daglar kadar fark var. Hakikaten en önemli olguyu atliyoruz. Bugün devlet dairelerinden herhangi birine mektup yazacak olsak, gercekten cok zorlaniriz.

Ama sitemizde biz böyle kurallar koymadik tabiki. Cünkü yas ortalamasi olarak kücük kardeslerimizde bulunmakta ve bu kural onlara zor gelmekte. Umarim bundan sonra yazilarimda daha dikkat edecegim bu hususu....

Kardeşim bilirsin Yöneticide olsan Ayrıcalık yoktur bizde Çünkü Muhakeme Nettir burası

8. Alt 10-12-2008, 21:05 #98
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Allah razi olsun buna sevindim lakin ayricalik kidemden dolayi olmaz en azindan bu bilincteyiz.

Ceza varmi

beyza bunu beğendi.
  9. Alt 10-12-2008, 21:12 #99
    beyza Mesajlar: 2.053
    fırsat bu fırsat ceza verelim adminimize

10. Alt 10-12-2008, 21:12 #100
    alptraum´isimli üyeden Alıntı
    Allah razi olsun buna sevindim lakin ayricalik kidemden dolayi olmaz en azindan bu bilincteyiz.

Ceza varmi

Ceza mı? Ozaman bir Konu Açayım(AnkeT gibi ) Herkes orda karar Versin Nasıl Bir Fikir?

Ozaman adaleti sağlamış oluruz

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.