MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Konu Dışı (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/)
-   -   Vbulletin Zoint SEO Kurulum ve ayarlamalar (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/171-vbulletin-zoint-seo-kurulum-ve-ayarlamalar.html)

raptek 09-02-2008 16:42

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19741)
Resim olarak gösterdigim admin panelde seo ya girdiginde olmasi gereken ayarlar. Sanirim bunu demek istemistin eger yanlis anlamadiysam

teşekkür ederim bunu söylemek istemiştim :)

alptraum 09-02-2008 16:50

Sayin raptek,

Bicimlerdeki editlemeleri de yaptiniz mi?

Daha dogrusu anlatilan tüm editlemeleri dogru yaptiniz mi?

raptek 09-02-2008 16:53

evet editlemeleri yaptım ama doğruluğunu kontrol etmek için bi kez daha yapıyım isterseniz ?
başka bi sorun olamazmı ?

alptraum 09-02-2008 17:04

Serveriniz apache ise ve editlemeleri dogru yaptiginiza inaniyorsaniz calismasi gerekir. Benim rar in icine koydugum editlemelerden yaptiniz degil mi? Meta kelimeler cikmiyor ***** gözüküyor sizde o sekilde almamissinizdir umarim

raptek 09-02-2008 17:05

Önemli not:

Kod:
archive_complete
archive_global
archive_postheader
archive_process_start Pluginlerden girip seo da bunlari bulup deaktif edin sitenin altina olusturacaginiz arsivle zoints seo calismayacaktir ve google sitenizi indexlemeyecektir.Bunlari dektif edinki calissin.Eger sansürden dolayi tema ayarlamalari * böyle gözüküyor ise indireceginiz zoints seo dada tema ayarlamalarini koydum oradanda takip edebilirsiniz

bunu nasıl yapıcaz anlamadım :S pluinglere girince bn onları bulamadım ayrıntılı anlatırsan sevinirim

raptek 09-02-2008 17:06

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19748)
Serveriniz apache ise ve editlemeleri dogru yaptiginiza inaniyorsaniz calismasi gerekir. Benim rar in icine koydugum editlemelerden yaptiniz degil mi? Meta kelimeler cikmiyor ***** gözüküyor sizde o sekilde almamissinizdir umarim

editlemeleri başka bi siteden yapmıştım orda sansür yoktu doğru yaptığıma inanıyorum en son bi kere daha kontrol ederim ama.

raptek 09-02-2008 17:12

ÖnemLi not: Bazı Forum sitelerinde .htaccess klasörü normalde Vardır ve gizli durumda olabilir eğer var ise pc nize indirerek dosyayı acın ve en alt satıra kodları ekleyin. kesinlikle yeni oluşturup üzerine yazdırmayın.!

ben bu kurala uymadım işte bnm eski htacces gitti sorun bu olabilirmi ki ?

alptraum 09-02-2008 17:15

Eski .htaccess dosyasi olsada önemli degil yanliz biryerde göremediginiz bir hata yapiyorsunuz. Isterseniz özel mesajla bana panel bilgilerinizi verin birde ben kontrol edeyim.

raptek 09-02-2008 17:23

msn den konuşsak daha rahat olur isterseniz ordan konuşalım rapper_raptek@hotmail.com lütfen ekleyin

^SpeeD 06-17-2009 19:59

--->: Vbulletin Zoint SEO Kurulum ve ayarlamalar

benim bir sorunum var zointsi kurdum hiç bir problem yok ama alttaki site haritasındaki rakamların hngisine tıklarsam tıklayayım arşiv anasayfası açılıyor bunun neden oldugu hakkında yardım edebilirmisiniz.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:50 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük