![]() |
Führer kardesime :-) Toplam 3 Eklenti bulunuyor. kusura bakma kardesim sana aslinda msj olarak göndercektim ama olmadi. artiK hangisini begenirsem elimden ancak bukadar geldi SELAMETLE |
Allah razı olsun :) çok güzeller ama aynı sarı liralardan isteyenlerde çıkacaktır bence :) |
sendende kardesim buda artik gelecek bayram hediyem olsun :sirit: isteyenler varsa seve seve birerde onlara aliriz (yapariz) sadece bildirmeleri yeterlidir NOT: FATURA yönetime kesilecektir :sirit: |
Faturası bize kesilmeyecekse ben de sarı liralardan istiyorum:) |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. sen istersinde ben almazmiyim kardesim benim, biraz pahalali oldu ama olsun buda muhakeme.net'in jesti olsun :afro0121: |
http://www.muhakeme.net/attachments/...afinazaltinjpg Özellikle bunu çok beğendim.Diğeri çikolata gibi dayanamam yerim,yazık olur:) Çok teşekkür ederim,avatarımda varmış ne güzel:) |
begendigine sevindim güle güle kullan digerinede güle güle ye :sirit: ikiside senin |
Pekala birde ben istiyorum. Mümkünse. Avatar yok bende. Ama önemli değil, Mhmt ve Muhakeme yazsın kafi. Hatta yapacağınızı avatar yapıyım bende:) O zaman sarı değilde Kırmızı olursa ve yazılar beyaz, ortasında da Türk bayrağı.. Güzel olur. Tam avatarlık :) selametle.. |
Alıntı:
Birşey istemiyorum ve sadece..... diye devam ederim.:cheesy: |
Alıntı:
:) |
ben istemiyorum :) ama safinazınkinden olsun..çok beğendim gerçekten...zahmetli anlaşılan.bi ara bana da lütfen.... mhmt' e selam:) |
@yabangülü Sıkıntı yok kardeşim. Muhakeme olduğu müddetçe burdayız inşAllah. İstediğiniz zaman.... Bende o zaman avatar olarak koyarım onu inş. :) Hiç bi masraftan kaçınmayın mümkünse. Fatura yönetimeymiş. En kaliteli malzemeyi kullanın :p -şaka- selametle.. |
Alıntı:
bu arada unutmadan bize bankanizi ve kontonumaranizi bildirin oradan direk kesilsin fiyat :rica: :):) :WOT.gif: :) |
Alıntı:
selametle.. |
evet kardesim haklisin not´u eksik yazmisim aslinda istisna yazacaktim bir anda aklimdan gitmis kusuruma bakma, ne yaparsin yaslilik :sirit: |
Yani avatar yok. Tüm yazılanlardan çıkan anlam bu. Hayırlısı olsun kardeşim. Ne yapalım. Avatarımızda "Avatar yok" yazsın.:) Buda güzel. selametle.. |
yok kardesim öyle birsey demedik sadece para konusunda dedim senimi kircam birtanede sana aliriz hersey parami sanki dimi buda benden olsun:sirit: |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. al mhmt kardesim bu senin icin simdilik bunlarla idare et |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. bekke kardesim bunuda sana aldim güle güle kullan |
Elinize sağlık kardeşim. İkisinide beğendim. Hangisini avatar yapıyım bilemedim. Ama griyi yaptım. Bakalım belki değiştiririm sarıyla. Muhakemede ilk defa avatarım oldu :) Teşk. zahmet oldu. Ayrıca şirketten olmasıda ayrı bi incelik. Faturayı yollayın Alptraum ödesin. :) selametle.. |
yok ona okadar yüklenmeyelim yarisini ben karsilarim (gönlümden koptu) :) |
yabangülü..nasıl da güzel olmuş değil mi...çok beğendim ..hele lafzatullah ne harika durmuş..Allahım senden razı olsun...bu kadarını ummuyordum...eline sağlık cnm.. |
arkadaşlar banada yapacak kimse yok mu ?_ :-( bu paralardan.. |
Toplam 4 Eklenti bulunuyor. böyle bir forumu zor buluruz bakin cil cil altin dagitiliyor :sirit: :WOT.gif: buyur kardesim senidemi kircam sanki bunlarda senin olsun :rica: |
Alıntı:
evet sana cok yakisti, hatta imza olarak kullanman beni dahada mutlu etti sagolasin |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bende rica edeyim hem cok güzel avatarlar eline saglik hemde bayagi ragbet var ':) Ama kücük bir istekte bulunayim. benimkinde Muhakeme yazsin sadece yani .net olmasin. Diger forumlarda kullanabileyim reklam icerik gözükmesin. Birde su ekte ekleyecegim resmin avatari yapabilirsen daha cok sevinirim. |
Toplam 4 Eklenti bulunuyor. tabiki alptraum senin icinde yaparim ama resim fazla güzel taninmiyor biraz koyu oldugu icin birkac örnek yaptim bakarsin bunlara olmus, birde nikinde yazsinmi bilmedigim icin bir tane öyle yaptim digerlerinde sadece muhakeme var. selametle |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. bu ikisindede ismin var insallah begenirsin selametle |
Danke schön Mein Schwester :D |
Danke Schön meinE Schwester :sirit: bitte gerne mein Bruder |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:37 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük