Bekke Hoşgeldin :))

emirahmedyasin;[FONT=Georgia ´isimli üyeden Alıntı...

1. Alt 04-16-2009, 20:02 #11
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    emirahmedyasin;[FONT=Georgia´isimli üyeden Alıntı
    38923[/FONT]]Herhal hediyelerimizi de unutmamıştır...

muhammed ikbalin bahsettiği hediyelerden getirmek isterdim....

belki dualardan daha kıymetli bir pazar bulamadığımdan sizlere zemzem ile hurma getirdim....kendim gelemedim...tüm cismimle gitsemde,yüreğimi,dileğimi,ruhaniyetimi bir kısmını medinede,diğer yarısını kabede bıraktım ,yitirdim bile bile...geri dönüp bulmak için kendimi...Allahın evinden dönülür mü başka eve...buralara baktımda demin ait değilim dedim bir zerresine bile...gurbete düşmek buydu...gariplik buydu
    inna lillahi ve inna ileyhi raciun....

Konu Henna tarafından (04-16-2009 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.
    emirahmedyasin ve manas?yok bunu beğendiler.
  2. Alt 04-16-2009, 20:09 #12
    Ziyaretci
    Bekke Hoşgeldin :))

En kısa zamanda hepimiz Kabe deki rahmet yağmurlarından nasipleniriz inşallah!.....
    teşekkür ederim...

el_feta ve emirahmedyasin bunu beğendiler.
  3. Alt 04-16-2009, 21:57 #13
    kipchak Mesajlar: 1.658
    Blog Başlıkları: 506
    Hoş geldiniz. İnşaAllah dualarınızdada bizleri unutmamışsınızdır

Henna ve emirahmedyasin bunu beğendiler.
  4. Alt 04-16-2009, 22:42 #14
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    BeKKe´isimli üyeden Alıntı
    muhammed ikbalin bahsettiği hediyelerden getirmek isterdim....
    belki dualardan daha kıymetli bir pazar bulamadığımdan sizlere zemzem ile hurma getirdim...buralara baktımda demin ait değilim dedim bir zerresine bile...gurbete düşmek buydu...gariplik buydu
    inna lillahi ve inna ileyhi raciun....

Nasıl insan dayanabilir ki oraların yokluğuna kala kalmışsınızdır ortada garip kimsesiz... Ses yok sözler kesilmiş insanlar kaybolmuş, yok o eski parıltılar çünkü Allah ın evinden vahyin suladığı topraklardan ayrı düşülmüştür. Hediyeden kastım ilk başta zahiri latife idi sonra dedim acaba unutmuşmudur bizi oralarda baktım ki en güzel hediyeler ile dönmüşsünüz bizlere Rabbim yüreğinize ferahlığını versin...
    Hakikat ilk gün yada ikinci gün size msj atıp ruh halinizden endişe ettiğimi söyleyecektim. Şükür ki yine yazabilmişsiniz. Bedenen burada olsanız bilirim ki kala kalmışsınız Rasulullah ın garip başladığı garip gittiği çöllerde...

DAYAN KALBİM

Seni dağladılar, değil mi kalbim,
    Her yanın, içi su dolu kabarcık.
    Bulunmaz bu halden anlar bir ilim;
    Akıl yırtık çuval, sökük dağarcık.

Sensin gökten gelen oklara hedef;
    Oyası ateşle işlenen gergef.
    Çekme üç beş günlük dünyaya esef!
    Dayan kalbim üç beş nefes kadarcık!

üstad NECİP FAZIL KISAKÜREK

Henna bunu beğendi.
  5. Alt 04-16-2009, 23:24 #15
    altun Mesajlar: 885
    hoşgeldin ablacım gittiğini duyduğumda çok sevindim ALLAH bizlerede nasip etsin
    (gitmeden haber verseydin keşke senin dualarına ihtiyacım var..)

6. Alt 04-17-2009, 00:07 #16
    Ziyaretci
    •●FühreR●•´isimli üyeden Alıntı
    Hoş geldiniz. İnşaAllah dualarınızdada bizleri unutmamışsınızdır

evet führer...hamdü sena unutmadım...hatta bir ara tebessüm ettim.isimlerinizi sayarken..hepinizin rumuzuydu isim diye tekrarladığım...ve führer derken burukdum hayli...sırf Allah için kardeşim dediğim adını dahi bilmediğim ama inandığım ve andığım sizleri...rabbimde sevsin,kayırsın,korusun,razı olsun....

7. Alt 04-17-2009, 17:00 #17
    sukeyne Mesajlar: 141
    hoşgeldin sefalar getirdin bekke ...senin gelmenle sanki ravzanın kokusunu duydum taa derinlerde bir yerde gözlerimi yumdum iki damla yaş süzüldü, gönlümde oraların aşkı..
    rabbim tekrar tekrar nasip etsin ...
    hoşgeldin sefalar getirdin...

8. Alt 04-17-2009, 17:42 #18
    Ziyaretci
    altun ve sukeyne...ve herbiriniz...gözlerim sizler için de baktı...gönlüm hep sizi oralarda andı aradı...kardeşlerim..dualarım sizlerle..umarım sizlerinde dualarında bir garip bekke vardır...

altun bunu beğendi.
  9. Alt 04-17-2009, 17:50 #19
    Ziyaretci
    oguzhan´isimli üyeden Alıntı
    hosgeldiniz Bekke, rabbim tüm dualariniz ve Umrenizi kabul eylesin insallah en kisa zamanda bizlerede nasip olur Umre ve Umreler
    selametle.

hacım....
    bende hacca gitmek istiyorum ...dua buyur n'olur..inşallah..senin gözlerinle bakmaya çalıştım ama...kalbinizin saflığını tahmin edemezdim..haccın faziletini ve maneviyatını yakalamak her kişinin nasibi değil .. imrendim doğrusu...özellikle Viyana dan ve
    Almanya dan gelen Türk' leri görünce hep sizleri aradı gözlerim..bir grup genç vardı..aman ya rabbi..maşallah kabenin karşısında bir avuç tertemiz heyecan dolu gözler eğik başlar hızla atan kalpler...gurur duydum ..imrendim kardeşlerime...nasılda hevesle namaza tavafa rablerine koşuyorlardı...içime e güzel mutluluklar ümitler aktı...muhakemede bulunduğumuz süre içinde hep Güzel işler ve Allah için hayırlarda bulunmak da hanelere nur olarak yazılacak amellerden sayılsın ..diliyor ve inanıyorum...

Konu Henna tarafından (04-17-2009 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.
  10. Alt 04-18-2009, 16:32 #20
    mina Mesajlar: 162
    hoş geldiniz...

Henna bunu beğendi.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.