![]() |
Herkes Sohbete buyursun... arkadaslar ama biz böyle susamayiz yaa hadi gelin buyurun sohbetimize devam edelim, eglenceli zaman gecirmek icin ..:clap: |
Biz neden 200. üyeyi tebrik edemedik bu kadar hizlimi gecti dün gece yatarken daha 180 deydik 200. nasiplenemedi ama büyük rakam söyleyeyim o halde 1000 . ciye farkli biruygulama yapariz insallah |
Sohbet ortamı yok midur balık tutalım o zaman biz de :511: |
Alıntı:
|
:DDemekki yararini görecegiz ama filmleri görmek isteyenler 25 mesaj yazmali dikkatinize.... |
Film işi bizi aşar alptraum. 4gb kota ile değil film normal internet kullanımına bile yetişemiyoruz... Alıntı:
|
O zaman kötü 4 gb kime yeter aslinda komsularla isbirligi yapmak lazim bu konuda |
evet bız geldık edelım sohbet mesala ben baslayayım sıstem muhendısıyım ama sıstem desen cok az sey bılırım ısım gucum gır gır samata karı kız eglence aradada ıs antalyadayım burayı cok sevıyom en cokda flım ızlemeyı :) |
kotam dusuk en kısa zamanda artıracagım bırde burda koymusunuz kota 25 mesaja ulasmayan bakamıyor dun ne guzel download yaptım evde ama bugun geldım sırketın sınırsız kaynaklarından yararlanalım dıye bı baktım engellenmısız uzuldum valla ısım yoksa ıkı gun mesaj doldur dıye bekle sımdı :( |
demekki teori yok ama pratikde iyiyim diyorsunuz yani :) Türkiye egitimi gercekden teoride ksiitli insallah o da yükselir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:50 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük