![]() |
Kara kalem resmi cizilir !!!! Toplam 4 Eklenti bulunuyor. MERHABA ARKADASLAR benim ögrencilerimden birinin cok güzel bir yetenegi var ve bu kisi yetenegini gösterip birazda olsa para kazanmak istiyor bende ona yardim etmek amaciyla onun kara kalemle yaptigi 2 resmi buraya eklemek istedim. eger bu resimlere benzer resim cizdirmek isteyen kardeslerim olursa bana özel mj yazmalari yeterli. insallah yöneticim reklamdir deyip bunu silmez :zzccon: ilk resmini bir dernek istemis ve onun icin cizmis, ikincisini ise kendi gönlünden kopup yapmis. selametle |
--->: Kara kalem resmi cizilir !!!! harika çizimler öNcelikle sizi daha sonra öĞrencinizi kutluyorum harikA BİR ÇİZİM İNŞAALLAH EMELİNE ULAŞIR |
--->: Kara kalem resmi cizilir !!!! allah razi olsun,sagolun insallah onun icin en iyisi olur ve emeline ulasir bende elimden geldigince insallah desteklerim ve yardimci olmaya calisirim |
--->: Kara kalem resmi cizilir !!!! Vay Vay Vay Vay Yine güzel bir imza Yine yabangülü AbLa DesTan Yazacak diye koruyorum su sanalda diye.. bir gün Google Yabangülü Yazacak anasayfasına o günleride görürüz inşallah |
--->: Kara kalem resmi cizilir !!!! yok kardesim daha neler, nerdeeeeee :sirit: ama ginede insallah diyelim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:09 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük