![]() |
--->: Vbulletin Zoint SEO Kurulum ve ayarlamalar Plugin yöneticisine girip sunlari deaktif haline getirdiniz mi? archive_complete archive_global archive_postheader archive_process_start |
--->: Vbulletin Zoint SEO Kurulum ve ayarlamalar evet getirdim ama gene aynı |
--->: Vbulletin Zoint SEO Kurulum ve ayarlamalar vBulletin scriptinizin versiyonu ve zoints seo versiyonunu söyleyebilirmisiniz? |
--->: Vbulletin Zoint SEO Kurulum ve ayarlamalar vbulletin 3.7.5 zoints 2.2.2 |
--->: Vbulletin Zoint SEO Kurulum ve ayarlamalar Seonun kendi arsivini kapatip su eklentiyi kullanmanizi tavsiye ederim Arşiv linkleri forumun en altında gösterme - vBulletin-Turkey.Com Eklentiyi bu sayfadan indirebilirsiniz. |
--->: Vbulletin Zoint SEO Kurulum ve ayarlamalar Eklentiyi kurdum sorun ortadan kalktı ama arşive girdiğimde herhangi bir bölüme tıkladığımda konu ismi yazma yerine aşagıdaki gibi link görünüyor. archive/index.php/f-6.html |
--->: Vbulletin Zoint SEO Kurulum ve ayarlamalar Arsiv linklerinin o sekilde gözükmesi normal |
--->: Vbulletin Zoint SEO Kurulum ve ayarlamalar headinclude içinde şu kodları bulun PHP- Kodu: <if condition="$show['threadinfo']"> <**** name="keywords" *********"$threadinfo[title], $vboptions[keywords]" /> <**** name="description" *********"<if condition="$pagenumber>1"><phrase 1="$pagenumber">$vbphrase[page_x]</phrase>-</if>$threadinfo[title] $foruminfo[title_clean]" /> <else /> <if condition="$show['foruminfo']"> <**** name="keywords" *********"$foruminfo[title_clean], $vboptions[keywords]" /> <**** name="description" *********"<if condition="$pagenumber>1"><phrase 1="$pagenumber">$vbphrase[page_x]</phrase>-</if>$foruminfo[description_clean]" /> <else /> <**** name="keywords" *********"$vboptions[keywords]" /> <**** name="description" *********"$vboptions[description]" /> </if> </if> Aşagıdaki ile değiştirin PHP- Kodu: <**** name="keywords" *********"$vboptions[keywords]" /> <**** name="description" *********"$vboptions[description]" /> Üstteki kodu bulamadım yardımcı olabilirmisiniz... |
--->: Vbulletin Zoint SEO Kurulum ve ayarlamalar Vbulletin versiyonunuzu söylerseniz yardimci olabilirim belki. Cünkü bu eklenti yeni versiyonlara uyumlu degildir kanimca. |
--->: Vbulletin Zoint SEO Kurulum ve ayarlamalar arkadaşlar vb 4.0.2 kullanmaktayım bu konudaki 2.2.2 yi kurdum tema editlemelerinde sorun yaşadım konuda editlenmesi gereken bölümler benim temamda yok buyüzden kodları ekleyemedim cpden ayarları yaptım fakat şimdi sitem açıldığında karakterler bozuk ve içiçe girmiş durumda acaba hata nerede. Bozulmaları resimden görebilirsiniz. http://www.muhakeme.net/forum/forumr.../104noye-1.jpg |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:46 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük