![]() |
el_feta dan evvah a el_feta nickimi değiştirdiğimi öğrenen ilk iki muhakeme net üyesi ki kendileri önemli kişiler,bu eski nickime göz koydular,daha doğrusu beni kuşkulandırdılar :) :) :) bakın,tüm site kullanıcılarına söylüyorum.. bu adın her hakkı saklıdır... hakkımı helal etmiyorum kullanana... :) :) :) :) :) :) :) :) |
Merak etmeyin bir iki yazıdan sonra sizin el-feta olduğunuzu anlardık.:) |
hmm...emin olun çok romantik bir şair edasıyla ya da çok çok daha radikal,saf ve gerçekten sitedekilere abi abla gibi bakan küçük ve meraklı biri ya da daha birçok role girebilirdim... ve hiiç anlamazdınız...tıpkı şuan el_feta ismiyle belli bir rolü oynadığım gibi fazla iddialı olmayın derim.. bi gün olur da görürsünüz beni ya da ne bileyim başka bir yerde yazılarım afalan rastlarsınız,sonra hayır bu el_feta olamaz demeyin sonra :) selametle...efendim... |
Romantik,şair edalı ve de radikal!!!!!!!!!!! Aman aman dağlara taşlara:) Sakın olmayın :) |
:) :) :) yok yahu..ayrı ayrı karakterler şeklinde... hem...neyse.... susayım ben... |
Avatarindaki kisinin yüzü kapali gibi:afro0121:, yoksa senmisin:afro0121: Sehirdeyiz hocam:) |
bir değişimdir gidiyor....hayırdır inşAllah...:) yine sıra bana mı geldi?:afro0121: eveeeet, el_feta!...isim boşsa ...alabilirmiyim dicektim ki: :):):):):):):) Alıntı:
aman aman,haram yan/nar etki yapar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
iyi güzel de.. el_feta sana gitmezdi be bekke...O ismin altındaki karizma ayrı,sen ayrısın... yan etki yapar tabi...ondan sonra safinaza çatmaya başlarsın felan aran bozulur,neme lazım yani :) :) :) |
yooo safinaza gözüm gibi bakarım...hemde kalp gözüyle!!! yok yok ben karizma felan istemem zaten çizilen bişey ,daha sağlamı yokmu:):):):):) badem gözlü oldu şu el_feta! :):):) tuhafından:) yeni adını konuşacakken eskiyi hit yaptık..sayemizde:afro0121::afro0121: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:56 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük