esraaaa´isimli üyeden Alıntı ↑
bizim efendilik dersii wermemize gerek yokk bu dünyada 3 gün yaşıycaksın dumancım..öteki dünyada bunların hesabinı allah(c.c)wereceksin..!!biize bişeyler ispat etmene gerek yokk bizim gibi insanlar sizin birkaç lafınıza yenilecek kadar düşmedik!!!!!!!ayrıca madem böyle insanlardan sıkılıosun neden burdasın??nedn hala burdaki insanları oyalıosunnki??ayrıca burda hiç kimse hiç kimsenin ardından laf atıp tutmuyorr herşey açık oratada sen kurgu yaratısunn bennceee...
nasıl kendinizi bu kadar aklıyabiliyorsunuz bence öbür tarafta hesap verecek sizlersiniz bak ben hayırlı bi iş yapıyorum 3 tane müslüman insana ateist die suçlamanızı engellemeye çalışıyorum hemde gayet saygı çerçevesi sınırlarında sizse yine o 3 tane müslaman insasnı islam alemine yanlış tanıtıyosunuz dinsiz die suçluyosunuz ne kadar büyük bir günah. sabahtan beri beni terbiyesiz konumuna düşürmeye çalışılıyo ama gelin görünki sabah kavga eden beyyine ve günahkar1kul isimli şahıslar mesjları uygunsuz olduu için siliniyo ya da ört pas ediliyo mu desem ve serakanunun dediklerine bakılırsada islam dinini kötü tanıtıyorsunuz çok büyük bir günah bak adam ne diyor
bence siz bu konuyu daha fazla uzatmayın bu konu silinsin artık. herkes rahatsız oluyor çünkü.