emirahmedyasin´isimli üyeden Alıntı ↑
selam müminlerin üzerine olsun.Biraz rahatsızım konulardan uzak kaldım.
Sayın mhmt ben bu konunun daha fazla uzamasını istemem.Olay gittikçe edebi laf salatasına dönüyor.
Ben fatiha suresinin o ayetini öyle anlıyor ve öyle olduğuna inanıyorum.Siz yine diyorum kendiize aşağı yukarı bir yol çizmişsiniz buyurun devam edin.Peygamberler hiç bir zaman Allah ile isyancıların arasını bulmaya çalışmadılar bende çalışmayacam.Bir kere beni yöneten ilahi kelimetullah diyen biri ANITKABİR de saygı duruşunda bulunamaz.İsterse alleme i cihan olsun.Bunuda "müslüman" dediğiniz siyasiler için dedim.Konuyu dağıtmıyorum anladınzı herhal.Onun dışında devam etmenin bir yararı yok.
Selam ve dua ile...
Öncelikle; Alptraum'un son cümlesindeki uyarıda benim sürekli size yazdığım "itham"larınızı güzel izah etmiş. İthamları bırakın. Konu devam etmesin, önemli değil. Ama itham edip durmanız uygun değil. Fikirler konuşsun yeter. Bırakın benzetmeyi, şunu bunu. Bunlar bir mana ifade etmez.
...
Bir olayın size uygun gelmemesi ile, İslam'a uygun gelmemesi arasında fark vardır. Anıtkabire giden bir insan doğru yapıyor denmez, ama kesin yanlış yapıyor da denmez. Bu forumda aynı konu konuşulmuştu daha evvel. Sizce, anıtkabire giden şirke mi girer? Anıtkabire gitmek ölçünüz olmasın. Ölçünüz, gördüğün işin İslam'A göre olup olmadığı, olsun.
Hayırlısı..
selametle..