![]() |
--->: Hadi varmısınız anne ve baba ile ilgili ayetler ve hadisler yazalım... çok güzel allah sizden razı olsun |
--->: Hadi varmısınız anne ve baba ile ilgili ayetler ve hadisler yazalım... Alıntı:
|
hadi yazalım çok güzel bir site ama ne yapıcağımızı bilmiyorum |
--->: Hadi varmısınız anne ve baba ile ilgili ayetler ve hadisler yazalım... nerden girilir bilen varmı???? |
--->: Hadi varmısınız anne ve baba ile ilgili ayetler ve hadisler yazalım... cennet annelerin ayağı nın altındadır..... |
--->: Hadi varmısınız anne ve baba ile ilgili ayetler ve hadisler yazalım... çok güzel.çok beğendim.din öğretmenimiz bülent gündem istemişti;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; |
--->: Hadi varmısınız anne ve baba ile ilgili ayetler ve hadisler yazalım... benim ödevime çok yardımcı olduu |
--->: Hadi varmısınız anne ve baba ile ilgili ayetler ve hadisler yazalım... cennet annenin ayakları altındadır . . . eger büyüklarimizden biri bizim yanımızda yaşklanırsa ona of demeden bakmalıyız . . . birgün peygamberimizin ssütbabası yanına gelmiş ve peygaberimiz elbisesinin yarısını altınasermiş sonra süt annesi gelmiş yine aynı davranışı yapmış sonra süt kardeşi gelmiş peygamgamberimiz ayaga kalkmış kardeşini önüne almış...... (her çocuk böle olsa hiçbir ananın babanın gözyaşı akmasa) |
--->: Hadi varmısınız anne ve baba ile ilgili ayetler ve hadisler yazalım... cok güzzzel sözler var teşekürrlerr. |
→ Hadi varmısınız anne ve baba ile ilgili ayetler ve hadisler yazalım... kesinlikle güzel bir konu:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:59 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük