![]() |
Vbulletin Zoint SEO Kurulum ve ayarlamalar Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öncelikle herkez Db yedegini alsın Hiç bi sorun cıkıcagını sanmıyorum fakat eğerki yanlış bişey yaparım diye düşünenler yedeklerini mutlaka alsınlar. 1 ) Önce aşağıda verilen Zip dosyasının içinden çıkan upload klasörü içindeki (includes,admincp,sitemap) klasörleri forumunuzun ana dizinine atıp üstüne yazdırın, merak etmeyin Hiç bir veri kaybınız olmicaktır. Sadece Zoints ile ilgili dosyalar eklenecektir. 2 ) Daha sonra ekte verilen XML dosyasını puligins & ürünler seçenegine girip ürün yöneticisini tıklayarak yeni ürün ekle dicek ve import ediceksiniz. 3 ) Şimdide forumunuzun index.php sayfasının olduğu Dizine yani forum anadizinine .htaccess adında bir dosya oluşturup içine Aşagıdaki .htaccess adlı kodları ekleyin, eğer zaten önceden başka ayarlar için oluşturduğunuz bir .htaccess dosyanız varsa aşağıdaki kodları en alt satıra bir boşluk bırakarak ekleyin. ÖnemLi not: Bazı Forum sitelerinde .htaccess klasörü normalde Vardır ve gizli durumda olabilir eğer var ise pc nize indirerek dosyayı acın ve en alt satıra kodları ekleyin. kesinlikle yeni oluşturup üzerine yazdırmayın.! .htaccess klasörünün içine eklenicek kod Kod: Options +FollowSymlinks headinclude içinde şu kodları bulun PHP- Kodu: PHP- Kodu: forumhome_forumbit_level1_nopost templatesi içinde şunu bulun PHP- Kodu: PHP- Kodu: forumhome_forumbit_level1_post templatesi içinde Kodu bulun PHP- Kodu: PHP- Kodu: forumhome_forumbit_level2_nopost templatesinde Kodu bulun PHP- Kodu: PHP- Kodu: forumhome_forumbit_level2_post templatesinde Kodu bulun PHP- Kodu: PHP- Kodu: forumhome_subforumbit_post templatesinde Kodu bulun PHP- Kodu: PHP- Kodu: forumhome_subforumbit_nopost templatesinde Kodu bulun PHP- Kodu: PHP- Kodu: Template editlemelerinide tamamladık, şimdi son bir işlem daha kaldı, ben karakter eşlemesi için varsayılan olarak karakterleri eklemiştim fakat serverden servere farklılık gösterebileceği ve UTF serverlerde karakterleri düzgün almayacağı için siz en alttaki ayar kutusundaki karakterleri komple silip şunlarla değiştirip kaydedeceksiniz (Admin Panelinde yeni bir ayar grubu oluşacaktır, vBulletin seçeneklerinin hemen altında 2. sıradaki ayar grubu, hala göremiyorsanız ya F5 tuşuna basın yada admin paneline tekrar giriş yapın) Zoints SEO ayarlarını açıp en alttaki karakter eşleştimeleri kısmındakileri silip altta verdiğim karakter eşlemelerini kopyalayıp yapıştırın ve kaydedin... Kod: Ğ=g Önemli not: Kod: archive_complete |
Merhaba ilk verilen kodlarda Meta kelimesi sansüre uğramış bilginize |
Tamamdir tesekkür ederim. Tema ayarlamalarini özellikle zoints seo.rar dosyasinin icine de kaydettim oradanda isteyen arkadaslar takip edebilirler |
sitenizi çok beğendim webmaster olarak kendime kaynak edinicem burayı :) teşekkürler |
bi sorunum var .htacces dosyası bozuldu orjinali kayboldu :S linux host şimdi napıcam yardım lütfen ! vb 3.7.2 kullanıyorum acil yardım ! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
|
teşekkür ederim bi ricam daha olucak kardeşim bu zoint ayaları nası olucak resimli yada yazı olarak anlatırsan sevinirim ! dosyayı attım sonuç vermedi :S sorun nerde sizce ? site açılıyor konu ve kategorilere tıklayınca sayfayı bulamıyor ? |
Toplam 3 Eklenti bulunuyor. Resim olarak gösterdigim admin panelde seo ya girdiginde olmasi gereken ayarlar. Sanirim bunu demek istemistin eger yanlis anlamadiysam |
Alıntı:
Site adresini verebilirmisin bir bakayim |
yasaktır diye vermedim ama buyur : www.sorsorabilirsen.com |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:58 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük