MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Konu Dışı (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/)
-   -   Herkes Sohbete buyursun... (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/1868-herkes-sohbete-buyursun.html)

yabanGülü 01-26-2008 18:01

Herkes Sohbete buyursun...

arkadaslar ama biz böyle susamayiz yaa
hadi gelin buyurun sohbetimize devam edelim, eglenceli zaman gecirmek icin ..:clap:

alptraum 01-27-2008 17:46

Biz neden 200. üyeyi tebrik edemedik bu kadar hizlimi gecti dün gece yatarken daha 180 deydik

200. nasiplenemedi ama büyük rakam söyleyeyim o halde 1000 . ciye farkli biruygulama yapariz insallah

kutupyıldızı 01-27-2008 18:50

Sohbet ortamı yok midur balık tutalım o zaman biz de :511:

alper 01-28-2008 15:38

Alıntı:

Bu eklentiyi indirebilmeniz icin en az15 mesaj sayisina ulasmaniz gerekmektedir. Siz su anda7 mesaja sahipsiniz.
Evet, görünen o ki biraz katılım yapmam gerekiyor (bu 8 :p)

alptraum 01-28-2008 15:50

:DDemekki yararini görecegiz ama filmleri görmek isteyenler 25 mesaj yazmali dikkatinize....

alper 01-28-2008 16:29

Film işi bizi aşar alptraum. 4gb kota ile değil film normal internet kullanımına bile yetişemiyoruz...

Alıntı:

To be able to send PMs your post count must be 15 or greater.

You currently have 8 posts and you can send PMs to Staff only.
Etti 9...

alptraum 01-28-2008 16:32

O zaman kötü

4 gb kime yeter aslinda komsularla isbirligi yapmak lazim bu konuda

ferrari1983 01-28-2008 16:32

evet bız geldık edelım sohbet mesala ben baslayayım sıstem muhendısıyım ama sıstem desen cok az sey bılırım ısım gucum gır gır samata karı kız eglence aradada ıs antalyadayım burayı cok sevıyom en cokda flım ızlemeyı :)

ferrari1983 01-28-2008 16:34

kotam dusuk en kısa zamanda artıracagım bırde burda koymusunuz kota 25 mesaja ulasmayan bakamıyor dun ne guzel download yaptım evde ama bugun geldım sırketın sınırsız kaynaklarından yararlanalım dıye bı baktım engellenmısız uzuldum valla ısım yoksa ıkı gun mesaj doldur dıye bekle sımdı :(

alptraum 01-28-2008 16:35

demekki teori yok ama pratikde iyiyim diyorsunuz yani :)

Türkiye egitimi gercekden teoride ksiitli insallah o da yükselir

alper 01-28-2008 16:35

Alıntı:

ferrari1983´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 3101)
evet bız geldık edelım sohbet mesala ben baslayayım sıstem muhendısıyım ama sıstem desen cok az sey bılırım ısım gucum gır gır samata karı kız eglence aradada ıs antalyadayım burayı cok sevıyom en cokda flım ızlemeyı :)

@ferrari1983
Kız kardeşin var mıydı acaba?

alptraum 01-28-2008 16:36

aslinda kota sayisi 50 idi mantikli olanida 50 ama eger baktik linkler yine siliniyor 50 ye cikartiriz o zaman:)

ferrari1983 01-28-2008 16:43

valla komsu olayına ben sordum komsuya kabul etmedı cahıl ınsan hattıma gırersın telefon faurası cok gelır dıye olmadı anlasamadık bırde telcom gelıyor 100 megabit/sn hızla yaklasık 100 mılyon olacakmıs hıza bak biz 1 megabitlik hızlarda surunurken bak elın oglu turkıyede cosacak ınternette bız mal mal 1 mega bıtle evde kotalı takılacagız :)

ferrari1983 01-28-2008 16:45

Alıntı:

alper´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 3104)
@ferrari1983
Kız kardeşin var mıydı acaba?

senın varmıydı?

alper 01-28-2008 16:49

Soruya soruyla cevap vermek ahmakların sığındığı bir yöntemdir. Sorumun amacı bellidir. Bayanlardan "karı kız" diye bahsetmek kimseye yakışmaz. Zira kendisinin de kızkardeşi, kızı veya hiç yoksa annesi olduğunu bilir ve başkasının onlara böyle "karı-kız" gibi aşağılayıcı ifadeler kullanmasını istemez...

selametle...

kutupyıldızı 01-29-2008 19:17

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 3078)
:DDemekki yararini görecegiz ama filmleri görmek isteyenler 25 mesaj yazmali dikkatinize....

sayın alptraum;Belki beni forumdan kovacaksınız bu fikrimle ama bu şekilde üye kazanamazsınız.Çünkü insanlar bu sefer sırf katılım olsun da filmleri upload edeyim zihniyetinde olacak.İnanın bu şekilde bir felsefeyle bu forumu ayakta tutmanız güç.Bence daha disiplinli ve dikkatli şekilde adapte olursanız daha başarılı olacağınıza inanıyorum ve böyle bir fikre kesinlikle karşıyım.nokta :D

alptraum 01-29-2008 19:30

Bizde öyle sayin kutupyildizi simdi onu konusuyorduk acaba mesaj sayisini 100 e mi cikarsak diye

25 mesaj sayisi az oldu cünkü

kutupyıldızı 01-29-2008 19:44

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 3490)
Bizde öyle sayin kutupyildizi simdi onu konusuyorduk acaba mesaj sayisini 100 e mi cikarsak diye

25 mesaj sayisi az oldu cünkü

Kendiniz birşeyler yaparak üye sayısını çoğaltmak yerine bunu mu tercih ediyosunuz?100 e çıkarınca zaten film upload etmekten vazgeçer ki üye...

alptraum 01-29-2008 19:48

Neden vazgecsin örn

buraya kopya bir link getirilmiyor belki bir filme 4 yada 5 saat harcaniyor ama yaklasik 200 üyenin 0 mesaji var ve linkleri dagitiyorlar nasil dagitiyorlar kendileri alip sonra dagitiyorlar sonrada ihbar edilip buradaki linkler siliniyor bumudur emege saygi onlar bu isi savas olarak görüyor ama filmi indirecek kisileride az buz tanirsak bunun bize faydasi olacakdir 200 ü geckin üye var ama gördügün gibi bunlarin belki sadece 10 u siteye ugruyor bunu düsündünüzmü hic az olsun öz olsun bizden olsun yeter

alper 01-29-2008 19:49

Bana özelden mesaj atıldı ama cevap veremiyorum. Çünkü özel mesaj atabilmem için forumda 15 mesaj atmış olmam gerekiyor. Güzel bir uygulama fakat mesaj atamayan üyenin mesaj da alamaması gerektiği kanaatindeyim. (15 oldu)

alptraum 01-29-2008 19:52

alper kardesim o özelligi kaldirmistim ben herkes özel mesaj atabilir diye bir daha kontrol ediyorum ama egerki hos durumlar ile karsilasmazsak bu uygulama illaki gelecek hatta 50 mesaj olursa üyenin kim oldugunu biliriz ama su anlik prb yok gibi yeniden bakiyorum bu konuya

kutupyıldızı 01-29-2008 19:59

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 3499)
Neden vazgecsin örn

buraya kopya bir link getirilmiyor belki bir filme 4 yada 5 saat harcaniyor ama yaklasik 200 üyenin 0 mesaji var ve linkleri dagitiyorlar nasil dagitiyorlar kendileri alip sonra dagitiyorlar sonrada ihbar edilip buradaki linkler siliniyor bumudur emege saygi onlar bu isi savas olarak görüyor ama filmi indirecek kisileride az buz tanirsak bunun bize faydasi olacakdir 200 ü geckin üye var ama gördügün gibi bunlarin belki sadece 10 u siteye ugruyor bunu düsündünüzmü hic az olsun öz olsun bizden olsun yeter

sayın alptraum emeğinize saygısızlık etmek istemedim.Ama başlangıç için biraz abes bir kural bence.Peki bir sorum olacak?Sizce bunun yararını gördünüz mü?Ya da göreceğinize inanıyormusunuz?Daha farklı yöntemler mutlaka vardır.

Neden vazgeçsin ;Benim gibi düşünüyorlardır ....

alper 01-29-2008 20:00

Hayır bence mesaj kota uygulaması çok uygun bir özellik.

alptraum 01-29-2008 20:00

Yarari derken ne gibi bir yarar örn.

veya yarar olarak biz ne umduk onu biliyormusunuz

kutupyıldızı 01-29-2008 20:03

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 3508)
Yarari derken ne gibi bir yarar örn.

veya yarar olarak biz ne umduk onu biliyormusunuz

Bir adminin ne gibi bir isteği olabilir ki? Sitenizi doğru bir biçimde tanıtmak ve doğru insanlar tarafından katılım istemiyormusunuz?

Ne malum buraya katılım yaptığı halde linklerinizi başka birşeye vermeyeceği? Bunu engelleyemezsiniz ki?

alper 01-29-2008 20:05

Sayın kutupyıldızı, ben şahsen forum üyesi biri olarak ne öğrenmek istediğinizi anlayamadım. Mesaj kota uygulaması kalksın herkes sadece üye olup film indirip gidebilsin mi diyorsunuz ne diyorsunuz anlayamadım?

kutupyıldızı 01-29-2008 20:05

Alıntı:

alper´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 3513)
Sayın kutupyıldızı, ben şahsen forum üyesi biri olarak ne öğrenmek istediğinizi anlayamadım. Mesaj kota uygulaması kalksın herkes sadece üye olup film indirip gidebilsin mi diyrosunuz ne diyorsunuz anlayamadım?

anlamışsınız işte :)

kipchak 01-29-2008 20:06

@kutupyıldızı
Yaklaşık 25-30GB film uploadı silinen biri olarak bu konuya bir açıklık getirmek istedim....
filmlerin %99.9 unu tamamen ben upload ediyorum...
hatta i am legend ı tek link olarak sunanda ilk bizdik!
ama linkler ihbar edildi ve kısa sürede silindi
ayrıca foruma üye olan direk film bölümüne girip linkleri kopyalayıp
hoooopp yallah kim bilir hangi sitede yayınladı ne yaptı....adamdan haber yok!
eğer bir filmi 391 kişi indiriyor ve sadece 1 kişi teşekkür ediyorsa bence orda bir problem vardır...
50 değil 100 mesaj gerektirse haktır diye düşünüyorum!
Alptraum Kardeşiminde dediği gibi az olsun öz olsun bize yeter...

alptraum 01-29-2008 20:07

Zaten tamamen engelleme gibi bir durum söz konusu olamaz bir kere filmin yapimcilari filmin korsanina engel olamyiorda ben linkinemi dünya capinda engel olayim mesenin özünü kavrayamamissiniz

Burasi bir paylasma forumu dediniz

200 üye 0 mesajla paylassim göstermis
belkide daha fazlasidir

peki yarari üye olmasimi yararindan cok zarari dokundu

Biz önlemlerimizi aliyoruz bu önlemlere karsi daha amntikli cözümleriniz varsa buyrun ha herkese acin diyorsaniz

örn

i am legend filmini günde 10 tane yere 10 farkli sekilde yüklemek istiyorsaniz saatiniz yetmeyecekdir

cünkü o arada linkler kaybolup silinecekdir peki cözümünüz ne

kutupyıldızı 01-29-2008 20:13

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 3516)
Zaten tamamen engelleme gibi bir durum söz konusu olamaz bir kere filmin yapimcilari filmin korsanina engel olamyiorda ben linkinemi dünya capinda engel olayim mesenin özünü kavrayamamissiniz

Burasi bir paylasma forumu dediniz

200 üye 0 mesajla paylassim göstermis
belkide daha fazlasidir

peki yarari üye olmasimi yararindan cok zarari dokundu

Biz önlemlerimizi aliyoruz bu önlemlere karsi daha amntikli cözümleriniz varsa buyrun ha herkese acin diyorsaniz

örn

i am legend filmini günde 10 tane yere 10 farkli sekilde yüklemek istiyorsaniz saatiniz yetmeyecekdir

cünkü o arada linkler kaybolup silinecekdir peki cözümünüz ne

bakın bilgisayar bölümü okumama karşın eminim sizin kadar derin bilgiye sahip değilimdir bu konularda.adminlik miş moderatörlük forum yönetimi bunlar bana çok uzak kelimeler.Ben de kendimi yanlış ifade ettim Siz de beni yanlış anladınız.

Eğer burası bir paylaşım yeriyse burayı tümüyle düşünmeniz gerekmiyormu?
Buraya sırf film upload etmek için gelmeyen paylaşımlarını paylaşmak isteyen insanlarımız da gelebilir.Bir konuya bakmak istedim mesela bana uyarı verdi.Şu kadar mesaj yazmalısınız diye.Ben bunu ifade etmek istedim kendimce.Her click yaptığında bu yasaklarla karşı karşıya gelirse insan sizce soğuma gelmez mi?Benim çözüm üretmem bişey değiştirmez.Çünkü ben bir üyeyim. ...

alptraum 01-29-2008 20:23

Paylasimlarini paylasmak isteyen insanlar icin tüm bölümler mevcuttur sadece kisitlama getirilen bölümler film download bölümüdür yani sizi neden rahatsit etti film download edilen yer anlamadim

Dünyanin en büyük film download edilen sitelerini gezerseniz ne demek istedigimi anlarsiniz oralarda fiolm download edebilmek icin belli bir mesaja vede en azindan 1 yili geckin üyelik zamanina ihtiyacin vardir ve oradada cevirimici kisi ne hikmetse 1000 in altina düsmez

yinede üretmeden tükettiginiz icin tesekkür ederiz

tavsiyeleriniz her zaman degerlendirilecekdir ama tavsiyelerinizi forumdaki gelismeler prb ler v.s. bölümüne yazmaniz hem bizim daha rahat bulmamaiza yardimci olur ve sizinde daha fazla anlasilmaniza yarari olur

selametle

ArweN 01-29-2008 20:26

Alıntı:

kutupyıldızı´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 3518)
bakın bilgisayar bölümü okumama karşın eminim sizin kadar derin bilgiye sahip değilimdir bu konularda.adminlik miş moderatörlük forum yönetimi bunlar bana çok uzak kelimeler.Ben de kendimi yanlış ifade ettim Siz de beni yanlış anladınız.

Eğer burası bir paylaşım yeriyse burayı tümüyle düşünmeniz gerekmiyormu?
Buraya sırf film upload etmek için gelmeyen paylaşımlarını paylaşmak isteyen insanlarımız da gelebilir.Bir konuya bakmak istedim mesela bana uyarı verdi.Şu kadar mesaj yazmalısınız diye.Ben bunu ifade etmek istedim kendimce.Her click yaptığında bu yasaklarla karşı karşıya gelirse insan sizce soğuma gelmez mi?Benim çözüm üretmem bişey değiştirmez.Çünkü ben bir üyeyim. ...

Ben bu siteye yeni üye oldum.Bende bi konuya bakmak istedim bana da uyarı verdi.ben bu siteye paylaşımlarımı da paylaşmak için geldim.şu kadar mesaj yazmalısınız diye bi uyarı da okudum, az önce...ama bende bi soğuma olmadı, çünkü burası bi film indirme sitesi, herkes gelip linkleri kopyalayıp gider o zaman?

bence bu doğru bir uygulama.bu link çalınması sorununda başka bi çüzümü yok.

alper 01-29-2008 20:37

Alıntı:

kutupyıldızı´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 3514)
anlamışsınız işte :)

Anlayamadım dedim çünkü ortada bir çelişki var. Başta forumu ayakta tutmaktan bahsediyorsunuz ki varsa bir endişe, ayakta kalma endişesi değil daha kaliteli ve iyi bir hizmet verebilme endişesidir.
Alıntı:

sayın alptraum;Belki beni forumdan kovacaksınız bu fikrimle ama bu şekilde üye kazanamazsınız.Çünkü insanlar bu sefer sırf katılım olsun da filmleri upload edeyim zihniyetinde olacak.İnanın bu şekilde bir felsefeyle bu forumu ayakta tutmanız güç.Bence daha disiplinli ve dikkatli şekilde adapte olursanız daha başarılı olacağınıza inanıyorum ve böyle bir fikre kesinlikle karşıyım.nokta
peki sizin "anlamışsınız ya" dediğiniz ifademi tekrarlayacak olursak,

Alıntı:

alper´isimli üyeden Alıntı
Sayın kutupyıldızı, ben şahsen forum üyesi biri olarak ne öğrenmek istediğinizi anlayamadım. Mesaj kota uygulaması kalksın herkes sadece üye olup film indirip gidebilsin mi diyrosunuz ne diyorsunuz anlayamadım?

mesaj kota uygulaması kalkınca mı bu forum üye kazanacak? Bu tezattır

Bakın, yönetim adına konuşmak ve herhangi biri hakkında herhangi bir zanda bulunmak istemediğimden dolayı yazımı "mesaj kota uygulaması bence gereklidir, sadece film için gelen ve ortadan kaybolan adam hiç olmasın" diyerek noktalıyorum.

c0LD 01-29-2008 21:41

bu konuda oldukca yerinde bi uygulama ama bununda şu kötü tarafı var..cok mesaj kirliliği ve mesaj hızı..

alptraum 01-29-2008 21:44

Evet onun icin acaba harf sayisinimi yükseltsem örnegin 50 harfin altinda mesaj yazilmasin

ve 25 biraz az oldu gibi örnegin 100 yapmak daha mantikli ve mesaj yazma olayini da her kisi bir mesaj yazdikdan 2 dakika sonra en az diger mesaji yazabilir gibi bence böyle güzel olur

bak aklima simdi geliyor uygulamalar

c0LD 01-29-2008 21:47

bunlar olabilirliği olan durumlar ama malum müdavimler özellikle benim gibi üşengeçse konuları kacırabilir o acıdan biraz kötü duruyo..ama bazı şeyler için buda gözalınması gereken şeylerden..hayırlısı olsun

safinaz 01-29-2008 21:58

Formatı "forum" olan bir siteye girip sadece film indirimek için üye olup,sonrada gitmesi emeğe saygısızlıktır.
Kimseyi zaten zorla tutmuyorlar ve bunada ihtiyaç yoktur.Çünkü yeni bir forum olmasına rağmen birçok forumdan daha popüler bir forum.
Hatta ben daha fazla mesaj sayısı uygulaması getirilmesi taraftarıyım.Ancak sırf kotayı doldurmak için teşekkür butonu varken teşekkürler yazmak ya da saçma sapan imgelerle doldurulması da hiç hoş değil...

kutupyıldızı 01-29-2008 23:20

paylaşım için teşekkürler

emeğinize sağlık

çok güzelmiş

gibi gibi gibi cümlelerle süslenecek bir süre forum.

Benim üretmediğimi söylemişsiniz bırakın da 3 gün içinde ne üretmem gerektiğine ya da içimden geldiği zaman üreteceğime ben karar vereyim.

Görüyorum ki tamamiyle zıt bir "kutupyıldızı" var aklınızda.Ben ne söylesem etkisi olur ne de yeri.

alptraum 01-29-2008 23:26

Ne yapalim iste biz deniyoruz ne olur ne olmaz diye

hani bir söz vardi ya

Ilim cesaret verir,cehaletde küstahlik...

kutupyıldızı 01-29-2008 23:43

ya evet ben de küstahım zaten.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:28 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük