MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Konu Dışı (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/)
-   -   Führer kardesime :-) (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/12614-fuhrer-kardesime.html)

yabanGülü 11-28-2008 14:00

Führer kardesime :-)

Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
kusura bakma kardesim sana aslinda msj olarak göndercektim ama olmadi.

artiK hangisini begenirsem elimden ancak bukadar geldi

SELAMETLE

kipchak 11-28-2008 15:43

Allah razı olsun :) çok güzeller
ama aynı sarı liralardan isteyenlerde çıkacaktır bence :)

yabanGülü 11-29-2008 17:26

sendende kardesim
buda artik gelecek bayram hediyem olsun :sirit:

isteyenler varsa seve seve birerde onlara aliriz (yapariz) sadece bildirmeleri yeterlidir

NOT: FATURA yönetime kesilecektir :sirit:

safinaz 11-29-2008 18:09

Faturası bize kesilmeyecekse ben de sarı liralardan istiyorum:)

yabanGülü 11-29-2008 23:14

Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
sen istersinde ben almazmiyim kardesim benim, biraz pahalali oldu ama olsun buda muhakeme.net'in jesti olsun :afro0121:

safinaz 11-29-2008 23:45

http://www.muhakeme.net/attachments/...afinazaltinjpg

Özellikle bunu çok beğendim.Diğeri çikolata gibi dayanamam yerim,yazık olur:)
Çok teşekkür ederim,avatarımda varmış ne güzel:)

yabanGülü 11-29-2008 23:59

begendigine sevindim güle güle kullan digerinede güle güle ye :sirit:
ikiside senin

mhmt 11-30-2008 15:32

Pekala birde ben istiyorum. Mümkünse. Avatar yok bende. Ama önemli değil, Mhmt ve Muhakeme yazsın kafi. Hatta yapacağınızı avatar yapıyım bende:)

O zaman sarı değilde Kırmızı olursa ve yazılar beyaz, ortasında da Türk bayrağı.. Güzel olur. Tam avatarlık :)

selametle..

safinaz 11-30-2008 23:05

Alıntı:

mhmt´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29086)
Pekala birde ben istiyorum. Mümkünse. Avatar yok bende. Ama önemli değil, Mhmt ve Muhakeme yazsın kafi. Hatta yapacağınızı avatar yapıyım bende:)

O zaman sarı değilde Kırmızı olursa ve yazılar beyaz, ortasında da Türk bayrağı.. Güzel olur. Tam avatarlık :)

selametle..

Valla ne güzel kafi diyip,peşinden isteklerinizi peşi sıra sıralamışsınız.İyi taktik bundan sonra bende öyle yapıcam.:)
Birşey istemiyorum ve sadece..... diye devam ederim.:cheesy:

yabanGülü 12-03-2008 23:47

Alıntı:

mhmt´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29086)

selametle..

insallah istediginiz gibi olur ama özel siparis oldugu icin sürebilir :70:

:)

Henna 12-03-2008 23:49

ben istemiyorum :) ama safinazınkinden olsun..çok beğendim gerçekten...zahmetli anlaşılan.bi ara bana da lütfen....
mhmt' e selam:)

mhmt 12-03-2008 23:52

@yabangülü
Sıkıntı yok kardeşim. Muhakeme olduğu müddetçe burdayız inşAllah. İstediğiniz zaman.... Bende o zaman avatar olarak koyarım onu inş. :)

Hiç bi masraftan kaçınmayın mümkünse. Fatura yönetimeymiş. En kaliteli malzemeyi kullanın :p
-şaka-

selametle..

yabanGülü 12-04-2008 00:01

Alıntı:

mhmt´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29173)
@yabangülü
Sıkıntı yok kardeşim. Muhakeme olduğu müddetçe burdayız inşAllah. İstediğiniz zaman.... Bende o zaman avatar olarak koyarım onu inş. :)

Hiç bi masraftan kaçınmayın mümkünse. Fatura yönetimeymiş. En kaliteli malzemeyi kullanın :p
-şaka-

selametle..

tamam öylede kardesim yanliz yönetim modlara hediye olarak yaptiriyor ÖZEL ÜYELEREDE parasiyla yani önce yönetimden aliniyor sonra biraz zamli size yansiyor.

bu arada unutmadan bize bankanizi ve kontonumaranizi bildirin oradan direk kesilsin fiyat :rica: :):) :WOT.gif: :)

mhmt 12-04-2008 00:07

Alıntı:

yabanGülü´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29034)
sendende kardesim
buda artik gelecek bayram hediyem olsun :sirit:

isteyenler varsa seve seve birerde onlara aliriz (yapariz) sadece bildirmeleri yeterlidir

NOT: FATURA yönetime kesilecektir :sirit:

Şu kırmızıya ve maviye aldığım yerler size ait. Efendim burada bizim para vereceğimiz değil, bilakis faturanın yönetim tarafından ödeneceği ve isteyen olursa sizin yapacağınız yazılı. Ben sizin cümlelerin yalacısıyım :)

selametle..

yabanGülü 12-04-2008 01:15

evet kardesim haklisin not´u eksik yazmisim aslinda istisna yazacaktim bir anda aklimdan gitmis kusuruma bakma, ne yaparsin yaslilik :sirit:

mhmt 12-04-2008 01:18

Yani avatar yok. Tüm yazılanlardan çıkan anlam bu.
Hayırlısı olsun kardeşim. Ne yapalım. Avatarımızda "Avatar yok" yazsın.:)
Buda güzel.

selametle..

yabanGülü 12-04-2008 01:21

yok kardesim öyle birsey demedik sadece para konusunda dedim

senimi kircam birtanede sana aliriz hersey parami sanki dimi
buda benden olsun:sirit:

yabanGülü 12-04-2008 01:24

al mhmt kardesim bu senin icin simdilik bunlarla idare et

yabanGülü 12-04-2008 01:26

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
bekke kardesim bunuda sana aldim güle güle kullan

mhmt 12-04-2008 01:50

Elinize sağlık kardeşim. İkisinide beğendim. Hangisini avatar yapıyım bilemedim. Ama griyi yaptım. Bakalım belki değiştiririm sarıyla. Muhakemede ilk defa avatarım oldu :)

Teşk. zahmet oldu. Ayrıca şirketten olmasıda ayrı bi incelik. Faturayı yollayın Alptraum ödesin. :)

selametle..

yabanGülü 12-04-2008 01:56

yok ona okadar yüklenmeyelim yarisini ben karsilarim (gönlümden koptu) :)

Henna 12-04-2008 14:25

yabangülü..nasıl da güzel olmuş değil mi...çok beğendim ..hele lafzatullah ne harika durmuş..Allahım senden razı olsun...bu kadarını ummuyordum...eline sağlık cnm..

Fani 06 12-04-2008 14:37

arkadaşlar banada yapacak kimse yok mu ?_ :-( bu paralardan..

yabanGülü 12-04-2008 20:17

Toplam 4 Eklenti bulunuyor.
böyle bir forumu zor buluruz bakin cil cil altin dagitiliyor :sirit: :WOT.gif:

buyur kardesim senidemi kircam sanki

bunlarda senin olsun

:rica:

yabanGülü 12-04-2008 20:19

Alıntı:

BeKKe´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29224)
yabangülü..nasıl da güzel olmuş değil mi...çok beğendim ..hele lafzatullah ne harika durmuş..Allahım senden razı olsun...bu kadarını ummuyordum...eline sağlık cnm..

sagol allah sendende razi olsun
evet sana cok yakisti, hatta imza olarak kullanman beni dahada mutlu etti
sagolasin

alptraum 12-11-2008 17:04

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Bende rica edeyim hem cok güzel avatarlar eline saglik hemde bayagi ragbet var ':)

Ama kücük bir istekte bulunayim. benimkinde Muhakeme yazsin sadece yani .net olmasin. Diger forumlarda kullanabileyim reklam icerik gözükmesin. Birde su ekte ekleyecegim resmin avatari yapabilirsen daha cok sevinirim.

yabanGülü 12-11-2008 17:21

Toplam 4 Eklenti bulunuyor.
tabiki alptraum senin icinde yaparim

ama resim fazla güzel taninmiyor biraz koyu oldugu icin birkac örnek yaptim bakarsin bunlara olmus, birde nikinde yazsinmi bilmedigim icin bir tane öyle yaptim digerlerinde sadece muhakeme var.

selametle

yabanGülü 12-11-2008 17:23

bu ikisindede ismin var

insallah begenirsin

selametle

alptraum 12-11-2008 18:10

Danke schön Mein Schwester :D

yabanGülü 12-15-2008 22:25

Danke Schön meinE Schwester :sirit:

bitte gerne mein Bruder

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:37 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük