Kutsalı olmayan kutsala saygıyı bilmez.
Kutsalı olmayan kutsala saygıyı bilmez.
"...Gerçekte Allah onlarla alay eder de, azgınlıklarında onlara fırsat verir."(Bakara Süresi) Kutsalı olmayan kutsala saygıyı bilmez....
nette dolanırken sans eseri girdim buraya daha dogrusu google'da cıkan 1-2 satır guldurdu beni girdim. ey sözde muslumanlar bilmezmisiniz musluman birine musluman değil demek ve hakkında atıp tutmak en buyuk gunahlardan biridir.tamam hadi bunu bilcek kadar olgun değilsiniz yada bilmemek işinize geliyo,kabul.ayrıca Dumanı istediğiniz kadar elestirin daha 1 hafta önce focada binlerce kişi gösterdiki it ürür kervan yürür.(alınmayın kişisel bi hakaret yok,atasözü böyle)hem adamlar ateist olsa kimi ilgilendirir,yada dumanın sarkısındaki gibi ; iyide sanane!!! böyle basit seylerden tartısma cıkarmak hosunuza mı gidiyor yoksa provakatör müsünüz bilmem ama yanlıs yoldasınız. ha bir de dumanı kaldıramıyorsunuz merak ediyorum gorgoroth bizim ülkemizin grubu olsaydı napcaktınız, tekbir getirip binlerce kişi dalardınız heralde,suru mantıgı ne diyim Allah akıl fikir versin,gerci Allah vermiştir kesin de siz kullanmıyorsunuzdur neyseki kullananlar var
Sırf sizin bu yazdıklarınız yüzünden duman zaman gazetesine röpörtaj verdi. Hepimiz müslümanız diye açıklama yaptılar daha kimseye laf söylemek düşmez. Ve ihlas suresinin kurandaki en güzen ve en anlamlı surelerden biri olduğunu söylediler şarkı sadece siyasete yönelik din sömürüsü yapan partileri eleştirme amacıyla yazılmış bi şarkı. İhlas suresini eleştirmek dalga geçmek kimsenin haddine düşmez dumanda böyle bişe yapmadı kendinize gelin lütfen ! alın gazeteyide okuyun yazıyor orda müslümanım diyen bir insana nasıl ateist bilmem ne diyebiliyosunuz !