![]() |
yok ona okadar yüklenmeyelim yarisini ben karsilarim (gönlümden koptu) :) |
yabangülü..nasıl da güzel olmuş değil mi...çok beğendim ..hele lafzatullah ne harika durmuş..Allahım senden razı olsun...bu kadarını ummuyordum...eline sağlık cnm.. |
arkadaşlar banada yapacak kimse yok mu ?_ :-( bu paralardan.. |
Toplam 4 Eklenti bulunuyor. böyle bir forumu zor buluruz bakin cil cil altin dagitiliyor :sirit: :WOT.gif: buyur kardesim senidemi kircam sanki bunlarda senin olsun :rica: |
Alıntı:
evet sana cok yakisti, hatta imza olarak kullanman beni dahada mutlu etti sagolasin |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bende rica edeyim hem cok güzel avatarlar eline saglik hemde bayagi ragbet var ':) Ama kücük bir istekte bulunayim. benimkinde Muhakeme yazsin sadece yani .net olmasin. Diger forumlarda kullanabileyim reklam icerik gözükmesin. Birde su ekte ekleyecegim resmin avatari yapabilirsen daha cok sevinirim. |
Toplam 4 Eklenti bulunuyor. tabiki alptraum senin icinde yaparim ama resim fazla güzel taninmiyor biraz koyu oldugu icin birkac örnek yaptim bakarsin bunlara olmus, birde nikinde yazsinmi bilmedigim icin bir tane öyle yaptim digerlerinde sadece muhakeme var. selametle |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. bu ikisindede ismin var insallah begenirsin selametle |
Danke schön Mein Schwester :D |
Danke Schön meinE Schwester :sirit: bitte gerne mein Bruder |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:22 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük