![]() |
Führer kardesime :-) Toplam 3 Eklenti bulunuyor. kusura bakma kardesim sana aslinda msj olarak göndercektim ama olmadi. artiK hangisini begenirsem elimden ancak bukadar geldi SELAMETLE |
Allah razı olsun :) çok güzeller ama aynı sarı liralardan isteyenlerde çıkacaktır bence :) |
sendende kardesim buda artik gelecek bayram hediyem olsun :sirit: isteyenler varsa seve seve birerde onlara aliriz (yapariz) sadece bildirmeleri yeterlidir NOT: FATURA yönetime kesilecektir :sirit: |
Faturası bize kesilmeyecekse ben de sarı liralardan istiyorum:) |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. sen istersinde ben almazmiyim kardesim benim, biraz pahalali oldu ama olsun buda muhakeme.net'in jesti olsun :afro0121: |
http://www.muhakeme.net/attachments/...afinazaltinjpg Özellikle bunu çok beğendim.Diğeri çikolata gibi dayanamam yerim,yazık olur:) Çok teşekkür ederim,avatarımda varmış ne güzel:) |
begendigine sevindim güle güle kullan digerinede güle güle ye :sirit: ikiside senin |
Pekala birde ben istiyorum. Mümkünse. Avatar yok bende. Ama önemli değil, Mhmt ve Muhakeme yazsın kafi. Hatta yapacağınızı avatar yapıyım bende:) O zaman sarı değilde Kırmızı olursa ve yazılar beyaz, ortasında da Türk bayrağı.. Güzel olur. Tam avatarlık :) selametle.. |
Alıntı:
Birşey istemiyorum ve sadece..... diye devam ederim.:cheesy: |
Alıntı:
:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:24 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük