![]() |
MüZiK KöŞeSi s.a aranıza yeni katıldım ve ilk mesajımı "MüZiK KöŞeSi" adlı açtığım konu ile yazmış bulunuyorum... sizde sevdiğiniz, beğendiniz müzikleri paylaşabilirmisiniz? :flowers: yeni bi sohbet konusu sizleree :kahve0121: açılışı fransız bi parça ile yapıyorum... Noir Desir - Le Vent Nous Portera beğencekmisiniz bakalımm :clap: |
--->: MüZiK KöŞeSi Aleykum selam Rabbim kalbinizi kalbimizle dini üzere sabit kılsın.İnşaallah burası sizin için hayırlı olur. Bir de müzik açılışında bir ud taksimi ile yada bize daha yakın olan bir ezgi ile başlasaydınız sanırım daha bir güzel olur du selam ve dua ile... |
--->: MüZiK KöŞeSi amin :) açılışı bu şekilde yaparak yanlış bi izlenim verdim sanırım (: dediğiniz gibi olması çok daha ince olurdu haklısınız...anlık bi durumdu sadece! şimdi sizin için bi ney fon gönderiyorum, kabul buyrun lütfen :cicek01221: Gel Gör Beni Aşk Neyledi |
--->: MüZiK KöŞeSi muziksiz bir hayat hatadır demiş nietzsche noir desir de iyi bi seçim olmuş bence rock, muzik türleri içinde en evrensel olan türdür bana göre... bu evrenselliğe muthiş bir örnek... |
--->: MüZiK KöŞeSi Kalbinizin tınısında tüm ahenk...Gönülden gönüle bir yol var imiş...yürümek gerek... gizli özne.. selam ile.. |
--->: MüZiK KöŞeSi selmaun aleykum bu sevdiğim ezgilerden biridir.çoğu zaman aynı heycan ile dinleyebilrim. http://www.firaset.net/43603_OMERKAR...sirOlmus_.html |
--->: MüZiK KöŞeSi emirahmedyasin.... Allahım razı olsun, ezgi paylaşımınız çok manidardı...yalnız bende firesetten dinlenmiyor...Bazı notalar hep bam teline vuruyor değil mi??? selâm ile... |
--->: MüZiK KöŞeSi Rabbim kalbinizi kalbimizle dini üzere sabit kılsın. Hakikaten ümmetin şu anki görüntüsünün müzikle ifadesidir.Sözler yüreğimi acıtsada son nefese kadar mücadele ve sürekli Rahmanı hatırlama sürecek inşaallah. selam ve dua ile |
--->: MüZiK KöŞeSi selamun aleykum bir ezgi cümlenize... http://www.firaset.net/43239_GRUPGEN...ncMahser_.html |
--->: MüZiK KöŞeSi [SES]Ömer Karaoğlu - Kurtuluşun Ölümü[/SES] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:18 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük