![]() |
--->: Günün hikmetli sözü Tek rab,alemlerin rabbi ALLAH tır. Kullara kul olan, ne kadar alçak;Rablık taslayan kul,ne kadar küstahtır: |
--->: Günün hikmetli sözü allah razı olsun ne kadar güzel sözler böyle |
--->: Günün hikmetli sözü Iyi günlerinde dostlarin yaninda olur, kötü günlerinde ise gercek dostlarin yaninda olur. Gercek dostlarima selamlar olsun buradan.... |
--->: Günün hikmetli sözü Bu buyuk sozude eklemek bana nasip olsun anladim isi Sanat Allahi aramakmis, marifet bu gerisi yanliz celik comakmis Necip Fazil |
--->: Günün hikmetli sözü Kimseden sana kötülük gelmesini istemiyorsan, fena söyleyici, fena öğreticisi, fena düşünceli olma. Hz. Mevlana |
--->: Günün hikmetli sözü Kalp sâlih olunca dâimî zikir elde edilir ve kalbin her tarafına Hakk’ın zikri yazılır. Böyle bir kalbin sahibinin gözleri uyuyabilir ama kalbi Rabbini zikreder. |
--->: Günün hikmetli sözü Dökme sular ile değirmen dönmez İçerden kaynayan göl olmayınca Bağlandım demekle ümmet olunmaz Rasulullaha uyan hal olmayınca....... |
--->: Günün hikmetli sözü ''Eğer kurşunlar bugün göğsüme saplanmassa, yarın Kur'an' a saplanacaktır.'' "Anneciğim üzülmeyin... Allah bizi bu ameli yapmaya ve kendi yolunda şehidliğe eriştirdi... Size düşen, Kur’an’a tutunmak ve O’nunla amel etmektir...” Bir Yiğit...Bir Şehid...Halid El-İslambuli |
--->: Günün hikmetli sözü ALLAH c..c ona rahmet eylesin. İslambuli, sinesinde cesur ve çelik gibi bir kalp taşıyan ŞEHİD'imizdir. öyle bir ortamda zamanın firavnunu gebertmek yürek isterdi, oda halit islambuli'de vardı. |
--->: Günün hikmetli sözü Kendini başıboş zannetme. Zira şu misafirhane-i dünyada nazar-ı hikmetle baksan; hiçbir şeyi gayesiz, nizamsız göremezsin. Nasıl sen nizamsız, gayesiz olabilirsin. Bediüzzaman Said Nursi Evet Allah rahmet eylesin. Kabrinde huzur eylesin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:34 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük