Herkes Sohbete buyursun...

alper kardesim o özelligi kaldirmistim ben herkes özel mesaj atabilir diye bir daha kontrol ediyorum ama egerki hos durumlar ile karsilasmazsak bu uygulama illaki gelecek hatta 50 mesaj olursa üyenin ...

1. Alt 01-29-2008, 20:52 #21
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    alper kardesim o özelligi kaldirmistim ben herkes özel mesaj atabilir diye bir daha kontrol ediyorum ama egerki hos durumlar ile karsilasmazsak bu uygulama illaki gelecek hatta 50 mesaj olursa üyenin kim oldugunu biliriz ama su anlik prb yok gibi yeniden bakiyorum bu konuya

2. Alt 01-29-2008, 20:59 #22
    kutupyıldızı Mesajlar: 174
    alptraum´isimli üyeden Alıntı
    Neden vazgecsin örn

buraya kopya bir link getirilmiyor belki bir filme 4 yada 5 saat harcaniyor ama yaklasik 200 üyenin 0 mesaji var ve linkleri dagitiyorlar nasil dagitiyorlar kendileri alip sonra dagitiyorlar sonrada ihbar edilip buradaki linkler siliniyor bumudur emege saygi onlar bu isi savas olarak görüyor ama filmi indirecek kisileride az buz tanirsak bunun bize faydasi olacakdir 200 ü geckin üye var ama gördügün gibi bunlarin belki sadece 10 u siteye ugruyor bunu düsündünüzmü hic az olsun öz olsun bizden olsun yeter

sayın alptraum emeğinize saygısızlık etmek istemedim.Ama başlangıç için biraz abes bir kural bence.Peki bir sorum olacak?Sizce bunun yararını gördünüz mü?Ya da göreceğinize inanıyormusunuz?Daha farklı yöntemler mutlaka vardır.

Neden vazgeçsin ;Benim gibi düşünüyorlardır ....

3. Alt 01-29-2008, 21:00 #23
    alper Mesajlar: 164
    Hayır bence mesaj kota uygulaması çok uygun bir özellik.

alptraum bunu beğendi.
  4. Alt 01-29-2008, 21:00 #24
    Yarari derken ne gibi bir yarar örn.

veya yarar olarak biz ne umduk onu biliyormusunuz

5. Alt 01-29-2008, 21:03 #25
    Yarari derken ne gibi bir yarar örn.

veya yarar olarak biz ne umduk onu biliyormusunuz

Bir adminin ne gibi bir isteği olabilir ki? Sitenizi doğru bir biçimde tanıtmak ve doğru insanlar tarafından katılım istemiyormusunuz?

Ne malum buraya katılım yaptığı halde linklerinizi başka birşeye vermeyeceği? Bunu engelleyemezsiniz ki?

6. Alt 01-29-2008, 21:05 #26
    alper Mesajlar: 164
    Sayın kutupyıldızı, ben şahsen forum üyesi biri olarak ne öğrenmek istediğinizi anlayamadım. Mesaj kota uygulaması kalksın herkes sadece üye olup film indirip gidebilsin mi diyorsunuz ne diyorsunuz anlayamadım?

alptraum bunu beğendi.
  7. Alt 01-29-2008, 21:05 #27
    alper´isimli üyeden Alıntı
    Sayın kutupyıldızı, ben şahsen forum üyesi biri olarak ne öğrenmek istediğinizi anlayamadım. Mesaj kota uygulaması kalksın herkes sadece üye olup film indirip gidebilsin mi diyrosunuz ne diyorsunuz anlayamadım?

anlamışsınız işte

8. Alt 01-29-2008, 21:06 #28
    kipchak Mesajlar: 1.658
    Blog Başlıkları: 506
    @kutupyıldızı
    Yaklaşık 25-30GB film uploadı silinen biri olarak bu konuya bir açıklık getirmek istedim....
    filmlerin %99.9 unu tamamen ben upload ediyorum...
    hatta i am legend ı tek link olarak sunanda ilk bizdik!
    ama linkler ihbar edildi ve kısa sürede silindi
    ayrıca foruma üye olan direk film bölümüne girip linkleri kopyalayıp
    hoooopp yallah kim bilir hangi sitede yayınladı ne yaptı....adamdan haber yok!
    eğer bir filmi 391 kişi indiriyor ve sadece 1 kişi teşekkür ediyorsa bence orda bir problem vardır...
    50 değil 100 mesaj gerektirse haktır diye düşünüyorum!
    Alptraum Kardeşiminde dediği gibi az olsun öz olsun bize yeter...

alptraum bunu beğendi.
  9. Alt 01-29-2008, 21:07 #29
    Zaten tamamen engelleme gibi bir durum söz konusu olamaz bir kere filmin yapimcilari filmin korsanina engel olamyiorda ben linkinemi dünya capinda engel olayim mesenin özünü kavrayamamissiniz

Burasi bir paylasma forumu dediniz

200 üye 0 mesajla paylassim göstermis
    belkide daha fazlasidir

peki yarari üye olmasimi yararindan cok zarari dokundu

Biz önlemlerimizi aliyoruz bu önlemlere karsi daha amntikli cözümleriniz varsa buyrun ha herkese acin diyorsaniz

örn

i am legend filmini günde 10 tane yere 10 farkli sekilde yüklemek istiyorsaniz saatiniz yetmeyecekdir

cünkü o arada linkler kaybolup silinecekdir peki cözümünüz ne

10. Alt 01-29-2008, 21:13 #30
    Zaten tamamen engelleme gibi bir durum söz konusu olamaz bir kere filmin yapimcilari filmin korsanina engel olamyiorda ben linkinemi dünya capinda engel olayim mesenin özünü kavrayamamissiniz

Burasi bir paylasma forumu dediniz

200 üye 0 mesajla paylassim göstermis
    belkide daha fazlasidir

peki yarari üye olmasimi yararindan cok zarari dokundu

Biz önlemlerimizi aliyoruz bu önlemlere karsi daha amntikli cözümleriniz varsa buyrun ha herkese acin diyorsaniz

örn

i am legend filmini günde 10 tane yere 10 farkli sekilde yüklemek istiyorsaniz saatiniz yetmeyecekdir

cünkü o arada linkler kaybolup silinecekdir peki cözümünüz ne

bakın bilgisayar bölümü okumama karşın eminim sizin kadar derin bilgiye sahip değilimdir bu konularda.adminlik miş moderatörlük forum yönetimi bunlar bana çok uzak kelimeler.Ben de kendimi yanlış ifade ettim Siz de beni yanlış anladınız.

Eğer burası bir paylaşım yeriyse burayı tümüyle düşünmeniz gerekmiyormu?
    Buraya sırf film upload etmek için gelmeyen paylaşımlarını paylaşmak isteyen insanlarımız da gelebilir.Bir konuya bakmak istedim mesela bana uyarı verdi.Şu kadar mesaj yazmalısınız diye.Ben bunu ifade etmek istedim kendimce.Her click yaptığında bu yasaklarla karşı karşıya gelirse insan sizce soğuma gelmez mi?Benim çözüm üretmem bişey değiştirmez.Çünkü ben bir üyeyim. ...

alptraum bunu beğendi.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.