MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Konu Dışı (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/)
-   -   Bekke Hoşgeldin :)) (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/16853-bekke-hosgeldin.html)

el_feta 04-14-2009 16:09

Bekke Hoşgeldin :))

selamun aleyküm ve rahmetulalhive berakatuh... Bekke...

hoşgeldiniz.. Sefalar getirdiniz...

Rabbim umrenizi kabul buyursun...

:) :) :)

emirahmedyasin 04-14-2009 16:19

--->: Bekke Hoşgeldin :))

Yeri doldurulamayan insan... ablacım hoşgeldiniz.Kendinizi nasıl da özlettiniz.Hani küçük çocuklara sorarlarya göster bakalım ne kadar özledin beni diye onlarda bütün mahsumiyetleri ile kollarını açabildikleri kadar açıp şu kadarrr derlerya.İşte bizde yüreklerimizi size açabildiğimiz kadar açıp hoş geldiniz diyoruz.:):):)
Rabbim ziyaretinizi kabul eylesin.Rabbim kalbinizi kalbimizle dini üzere sabit kılsın.

ViSAL 04-14-2009 16:27

hoş gelmişsin Bekke/m...
ne cok özlendin bir bilsen..
Rabbim ziyaretini kabul eylesin can/m...
selam vu dua ile.....:cicek01221:

emirahmedyasin 04-14-2009 17:05

Herhal hediyelerimizi de unutmamıştır... :)

sabır 04-14-2009 17:43

hoşgeldin bekke kardeşim.RABBİM İNŞALLAH UMRENİ KABUL ETSİN.bizlerde nasip etsin inşallah.en güzel yazılarını bekliyoruz tekrar hoşgeldin

alptraum 04-14-2009 21:31

Hosgeldiniz sefalar getirdiniz. Cennetten bir bahceden bir cicek kaybetmis gibi tüm arkadaslar ne güzelde özlediklerini dile getirmisler. Cok hosuma gitti. Rabbim dualarinizi kabul buyurur o güzel mekanlardaki insaallah.

mhmt 04-14-2009 23:35

Hoşgeldiniz..
:)

selametle..

oguzhan 04-15-2009 17:40

hosgeldiniz Bekke, rabbim tüm dualariniz ve Umrenizi kabul eylesin insallah en kisa zamanda bizlerede nasip olur Umre ve Umreler:)
selametle.

Henna 04-16-2009 02:06

Ve Aleykümselam....ve rahmetullahi ve Berekatuhu ebeden daima....

Allahım Razı olsun ...hepinizden....çook teşekkür ederim el-feta,

uğurladınız....karşıladınız..bu bekkeyi gariban bırakmadınız...

Riyadan Allahıma sığınarak şunu itiraf etmekden gurur duyuyorum,tek tek hepinize , her tavafımda ve efendimizin yanıbaşında dualar ettim..mevlam kabul buyursun...A L L A H cc.için sevmek böyle oluyormuş meğer...Bekkeyi bağrına basan kalbi sözleriniz ve dualarınız için bir kez daha teşekkürler....
Rabbim en güzel ve mebrur hac ve umreler nasip eylesin sizlere bizlere..tüm ümmete...
veselamun aleyküm...

B E K K E

abı-hayat 04-16-2009 12:34

s.a güzel kardeşim rabbim umreni kabul etsin herkese nasip etsin inşallah hacca gitmeyide sana ve tüm ümmeti
müslümana nasip etsin.tekrarına nail eylesin.

Henna 04-16-2009 19:02

Alıntı:

emirahmedyasin;[FONT=Georgia´isimli üyeden Alıntı
38923[/FONT]]Herhal hediyelerimizi de unutmamıştır... :)

muhammed ikbalin bahsettiği hediyelerden getirmek isterdim....

belki dualardan daha kıymetli bir pazar bulamadığımdan sizlere zemzem ile hurma getirdim....kendim gelemedim...tüm cismimle gitsemde,yüreğimi,dileğimi,ruhaniyetimi bir kısmını medinede,diğer yarısını kabede bıraktım ,yitirdim bile bile...geri dönüp bulmak için kendimi...Allahın evinden dönülür mü başka eve...buralara baktımda demin ait değilim dedim bir zerresine bile...gurbete düşmek buydu...gariplik buydu
inna lillahi ve inna ileyhi raciun....

Henna 04-16-2009 19:09

http://www.muhakeme.net/forum/forumr...yfaglsw3-1.gif

En kısa zamanda hepimiz Kabe deki rahmet yağmurlarından nasipleniriz inşallah!.....
teşekkür ederim...

kipchak 04-16-2009 20:57

Hoş geldiniz. İnşaAllah dualarınızdada bizleri unutmamışsınızdır:)

emirahmedyasin 04-16-2009 21:42

Alıntı:

BeKKe´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 39045)
muhammed ikbalin bahsettiği hediyelerden getirmek isterdim....
belki dualardan daha kıymetli bir pazar bulamadığımdan sizlere zemzem ile hurma getirdim...buralara baktımda demin ait değilim dedim bir zerresine bile...gurbete düşmek buydu...gariplik buydu
inna lillahi ve inna ileyhi raciun....

Nasıl insan dayanabilir ki oraların yokluğuna kala kalmışsınızdır ortada garip kimsesiz... Ses yok sözler kesilmiş insanlar kaybolmuş, yok o eski parıltılar çünkü Allah ın evinden vahyin suladığı topraklardan ayrı düşülmüştür. Hediyeden kastım ilk başta zahiri latife idi sonra dedim acaba unutmuşmudur bizi oralarda baktım ki en güzel hediyeler ile dönmüşsünüz bizlere Rabbim yüreğinize ferahlığını versin...
Hakikat ilk gün yada ikinci gün size msj atıp ruh halinizden endişe ettiğimi söyleyecektim. Şükür ki yine yazabilmişsiniz. Bedenen burada olsanız bilirim ki kala kalmışsınız Rasulullah ın garip başladığı garip gittiği çöllerde...

DAYAN KALBİM

Seni dağladılar, değil mi kalbim,
Her yanın, içi su dolu kabarcık.
Bulunmaz bu halden anlar bir ilim;
Akıl yırtık çuval, sökük dağarcık.

Sensin gökten gelen oklara hedef;
Oyası ateşle işlenen gergef.
Çekme üç beş günlük dünyaya esef!
Dayan kalbim üç beş nefes kadarcık!

üstad NECİP FAZIL KISAKÜREK

altun 04-16-2009 22:24

hoşgeldin ablacım gittiğini duyduğumda çok sevindim ALLAH bizlerede nasip etsin
(gitmeden haber verseydin keşke senin dualarına ihtiyacım var..)

Henna 04-16-2009 23:07

Alıntı:

•●FühreR●•´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 39047)
Hoş geldiniz. İnşaAllah dualarınızdada bizleri unutmamışsınızdır:)

evet führer...hamdü sena unutmadım...hatta bir ara tebessüm ettim.isimlerinizi sayarken..hepinizin rumuzuydu isim diye tekrarladığım...ve führer derken burukdum hayli...sırf Allah için kardeşim dediğim adını dahi bilmediğim ama inandığım ve andığım sizleri...rabbimde sevsin,kayırsın,korusun,razı olsun....

sukeyne 04-17-2009 16:00

hoşgeldin sefalar getirdin bekke ...senin gelmenle sanki ravzanın kokusunu duydum taa derinlerde bir yerde gözlerimi yumdum iki damla yaş süzüldü, gönlümde oraların aşkı..
rabbim tekrar tekrar nasip etsin ...
hoşgeldin sefalar getirdin...

Henna 04-17-2009 16:42

altun ve sukeyne...ve herbiriniz...gözlerim sizler için de baktı...gönlüm hep sizi oralarda andı aradı...kardeşlerim..dualarım sizlerle..umarım sizlerinde dualarında bir garip bekke vardır...

Henna 04-17-2009 16:50

Alıntı:

oguzhan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 38985)
hosgeldiniz Bekke, rabbim tüm dualariniz ve Umrenizi kabul eylesin insallah en kisa zamanda bizlerede nasip olur Umre ve Umreler:)
selametle.

hacım....
bende hacca gitmek istiyorum ...dua buyur n'olur..inşallah..senin gözlerinle bakmaya çalıştım ama...kalbinizin saflığını tahmin edemezdim..haccın faziletini ve maneviyatını yakalamak her kişinin nasibi değil .. imrendim doğrusu...özellikle Viyana dan ve
Almanya dan gelen Türk' leri görünce hep sizleri aradı gözlerim..bir grup genç vardı..aman ya rabbi..maşallah kabenin karşısında bir avuç tertemiz heyecan dolu gözler eğik başlar hızla atan kalpler...gurur duydum ..imrendim kardeşlerime...nasılda hevesle namaza tavafa rablerine koşuyorlardı...içime e güzel mutluluklar ümitler aktı...muhakemede bulunduğumuz süre içinde hep Güzel işler ve Allah için hayırlarda bulunmak da hanelere nur olarak yazılacak amellerden sayılsın ..diliyor ve inanıyorum...

mina 04-18-2009 15:32

hoş geldiniz...

Henna 04-18-2009 16:32

hoşgördük canım...

kipchak 04-18-2009 16:53

Alıntı:

BeKKe´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 39055)
evet führer...hamdü sena unutmadım...hatta bir ara tebessüm ettim.isimlerinizi sayarken..hepinizin rumuzuydu isim diye tekrarladığım...ve führer derken burukdum hayli...sırf Allah için kardeşim dediğim adını dahi bilmediğim ama inandığım ve andığım sizleri...rabbimde sevsin,kayırsın,korusun,razı olsun....

Haklısınız aslında; ben gerçek ismimin kullanılmasından rahatsız olan birisi değilim.Ama tanımadığım kişilerinde ismimle hitap etmesinden hoşlanmam velhasıl siz tanımadığım birisi olmadığınıza göre bana adımla hitab edebilirsiniz:) en azından dualarda düzgün hatırlanalım :)

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:50 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük