Herkes Sohbete buyursun...

Paylasimlarini paylasmak isteyen insanlar icin tüm bölümler mevcuttur sadece kisitlama getirilen bölümler film download bölümüdür yani sizi neden rahatsit etti film download edilen yer anlamadim Dünyanin en büyük film download ...

1. Alt 01-29-2008, 21:23 #31
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Paylasimlarini paylasmak isteyen insanlar icin tüm bölümler mevcuttur sadece kisitlama getirilen bölümler film download bölümüdür yani sizi neden rahatsit etti film download edilen yer anlamadim

Dünyanin en büyük film download edilen sitelerini gezerseniz ne demek istedigimi anlarsiniz oralarda fiolm download edebilmek icin belli bir mesaja vede en azindan 1 yili geckin üyelik zamanina ihtiyacin vardir ve oradada cevirimici kisi ne hikmetse 1000 in altina düsmez

yinede üretmeden tükettiginiz icin tesekkür ederiz

tavsiyeleriniz her zaman degerlendirilecekdir ama tavsiyelerinizi forumdaki gelismeler prb ler v.s. bölümüne yazmaniz hem bizim daha rahat bulmamaiza yardimci olur ve sizinde daha fazla anlasilmaniza yarari olur

selametle

2. Alt 01-29-2008, 21:26 #32
    ArweN Mesajlar: 70
    kutupyıldızı´isimli üyeden Alıntı
    bakın bilgisayar bölümü okumama karşın eminim sizin kadar derin bilgiye sahip değilimdir bu konularda.adminlik miş moderatörlük forum yönetimi bunlar bana çok uzak kelimeler.Ben de kendimi yanlış ifade ettim Siz de beni yanlış anladınız.

Eğer burası bir paylaşım yeriyse burayı tümüyle düşünmeniz gerekmiyormu?
    Buraya sırf film upload etmek için gelmeyen paylaşımlarını paylaşmak isteyen insanlarımız da gelebilir.Bir konuya bakmak istedim mesela bana uyarı verdi.Şu kadar mesaj yazmalısınız diye.Ben bunu ifade etmek istedim kendimce.Her click yaptığında bu yasaklarla karşı karşıya gelirse insan sizce soğuma gelmez mi?Benim çözüm üretmem bişey değiştirmez.Çünkü ben bir üyeyim. ...

Ben bu siteye yeni üye oldum.Bende bi konuya bakmak istedim bana da uyarı verdi.ben bu siteye paylaşımlarımı da paylaşmak için geldim.şu kadar mesaj yazmalısınız diye bi uyarı da okudum, az önce...ama bende bi soğuma olmadı, çünkü burası bi film indirme sitesi, herkes gelip linkleri kopyalayıp gider o zaman?

bence bu doğru bir uygulama.bu link çalınması sorununda başka bi çüzümü yok.

alptraum ve mhmt bunu beğendiler.
  3. Alt 01-29-2008, 21:37 #33
    alper Mesajlar: 164
    kutupyıldızı´isimli üyeden Alıntı
    anlamışsınız işte

Anlayamadım dedim çünkü ortada bir çelişki var. Başta forumu ayakta tutmaktan bahsediyorsunuz ki varsa bir endişe, ayakta kalma endişesi değil daha kaliteli ve iyi bir hizmet verebilme endişesidir.
    Alıntı:
    sayın alptraum;Belki beni forumdan kovacaksınız bu fikrimle ama bu şekilde üye kazanamazsınız.Çünkü insanlar bu sefer sırf katılım olsun da filmleri upload edeyim zihniyetinde olacak.İnanın bu şekilde bir felsefeyle bu forumu ayakta tutmanız güç.Bence daha disiplinli ve dikkatli şekilde adapte olursanız daha başarılı olacağınıza inanıyorum ve böyle bir fikre kesinlikle karşıyım.nokta

peki sizin "anlamışsınız ya" dediğiniz ifademi tekrarlayacak olursak,

Alıntı:
    alper´isimli üyeden Alıntı
    Sayın kutupyıldızı, ben şahsen forum üyesi biri olarak ne öğrenmek istediğinizi anlayamadım. Mesaj kota uygulaması kalksın herkes sadece üye olup film indirip gidebilsin mi diyrosunuz ne diyorsunuz anlayamadım?

mesaj kota uygulaması kalkınca mı bu forum üye kazanacak? Bu tezattır

Bakın, yönetim adına konuşmak ve herhangi biri hakkında herhangi bir zanda bulunmak istemediğimden dolayı yazımı "mesaj kota uygulaması bence gereklidir, sadece film için gelen ve ortadan kaybolan adam hiç olmasın" diyerek noktalıyorum.

Konu alper tarafından (01-29-2008 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.
  4. Alt 01-29-2008, 22:41 #34
    Ziyaretci
    c0LD Mesajlar: n/a
    bu konuda oldukca yerinde bi uygulama ama bununda şu kötü tarafı var..cok mesaj kirliliği ve mesaj hızı..

5. Alt 01-29-2008, 22:44 #35
    Evet onun icin acaba harf sayisinimi yükseltsem örnegin 50 harfin altinda mesaj yazilmasin

ve 25 biraz az oldu gibi örnegin 100 yapmak daha mantikli ve mesaj yazma olayini da her kisi bir mesaj yazdikdan 2 dakika sonra en az diger mesaji yazabilir gibi bence böyle güzel olur

bak aklima simdi geliyor uygulamalar

6. Alt 01-29-2008, 22:47 #36
    Ziyaretci
    c0LD Mesajlar: n/a
    bunlar olabilirliği olan durumlar ama malum müdavimler özellikle benim gibi üşengeçse konuları kacırabilir o acıdan biraz kötü duruyo..ama bazı şeyler için buda gözalınması gereken şeylerden..hayırlısı olsun

7. Alt 01-29-2008, 22:58 #37
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Formatı "forum" olan bir siteye girip sadece film indirimek için üye olup,sonrada gitmesi emeğe saygısızlıktır.
    Kimseyi zaten zorla tutmuyorlar ve bunada ihtiyaç yoktur.Çünkü yeni bir forum olmasına rağmen birçok forumdan daha popüler bir forum.
    Hatta ben daha fazla mesaj sayısı uygulaması getirilmesi taraftarıyım.Ancak sırf kotayı doldurmak için teşekkür butonu varken teşekkürler yazmak ya da saçma sapan imgelerle doldurulması da hiç hoş değil...

8. Alt 01-30-2008, 00:20 #38
    kutupyıldızı Mesajlar: 174
    paylaşım için teşekkürler

emeğinize sağlık

çok güzelmiş

gibi gibi gibi cümlelerle süslenecek bir süre forum.

Benim üretmediğimi söylemişsiniz bırakın da 3 gün içinde ne üretmem gerektiğine ya da içimden geldiği zaman üreteceğime ben karar vereyim.

Görüyorum ki tamamiyle zıt bir "kutupyıldızı" var aklınızda.Ben ne söylesem etkisi olur ne de yeri.

9. Alt 01-30-2008, 00:26 #39
    Ne yapalim iste biz deniyoruz ne olur ne olmaz diye

hani bir söz vardi ya

Ilim cesaret verir,cehaletde küstahlik...

10. Alt 01-30-2008, 00:43 #40
    kutupyıldızı Mesajlar: 174
    ya evet ben de küstahım zaten.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.