![]() |
yeter ya bu ne yemek muhabbeti :) Sitede bu kadar yemek oluşunu kınıyorum.... :) :) :) bir yerde bir organizasyon düzenleyin bari de,site moderatörümüz,o tariflerini yazıp durduğu yemekleri elleriyle hazırlasın da yiyelim bari :) :) :) |
--->: yeter ya bu ne yemek muhabbeti :) valla cok iyi olur |
--->: yeter ya bu ne yemek muhabbeti :) Bizim kültürümüzde var. Yemeyi, yedirmeyi cok severiz. Muhabbetimizi sanki onun üzerine kurulmus olarak görsekte bundan mutluluk duyariz. Ileride organizasyonlarimiz olur yeterki yemek yapacak biri bulunsun:brush: |
--->: yeter ya bu ne yemek muhabbeti :) Zaten siz tarifleri eklemeye başlayınca bende doğru mutfağa gittim..:) Allah ne verdiyse yemeklerimi yaptım..da buradakilere bakmadım...göz hakkı var...canımız çeker de bu soğukda markete de gidemezdim malzeme için..o yüzden kadim dostumuz -çorba-pilav-patlıcan-yoğurt şöhretli nimetimizi hamd ile yedik...:) öyle tarifleri vermek kolay..neyse ben bu saatde hepiniz toksunuzdur diye yazdım...değilseniz ...bize buyrun...:):):) |
--->: yeter ya bu ne yemek muhabbeti :) sorun yemek yapanı bulmaktaysa aramanıza gerek yok işte aşçınız rabbimeaşığım:D:)):) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:59 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük