Alın buda size kapak olsun...

Çok özür dileyerek ve sizin hoş görünüze sığınarak bu konu başlığını yazdım. Son günlerde ki bazı konuların bizi yıpratması üzerine idi.Affınıza sğınırım... Benzer Konular Facebook kapak şablonları- medya ikonları... 4 ...

1. Alt 03-22-2009, 13:18 #1
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Çok özür dileyerek ve sizin hoş görünüze sığınarak bu konu başlığını yazdım.
    Son günlerde ki bazı konuların bizi yıpratması üzerine idi.Affınıza sğınırım...

2. Alt 03-22-2009, 14:20 #2
    el_feta Mesajlar: 1.168
    emirahmedyasin´isimli üyeden Alıntı
    Çok özür dileyerek ve sizin hoş görünüze sığınarak bu konu başlığını yazdım.
    Son günlerde ki bazı konuların bizi yıpratması üzerine idi.Affınıza sğınırım...

Anlıyor gibiyim...

Henna bunu beğendi.
  3. Alt 03-22-2009, 15:40 #3
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Tam anlayamadim. Güncel olamadigim icin olabilir. Fakat actiginiz bu konudan okuyan ziyaretciler ne anlamali en azindna bizler ne anlamaliyiz. Daha acik olmanizi tavsiye ederim.

4. Alt 03-23-2009, 16:55 #4
    Benimki bir sitemdi.Ben haram sistemler ile müslümanların kurtulacağını sanmıyorum.YSK da baş örtülü görevliler olamaz diyince alında buda kapak olsun size dedim.

ViSAL bunu beğendi.
  5. Alt 03-23-2009, 21:17 #5
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    Gerçekten bazen teşhişler dehşet oluyor. Ama iş tedaviye gelince... sıkıntı.

emirahmedyasin kardeşim. Tedavi nedir sizce?

selametle..

6. Alt 03-23-2009, 21:36 #6
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    içimden geçenlerse...ki yıllardır geçiyor lakin hani ne ihtilal ne devrim..ne ayaklanma ...ben duymadım ki koşayım tambir tevhid savaşına..hal böyle iken oyları vermessek de 30-40 sene evvelindeki gibi daha beter de olur...ne yapmalıyız..ne yapıyoruz diye sormayın ..ne yapıcaz sadece onu söyleyin.

Konu Henna tarafından (03-23-2009 Saat 21:50 ) değiştirilmiştir.
  7. Alt 03-24-2009, 00:41 #7
    el_feta Mesajlar: 1.168
    Red,bir savaştır... Ahad demekten öte savaşı olmadığı gibi Bilal'in... Savaş istemekten değil,Rablik taslayanlar sizden rahatsız olmuyorlarsa sorun vardır,olurlarsa siz doğru yoldasınız demektir..Sonrası Sünnetullahtır... Tüm Hak Toplumların başına geldiği gibi...
    selam ile..

8. Alt 03-24-2009, 20:31 #8
    Selam ve dua Müslümanlardanım tağutun sistemini reddediyorum diyenlerin üzerine olsun.
    Sanal alemde insanları etkilemek bazen de ikna etmek hayli zordur.
    Kimin hangi çizgide ya da gerçekten kimlerden olduğunu bilmekte zordur. Belki de sistemin adamıdır. İslami görüntü altında!
    “İslami” nick kullanması da beni ikna etmez. Ne suizan nede hüsnü zan yapmıyorum. İslami forumlarda dikkat ediyorum.
    En nihayetinde sanal.
    Sayın mhmt sizin ısrarla siz ne öneriyorsunuz demenizi anlıyorum. Buyurun size metot evvela tağutun size güzel gösterdiği sisteme “LA“ deyin bakın gerisi kendiliğinden gelecek. Sorunda şuanda Müslümanların ortak tavır sergileyememesi. Siz bir kere biz sizi tanımıyoruz deyin bakın kendileri size nasıl yalvaracaklar. Onlar daha gel demeden siz koşup el pençe divan duruyorsunuz. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma... sözü bile LA demeniz için yeterli değil mi?
    Sayın BEKKE otuz kırk yıl öncesine mi dönelim demiş!
    Bekir Coşkun un göbeğini kaşıyan adam yazısına taraf olamam. Amma son zamanlardaki tesbitine katıldım. Adam diyor ki:
    Adnan Menderese meydanlarda arkandayız, yürü, seninle ölürüz diyenler, Adam idama götürülürken göbeklerini kaşıdılar oralı bile olmadılar.
    Bu olay bile izzetsizliği göstermiyor mu? Yarın Tayyip abiyi aldıklarında ne yapacaksınız!? Yoksa her yirmi yılda bir tokat yemek alışkanlık mı yaptı sizlerde!
    Lisede olduğumuz dönemlerde vakit namazları için epey çabaladık. Adamlar baktı bunları ikna mümkün değil velilerinize söyleyin imzalı dilekçe getirin çıkın dediler.
    Hatta babası eski müftümüydü neydi bayan müdür yardımcısı gelin babamla konuşun ulema yapın kazaya bırakın bizde müslümanız diyordu. Hani artık biz ne dersek o oluyordu. Kendim net biliyorum bizim bir kardeş niye altın yüzük takıyor diye bir hocaya fırça atıyordu hem de Müdür odasında.Mezun olunca herbirimiz biryerlere dağıldık bazılarıyla hiç görüşemiyorum ama
    Bazen okuduğumuz lisede şuan okuyan kardeşlerle bir araya gelince soruyorum nedir durum diye eski düzen kalmamış. Yine zorluk çıkarıyorlar hemde daha fazla. Peki ne değişti sözüm ona Müslüman iktidar vardı.
    Elinizi vicdanınıza koyun Allah aşkın ne değişti.
    Müslüman kardeşimize işkence eden NAMAZ MOLASI veriyor! Eski hadise değil yeni. Bacların baş örtüsünü Müslüman abiler açıyor. Kimseden teşekkür yada destek beklemiyorum sizin duruşunuz bu kadar zayıfmı?
    Günümüz Müslüman profili ara sıra meyhane, arasına..........,, ara sıra cami, çok nadirde olsa KUR AN acı ama durum bu.
    İlla oy verecekseniz buyurun verin. Kime isterseniz ona verin ha bu arada CHP de olur. Olmaz demeyin odamlar o kadar açılım yaptılar bence yeterli.
    Dikkat ettiniz mi yasaklar hep “Müslümanlar” iktidardayken konuldu.
    Bırakın müslümanları oy vermeye iknaya çalışmaya sizin “İSLAM” anlayışınız size bizim ki bize. Elbet görüşürüz ötelerde. Ben oy vermeyecem haramdan korunacam ya siz ?

9. Alt 03-24-2009, 21:18 #9
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    Yazınızın çoğu yeri sorumla alakasız. Ben tedavi nedir, dedim. Bana yol göstermemişsiniz. Başkalarının yaptıklarını eleştirmişsiniz sadece. Bunları sormadım. Sizce tedavi nedir, bu kadar.
    ...

Öncelikle; siz yanlışları gösterme ayıklama derdine girerek kendinizi çıkmaz içine atarsınız. Siz doğru olun ve doğruyu gösterin, bu sizin en önceliğiniz olsun. Bu halde iken, yanlış size zarar veremez (Maide 105.Ayet). O zaman yanlışları göstermeye çalışmadan büyük yol katedersiniz. Yani; bırakın kimlikleri, nickleri.. bunlar ölçü değil.
    ...

Tağutun bize güzel gösterdiği sistem nedir? Açık ve tarifle yazın.

Ben şimdiden şu düşüncemi yazmış olayım, mevcut sistem ile iligli olarak. Ben bu sistemin KÖKÜ'nün çürük olduğunu düşünüyorum. Komple değişmesi gerekir, diyorum. Çünkü bu sistem; adaletsizliği, zulmü, haksızlığı, baskıyı, eğitimsizliği, soygunculuğu vs. doğuruyor. Bu değişim sizce nasıl olur? Bari bu şekilde soruyum.
    ...

Alıntı;
    Bu olay bile izzetsizliği göstermiyor mu? Yarın Tayyip abiyi aldıklarında ne yapacaksınız!? Yoksa her yirmi yılda bir tokat yemek alışkanlık mı yaptı sizlerde!

Tayyip kim?

Tokattan kastınız, Darbe heralde. Bunu aşağıda açıklayım.
    ...

alıntı;
    İlla oy verecekseniz buyurun verin. Kime isterseniz ona verin ha bu arada CHP de olur. Olmaz demeyin odamlar o kadar açılım yaptılar bence yeterli.

Bu cümle anlaşılmadığımı gösteriyor. Uzatmadan kriterimi yazıyım.
    Bir görüş; siyaseti IMF, AB, ABD ve İsrail ekseninden çıkarak yapmadığı müddetçe başarı elde edemez. Bunları bilmezsek, CHP'nin başörtüsü açılımını yeterli zannedersiz. İnsan doğru ile yanlışı ayırt edebilir. Nasıl, derseniz "akıl" nimeti ile. Bu nimet kullanılmazsa ifsada çalışır, kullanılırsa İslah'a çalışır. Bu İslah çalışması ise; Şuurlu müslümanca yapılır.
    ...

Alınıt;
    Dikkat ettiniz mi yasaklar hep “Müslümanlar” iktidardayken konuldu.
    Bu yanlış bir ölçüdür.
    Efendimizin hayatını okumuşsunuzdur. Orada ne görürsünüz? Peygamberlikten önce "Muhammed'ül Emin" sıfatıyla çağrılan ve herkesin güvenip sevdiği bir insan iken; "ben peygamberim" dedikten sonra görüdüğü zulum, işkence, baskı, hakaret, alay edilme ile karşı karşıya kalan bir Peygamber. Peki, Efendimiz yanlış yaptığı için mi hakaret ve baskı gördü? Hayır, hakkı söylediği için..
    Yani; müslümanlar ne zaman İslam Düşmanların çarkını bozmak isterse, o zaman baskı ve zulümlerin artması doğaldır. Burada önemli olan, efendimizin etrafındaki sahabeler gibi bizimde doğru bildiğimizde sebat etmemiz ve dönmememiz, yılmamamızdır. Çünkü, sömürü ile geçinenler Adil Düzen istemezler ve hoşlarına gitmez. Bu düzeni değiştirmek isteyenler ne zaman çıkmışsa aynı şekilde İslama saldırılar artmıştır. Bu, hakiki müslüman idarecilerin yanlış olduğunu değil, bilakis doğru olduğunu kanıtlar. Çünkü doğru ve Hak, zalimlerin istemeyeceği ve gördüklerinde karşı çıkacakları bir düzendir. Burada biz bu doğruya ne kadar destek veriyoruz, kriter budur.

alıntı;
    Bırakın müslümanları oy vermeye iknaya çalışmaya sizin “İSLAM” anlayışınız size bizim ki bize. Elbet görüşürüz ötelerde. Ben oy vermeyecem haramdan korunacam ya siz ?

İlle oy verin, demiyoruz. İsteyen oy verir ama oy vermenin ne demek olduğunu anlatıyoruz. Bu anlatmamız hoşunuza gitmez ve doğru bulmazsanız, amenna. Ama ben sizin doğrularınıza saygılıysam, sizde saygılı olacaksınız.
    Haramdan korunmaya gelince, mesele devletin Laik, Demokratik düzeninden korunmuş olmak mı? Peki, bu düzende vergi vermekte haram mı? Değilse, neden?

selametle..

10. Alt 03-25-2009, 15:30 #10
    Selam müminlerin üzerine olsun...
    Ben yazımda yeterli açıklamaları yaptığım kanaatindeyim.Siz anlamak istemediiniz için bana siyasi söylem ile sorular yöneltiyorsunuz.Ben size LA diyebilirmisiniz diyorum siz bana verginin hükmünü soruyorsunuz. O kadar farklı yazıyoruz ki gün geçtikçe fertleri daha iyi tanıyor gibiyim.
    Ben neden oy vermediğimi bir sürü madde ile yazabilirim ama siz neden verdiğiniz yazabilirmisiniz. Eğer hayatınıza ilahi kelimetullah yön veriyorsa emin olun tek cümle yazamazsınız.Yok eğer demokrsi ise kitaplar yazabilirsiniz.
    Ben gücünü vahiden alan fikirlere saygı duyarım saygı kavramı bende laçka değil.Diğer fikirlere saygı duymam bir şeyde demem.
    CHP nin açılımı sizin için yeterlidir diyorum benim için sistemin kendisi hata.
    Ben İslam anlayışının sulanmasının bize ilerde sorunlar yaşatacağını söylüyorum siz siyaeti savunuyorsnuz.
    Ben Adnan menderesi gündeme getirdim aynısı Tayyip Erdoğana yapılırsa ne yaparsınız.

alın bu haberde size
    (Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) kararlarının kesin olduğunu ve uyulacağını belirterek, ''Beğensen de beğenmesen de uyacaksın'' dedi. Adalet Bakanı Şahin, Antalya'daki yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani ile Serik ilçesine bağlı Belkıs beldesinde, belediye başkan adayı Hümmet Mert'in seçim bürosunu ziyaret etti.)
    selam ve dua ile...