sadece şunu dahi düşünseniz meseleyi anlamaya yater kanaatindeyim..Allah resulüne nübüvvet gelmeden önceki hali ile sonraki hali arasındaki fark ne?
onun ahlakı yine güzel değil miydi,hiç putlara tapmadığını siyer kitaplarından öğreniyoruz,akisen kavmi onu seviyor da...Ama nübüvvet gelince herşey değişiyor...
???
hz. ibrahim'in baltayı eline alıp putları kırması ŞAHSİ bir eylem değil midir? hem de kavmi panayır a gitmişken...???
Allah resulü gece kalkıp hz ali ile kabe de put kırmaya gidermiş..düşünün 40 yaşında adam,sen kalk gece putları gizlice kır...Bu illegal bi eylem değil midir???
Bekke'nin yazdığı doğru...ortaya bir cihad anlayışı koydum ve insanların kimi alayvari kimi de sen şöyle yanlış düşünüyorsun diyerek ayetlerle falan aksini anlatmaya çalıştı...
bakın insanlara yemek yardımı yapmak da islamidir..ama birileri özellikle beni hep bu hayrlara itiyorsa burada küfrün ta kendisi vardır...bizim müslümanlar da aa ne güzel deyip buna sevinmemeliler...Bugün diyanetin yaptığı da budur,insanların amellerinden ödün verebilirsiniz vallahi allah c kerhanedeki bir kadını bile affeder buna inanıyorum,amma şeriatsa husus tek kılına dokundurtmam..Bugün herşey aynı şekliyle devam ediyor.Biz tarihin yaşayan şahitleriyiz...Ali şeriati,kapitalizm uyanıyor 'da yanlış hatırlamıyorsam diyordu,emperyalizm,bize kendi içinden alimler mollalar üeretecektir ve bizi bunlar eliyle kandıracaklardır..karşı olduğum da budur...diyalog meselesine karşıu çıkmamın altında ad bu sebeb yatar..birileri uyanmamızı istemiyor...siz namaz kılmışsınız,kızınız örtülü okula gitmiş emperyalizm çıkarı neyi gerektiriyorsa onu yapar...İslamın azı çoğu olmaz...bugün de müslümanları omurgasızlaştırıyorlar,cihadsız bir islam sunuyorlar,islamı protestanlaştırıyorlar,bişeyler değişiyor diye de müslümanlar seviniyorlar,bir şeyler değişiyor evet ama nasıl değişiyor...
En baştan beri yazdıkalrımın tamamı bununla alakalıdır,bireylere olan merhametle alaksı yoktur...İnsanlar islamın ne istediğini bilmediğinden,kanıyorlar,aslında deccal de işte böyle kandıracak insanları..haçlı seferleri de devam ediyor,hem fikri olarak da..müsteşrikler hadislerle de oynuyorlar,cihadımzıla da ,kuranla da...ortadoğunun tüm devletleri iran haricinde,dini kontrol ediyorlar,biz dinimizi değil adeta onların izin verdikleri dini yaşıyoruz,işte cihad budur,otoriteleri devirir...Bakın tüm peygamberlerin esas amacı budur...
buradaki müslüman arkadaşların da ,cihadı böyle yanlış bir tasavvurla sunmaları,hatta alay etmeleri beni kızdırır..hani allah rahmet etsin mehmed akif'in mukaddesatıma sövdü diyerek celallendiği bir hatırası vardır,tıpkı o misal,birileri cihadımı yumuşatacaksa hümanist yaklaşımlarla velev ki kendien müslümanım da dese,ona karşı çıkarım,islam bunu gerektirdiğine inanıyorum..
yanlış anlayabileceğiniz her harfim için özür dilerim...
ben,şu sitede her yazdığımda yakın tarihde de eleştireceğim,mustafa kemal e de firavun diyeceğim,müslümanım deyip islamı bulandıran ve özellikle makam mevki sahiplerine ağır laflar edeceğim...
kavminin ibrahim as dediği gibi,bizim ilahlarımızı diline dolayan genç,diyorlar ya hani...
selam ve dua ile...