alper kardesim o özelligi kaldirmistim ben herkes özel mesaj atabilir diye bir daha kontrol ediyorum ama egerki hos durumlar ile karsilasmazsak bu uygulama illaki gelecek hatta 50 mesaj olursa üyenin ...
Neden vazgecsin örn
buraya kopya bir link getirilmiyor belki bir filme 4 yada 5 saat harcaniyor ama yaklasik 200 üyenin 0 mesaji var ve linkleri dagitiyorlar nasil dagitiyorlar kendileri alip sonra dagitiyorlar sonrada ihbar edilip buradaki linkler siliniyor bumudur emege saygi onlar bu isi savas olarak görüyor ama filmi indirecek kisileride az buz tanirsak bunun bize faydasi olacakdir 200 ü geckin üye var ama gördügün gibi bunlarin belki sadece 10 u siteye ugruyor bunu düsündünüzmü hic az olsun öz olsun bizden olsun yeter
Yarari derken ne gibi bir yarar örn.
veya yarar olarak biz ne umduk onu biliyormusunuz
Sayın kutupyıldızı, ben şahsen forum üyesi biri olarak ne öğrenmek istediğinizi anlayamadım. Mesaj kota uygulaması kalksın herkes sadece üye olup film indirip gidebilsin mi diyrosunuz ne diyorsunuz anlayamadım?
Zaten tamamen engelleme gibi bir durum söz konusu olamaz bir kere filmin yapimcilari filmin korsanina engel olamyiorda ben linkinemi dünya capinda engel olayim mesenin özünü kavrayamamissiniz
Burasi bir paylasma forumu dediniz
200 üye 0 mesajla paylassim göstermis
belkide daha fazlasidir
peki yarari üye olmasimi yararindan cok zarari dokundu
Biz önlemlerimizi aliyoruz bu önlemlere karsi daha amntikli cözümleriniz varsa buyrun ha herkese acin diyorsaniz
örn
i am legend filmini günde 10 tane yere 10 farkli sekilde yüklemek istiyorsaniz saatiniz yetmeyecekdir
cünkü o arada linkler kaybolup silinecekdir peki cözümünüz ne
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|