MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Konu Dışı (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/)
-   -   Führer kardesime :-) (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/12614-fuhrer-kardesime.html)

Henna 12-03-2008 23:49

ben istemiyorum :) ama safinazınkinden olsun..çok beğendim gerçekten...zahmetli anlaşılan.bi ara bana da lütfen....
mhmt' e selam:)

mhmt 12-03-2008 23:52

@yabangülü
Sıkıntı yok kardeşim. Muhakeme olduğu müddetçe burdayız inşAllah. İstediğiniz zaman.... Bende o zaman avatar olarak koyarım onu inş. :)

Hiç bi masraftan kaçınmayın mümkünse. Fatura yönetimeymiş. En kaliteli malzemeyi kullanın :p
-şaka-

selametle..

yabanGülü 12-04-2008 00:01

Alıntı:

mhmt´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29173)
@yabangülü
Sıkıntı yok kardeşim. Muhakeme olduğu müddetçe burdayız inşAllah. İstediğiniz zaman.... Bende o zaman avatar olarak koyarım onu inş. :)

Hiç bi masraftan kaçınmayın mümkünse. Fatura yönetimeymiş. En kaliteli malzemeyi kullanın :p
-şaka-

selametle..

tamam öylede kardesim yanliz yönetim modlara hediye olarak yaptiriyor ÖZEL ÜYELEREDE parasiyla yani önce yönetimden aliniyor sonra biraz zamli size yansiyor.

bu arada unutmadan bize bankanizi ve kontonumaranizi bildirin oradan direk kesilsin fiyat :rica: :):) :WOT.gif: :)

mhmt 12-04-2008 00:07

Alıntı:

yabanGülü´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29034)
sendende kardesim
buda artik gelecek bayram hediyem olsun :sirit:

isteyenler varsa seve seve birerde onlara aliriz (yapariz) sadece bildirmeleri yeterlidir

NOT: FATURA yönetime kesilecektir :sirit:

Şu kırmızıya ve maviye aldığım yerler size ait. Efendim burada bizim para vereceğimiz değil, bilakis faturanın yönetim tarafından ödeneceği ve isteyen olursa sizin yapacağınız yazılı. Ben sizin cümlelerin yalacısıyım :)

selametle..

yabanGülü 12-04-2008 01:15

evet kardesim haklisin not´u eksik yazmisim aslinda istisna yazacaktim bir anda aklimdan gitmis kusuruma bakma, ne yaparsin yaslilik :sirit:

mhmt 12-04-2008 01:18

Yani avatar yok. Tüm yazılanlardan çıkan anlam bu.
Hayırlısı olsun kardeşim. Ne yapalım. Avatarımızda "Avatar yok" yazsın.:)
Buda güzel.

selametle..

yabanGülü 12-04-2008 01:21

yok kardesim öyle birsey demedik sadece para konusunda dedim

senimi kircam birtanede sana aliriz hersey parami sanki dimi
buda benden olsun:sirit:

yabanGülü 12-04-2008 01:24

Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
al mhmt kardesim bu senin icin simdilik bunlarla idare et

yabanGülü 12-04-2008 01:26

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
bekke kardesim bunuda sana aldim güle güle kullan

mhmt 12-04-2008 01:50

Elinize sağlık kardeşim. İkisinide beğendim. Hangisini avatar yapıyım bilemedim. Ama griyi yaptım. Bakalım belki değiştiririm sarıyla. Muhakemede ilk defa avatarım oldu :)

Teşk. zahmet oldu. Ayrıca şirketten olmasıda ayrı bi incelik. Faturayı yollayın Alptraum ödesin. :)

selametle..

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:22 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük