![]() |
Telefonunuza gelen en son mesaj? Arkadaşlar telefonunuza en son gelen mesajı burada paylaşabilirsiniz.. başlıyorum..katılımlarınız bekliyorum lütfen:) ''Dünyevi dostluklar ve rütbeler kabir kapısına kadardır. Elbette en bahtiyar odur ki dünya için ahiretini unutmasın, ahiretini dünyaya feda etmesin(resail-i Nur)'' |
--->: Telefonunuza gelen en son mesaj? yetkili arkadaşlar bu konuyu kaldırın isterseniz. katılım olmadı. aslında eğlenceli bir konudur ama zevk meselesi tabi bi yerde:) |
--->: Telefonunuza gelen en son mesaj? Şimdilik dursun bakalım belki katılan olur.Bu sabah itibariyle en son gelen mesaj bu :) ''Nerede kaldın ya soğuktan donduk...hemen bizim yurdun önüne gel'' |
--->: Telefonunuza gelen en son mesaj? s.a yarınki fıkıh dersi iptal oldu..Hilal ve oğlu hasta...:( |
--->: Telefonunuza gelen en son mesaj? hadi kalk bakalım hoca seni çağırıyor :) sabah 05:05 |
--->: Telefonunuza gelen en son mesaj? "eyvallah topragim sende kendine iyi bak" son mesajim bu :) |
--->: Telefonunuza gelen en son mesaj? benim de katkım olur inşaallah.Erken farketseydim güzel bir ayet vardı:) ama son mesajım bu. selamun aleykum hocam nasılsın ben yola çıktım.görüşürüz inşaallah. (hoca hocalığımdan değil kardeşlerle edepten deriz) |
--->: Telefonunuza gelen en son mesaj? teyze sen nerdesin |
--->: Telefonunuza gelen en son mesaj? bu konudan sonra en enteresan ve son mesajım diyebilirim... hiç msj ile işim olmazdı:) gönderen EGM...polis.www.asayis. kontör dolandırıcılığı için uyarı. |
--->: Telefonunuza gelen en son mesaj? BENIM SIMKART tan mesaj geldi kontörünüz azaldi bitis sinyali veriyor yenisini yükleyin biz kazanalim siz konusun diyor:D:) lieber YESSS Kunde, Ihr Guthaben hat 2.00 Euro unterschritten! Laden Sie es Bitte per Ladebon Kontomanager www.yess.at oder Bankomat auf, Ihr YESSS Team. heh cagriyla idare edecegiz artik:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:31 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük