![]() |
ben istemiyorum :) ama safinazınkinden olsun..çok beğendim gerçekten...zahmetli anlaşılan.bi ara bana da lütfen.... mhmt' e selam:) |
@yabangülü Sıkıntı yok kardeşim. Muhakeme olduğu müddetçe burdayız inşAllah. İstediğiniz zaman.... Bende o zaman avatar olarak koyarım onu inş. :) Hiç bi masraftan kaçınmayın mümkünse. Fatura yönetimeymiş. En kaliteli malzemeyi kullanın :p -şaka- selametle.. |
Alıntı:
bu arada unutmadan bize bankanizi ve kontonumaranizi bildirin oradan direk kesilsin fiyat :rica: :):) :WOT.gif: :) |
Alıntı:
selametle.. |
evet kardesim haklisin not´u eksik yazmisim aslinda istisna yazacaktim bir anda aklimdan gitmis kusuruma bakma, ne yaparsin yaslilik :sirit: |
Yani avatar yok. Tüm yazılanlardan çıkan anlam bu. Hayırlısı olsun kardeşim. Ne yapalım. Avatarımızda "Avatar yok" yazsın.:) Buda güzel. selametle.. |
yok kardesim öyle birsey demedik sadece para konusunda dedim senimi kircam birtanede sana aliriz hersey parami sanki dimi buda benden olsun:sirit: |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. al mhmt kardesim bu senin icin simdilik bunlarla idare et |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. bekke kardesim bunuda sana aldim güle güle kullan |
Elinize sağlık kardeşim. İkisinide beğendim. Hangisini avatar yapıyım bilemedim. Ama griyi yaptım. Bakalım belki değiştiririm sarıyla. Muhakemede ilk defa avatarım oldu :) Teşk. zahmet oldu. Ayrıca şirketten olmasıda ayrı bi incelik. Faturayı yollayın Alptraum ödesin. :) selametle.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:22 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük