![]() |
ev reisi türk geleneğinde neden evin reisi erkek olur :mad0233: |
--->: ev reisi :p:psonucnda bi bayan tüm evin yükünü yüklendiğini düşünsene bi yere kadar sonrası ağır gelir..bayanlar hassastır..ama erkekler maşallah her işin üstesinden gelirler:p:p (kimse duymasın şşiii biras pofpoflamak lazım dimi:sirit::brush::snoozer_09::whistling0121::clap :) |
--->: ev reisi katılmıyorum ben ev reisi kadın olsun demiyorum yaşadıkları hayatı birlikte paylaşıyorlarsa yükü birlikte yüklenecekler (zaten öyle oluyor) ama nedense otorite erkeklerin elinde |
--->: ev reisi hımm tamam anladım soru tarafımca yanlış anlaşılmıştır bundan sonra tamamen okuyacağım..:o doru dediniz genelde hatta çoğunlukta otoriter erkek oluyor..erkeklerin doğasında olan bişi bu.birde artık öyle yerleşmiş otoriter erke olur gibisinden zannımca galiba..:(:(:( |
--->: ev reisi malesef öyle ama bundan sonra değişmicek diye bişi yok |
--->: ev reisi tabikide değişmeyecek diye birşey yok..saolsun yeni nesilimiz deişmesi imkansız dediğimz şeyleri bile değiştiriyorlar:)):)..... |
--->: ev reisi Türk geleneği değil de...İslami açıdan dengeye bir baksak.. O zaman sanırım sorumuzun cevabını bulmuş oluruz. |
--->: ev reisi Yok kardesim benim reisim,Hanimdir neme lazim simdi birde oklavayla ugrasayim degilmi yani.. |
--->: ev reisi Ben de diyordum tam metin abimin konusu bu :) selametle.. |
--->: ev reisi Alıntı:
Artik ün saldik Mehmedim,Kilibiklikta kitap yazacagim derken DESTANA dönüsecegiz yakinda... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:04 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük