el_feta dan evvah a

alptraum ´isimli üyeden Alıntı ↑...

1. Alt 11-29-2008, 01:48 #31
    el_feta Mesajlar: 1.168
    alptraum´isimli üyeden Alıntı
    Sakin olurmusun bilmem ama yavas ol,cok fazla sahissal vurmussun ve bilirsinki sahislar üzerinde konusmaktan hic haz almamisimdir bu papa olsun bu baska biri olsun. Tavsiyem beni tanimadan, bilmeden ismini soyismini hatta adresini acmis bir insan olarak yapacaklarimdan mesul olmus bir halde hatta dediklerimden hicbir zaman korkmamis iskilipli atif hoca gibi hakki söylemis olarak su kücücük ip adresimi bile gizlemeyerek su alemde kim sahicidir sence. Ben IRAKI hicbirzaman gözardi etmedim ölen kardeslerim sehittir bunu bildim ve Irak icin cok savasmak, yahudi öldürmek hristiyan öldürmek istiyorsan gittinde öldürdünde durmu dedik. Ben yaptigimi söylerim yapacaklarimla karsi tarafi vurma gibi bir cabamda yoktur. Su yazimda senin söyledigin sahissal kelimelerin disinda sana atifta bulunmadim lakin bundan yola cikarak benim söylemediklerimi bana mal etmeye calisma hos gözükmüyor.

teşekkürler...

Adınızın geçtiği hiçbir yer yok,efendim...Kızmamın yönü de cihadı geriye atan bir anlayış...Sorunun nerden çıktığına bakar mısınız?
    Koyulmuş bir resim,sadece..Beğenmeyebilirsiniz yineliyorum...Yapınız da farklı olabilir...sözüm odun gibi olsun hakikat olsun tek,diyorum yine..
    yalnış anlaşılmış isel affola...

Eğer benim cihad anlayışımda bir problem yoksa siz neye yazıyorsunuz ki ,o zaman ?
    itirazınız niye? kalkın yakın ,yıkın ortalığı mı dedim...

Bugün ümmet coğrafyası kaan bulanmış değil mi?

Bana zulmün olmadığı,müslümanların hala daha en azından hapislere atılmadığı bir yer söyler misiniz?

Mekke'miz bile şerefsiz suudi kralların elinde...ilk kıbleniz siyonistlerin...Allah aşkın adaha ne olacak,bu insanlar kızmak imandandır..ve Küfre,zulme karşı olan öfkem,sizin neden zorunuza gidiyor??

2. Alt 11-29-2008, 01:50 #32
    c0LD´isimli üyeden Alıntı
    şimdi sen dersin ki sanal ortamda pc başında ümmetin için aşka gelmiş mübareklerdensin..yaptığın veya yapacakların nedir..bana 1 tane örnek verki inandığın değerler buna izin versin 1 masum olmayan iiçin onlarca masumun yokolmasına meyil versin...

yahu...Serseri mayın mı sandınız beni?
    İnsanın inandığı değerleri savunmasında beis nedir?
    Bugün kalkın şurayı yıkın diye tek bir cümle duydunuz mu ağzımdan??
    saçma sapan konuşmayın,hiç kusura bakmayın ama...
    Yok ümmet için aşka gelmiş falan...Gidin de kinayenizi başka yerlerde kullanın...
    mideniz fazla geniş olabilir,size benim kadar rahatsız olun da demiyorum...
    selam ve dua ile...

3. Alt 11-29-2008, 01:58 #33
    xyzt´isimli üyeden Alıntı
    Ahh el feta hiç değişmemeiş. Yazilarini okurken bu nasil bir insandir, nasil bir müslümandir diyorum. Içi kin dolu, herşeyi eleştiren kimseyi beyenmeyen, kendini dnyada tek doğru insan kabul eden, sanki tek imanli kişi kendisiymiş, müslümanliği kimseye birakmayan bi tip gibi. Belkide değildir. Ne bilim hoşgörsüz bir insan portresi canlandiriyorum maalesef. Niye böyle olduğunu bilemiyorum ama insan diliyle ya da yazilariyla ruhunu yansitirmiş. Müslman hoşgörülü olmali, kalbini nefretten arindirmali.

çok tanıdınız beni efendim ya değişmediğimi hemen anladınız...

içim kin doluymuş??? breh breh!!! müminler müminlere karşı merhametli,kafirlere klarşı ise serttirler...Ben ümmet içinde cihad eden müminleri seven bunu destekleyen bir müslümanım..Ne var bunda?

size batan ne?

Sakin olamam,çünkü ithamlarınız o kadar saçma ki???

Ümmet bu halde ve bir genç cihadı seviyor bunun sembollerini kulalnıyor bunu destekliyor ve anlatıyor diye,şu takındığınız usluba bakın hele...

utanın be!!!

kendini tek müslüman görmekmiş...Allaha sığınırım ne alakası var???

Eleştirelmiş...Kuran'da en çok anlatılan iki konudan biri...Ben de bildiğim ve inandığım şeyleri savunurum ve dokundurtmam...burada beni eleştiren hiçkimseye lafım yok,bir kinim de yok,niye olsun ki? ama yapılanlara var...siz kaldırabilirsiniz,ben kaldıramıyorum...

beni kaynuka savaşı'nı bilirsiniz az buçuk siyer okumuşssanız...oradaki sahabe bir müslüman kadının çarşafına basıp açan yahudi kuyumcusunu yahudi mahallesinde döve döve öldürüyordu...hani bugün zorla açıyorlar,beyazıt meydanı'nda joplanıyoruz..ee,sonuç?

yazacak çok şey var belki...

hem benden,öyle bir kerede meramımı anlatmamı beklemeyin...

Burası sanal bir ortam...

ve size uzunca derdimi kaynaklarıyla ayet ve hadislerle anlatmam için karşımda olmanız lazım ki rahatça anlatabileyim...

Ben burada sadece görüşümü yazabiliyorum,hepsi o kadar...

selam ve dua ile..

4. Alt 11-29-2008, 02:13 #34
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    evvah´isimli üyeden Alıntı
    teşekkürler...

Adınızın geçtiği hiçbir yer yok,efendim...Kızmamın yönü de cihadı geriye atan bir anlayış...Sorunun nerden çıktığına bakar mısınız?
    Koyulmuş bir resim,sadece..Beğenmeyebilirsiniz yineliyorum...Yapınız da farklı olabilir...sözüm odun gibi olsun hakikat olsun tek,diyorum yine..
    yalnış anlaşılmış isel affola...

Eğer benim cihad anlayışımda bir problem yoksa siz neye yazıyorsunuz ki ,o zaman ?
    itirazınız niye? kalkın yakın ,yıkın ortalığı mı dedim...

Bugün ümmet coğrafyası kaan bulanmış değil mi?

Bana zulmün olmadığı,müslümanların hala daha en azından hapislere atılmadığı bir yer söyler misiniz?

Mekke'miz bile şerefsiz suudi kralların elinde...ilk kıbleniz siyonistlerin...Allah aşkın adaha ne olacak,bu insanlar kızmak imandandır..ve Küfre,zulme karşı olan öfkem,sizin neden zorunuza gidiyor??

Ben senin avatarina felan laf söylemedim. Hatta ilk yazilarimi arastirirsan görürsün ki sana video bile hazirladim. Bunun disinda su dediklerime karsin konuyu ta baska yere almissin. Ben eldeki silahin sünnetullah olduguna karsin yazdiginizi dile getirdim. Neden getirdim cünkü ben yasadigim yerin kurallarina uyarim sonrasinda adimin gectigi hicbiryer yok demissin demekki arastirmayi ya da görmeyi beceremiyorsun bu benim problemim degil. Benim meselem basindan beri senin üslubunla alakali. Simdi evde cok rahat olabiliriz ama bunu kamu ya acik yerler gösteremeyiz degil mi?

Simdi suudi kralina serefsiz demekle küfrü, fitneyi kaldirmis mi oldun. Tam aksine fitneyi yaymis oldun ve giybete girmis oldun hakka tecavüz ettin v.s.

Benim senin nickinlede avatarinlada problemim yok. Olsa bile bunu direk derdim ve hatta mücahid dedin eyvallah dedim. Meseleyi anlayabilirsen bu ufak anlasilmaz iskencedende kurtarirsin beni.

5. Alt 11-29-2008, 02:23 #35
    yaşadığınız yere uyun efendim...!!!???

Son yazdıklarımı saymayın ki bu ithamlara cevaben yazdım ,uslubümde ne varmış ki...sizin videonuza teşekkür eden ve hoş bir jest diyen ben değil miydim?

Suud kralı'na şerefsiz demekle,fitne yi mi yaydım..yahu zalimin zulmünü söylemek ne zaman gıybet oldu,ne zaman fitneyi yaymak oldu..Bu adamların kendisi fitne..Bu ne acayip bakış açısı?...

Sıkıntı etmenizi gerektirecek bir husus da yok...Ben rahatsızlığımı kamuya açık yerlerde de gösteririm efendim..nasıl isem öyle olmaya çalışırım...içim kan ağlarken ne diye güleyim..kızgınsan tağuta,küfre niye saklıyım bunu..kamuoyuna mal olmayacaksa,sokaklar değişmeyecekse benim islamım içim ehapis ise bunun anlamı ne?

Zulmün olduğunu gür sesle söylemek islami bir vecibedir..ben bunu biliyorum efendim..hasan-ı basri FASIĞIN FISKI OLMAZ der...derdim bu..siz bugün ırak da bacısına anasına tecavüz edilmiş bir insana gidin de yahu sakin ol,islamı o askerlere de anlat,alttan al,rahat ol deyin,merak ediyorum tepkisi ne olur??

eğer,tağutlardan yana değilseniz,söylediğim hiçbir sözü üzerinize alınmayın,allah affetsin ben de özür dilerim...

bir noktadan sonra yapım bu benim..gözümün içine baka baka günah işleyen bir kardeşime sağlam bir yumruk atıp,sonra ağlayarak tekrar ona sarılacak tuhaf bir yapım var..neyse...

selametle efendim...

6. Alt 11-29-2008, 02:44 #36
    Alıntı:
    yaşadığınız yere uyun efendim...!!!???

Haddini fazlaca asiyorsun dikkatli ol. Lakin ben senin söylediklerine karsin burada birkac cümle yazarken sen hala devam ettiriyorsun.

Herkesin bir SINIR noktasi vardir terbiyesizlik yapma.

Ben 3. sahsin olmadigi kendini savunamadigi herkim olursa olsun ona serefsiz demeyi islami görmüyorum tagut böyle yikilmaz.
    Beddua serefsiz diye edilmez. Yahut zulüm serefsiz demekle de ortadan kaldirilmaz. Söz gümüs ise sukut altindir.

Tarzin Muhammedi olsun ki, sünnetullah dediklerin yerini bulsun. "Şüphesiz Allah Teâlâ sabredenlerle beraberdir" (el-Bakara, 2/153, 155). Küfredenlerle degil.(En iyisini Allah bilir) Ben elem duymayalim demiyorum tabikide elem duyacagiz tabikide mücadele edecegiz fakat yolumuz Hz musaya inanlara Firavun eziyet edecegi vakit "Ey Rabbimiz, üzerimize sabır yağdır ve bizi müslüman olarak öldür" (el-Araf 7/126) diye dua etmislerdi. Islam tarihinin ilk yillarinda görülen onca zulmün Fahr-i Kainattaki sabrini örnek almaliyiz. Ayrica Rabbimiz "Muhakkak sizi biraz korku, biraz açlık ve mallardan, canlardan, ürünlerden biraz eksiltmekle deneriz; sabredenleri müjdele" (el-Bakara, 2/ 155) buyuruyor.

Hadisi seriftede belirtildigi üzere bir kötülük ya da bir haksizlik görüldügünde el ile, olmazsa dil ile o da olmazsa kalben o mukabele edilmesi Fahr-i kainatin emridir

Alimlerimiz bu Hadis-i Serifi su sekilde aciklamislardir: Münkeri yani kötülügü el ile men etmek devletin ve diger yetkililerin vazifesidir. Dil ile men etmek ise alimlerin vazifesidir bu konuda ehillerin vazifesidir. Elinde bir yetki olmayan o kötülügü ilmiylede men edecek güce sahip olmayan kisilerde kalpleriyle bugz edeckler.

7. Alt 11-29-2008, 10:25 #37
    Terbiyesizlik yapma mı?
    akıllı olması gereken biri varsa şuan bu sizsiniz...kimsenin sınırı falan aştığı da yok..yaşadığım yere uyarım sözü size ait ve ben bu lafı açıklayıcı hiçbirşey yazmadım,sadece ? işareti koydum anlam veremediğim ve katılmadığım için...

şuan tağutu yıktığımı söylemiyorum...Ya da ben şerefsiz deyince bunun islamen bir sorun olduğunu da düşünmüyorum,bu sizin hüsn-ü kuruntunuz...ne yani saddamın zulmünde inleyen bir ırak halkı saddama şerefsiz demek için karşısında saddam mı olması lazım..ya da siz hiç mi bush a şerefsiz demediniz??? onun da muhakem.net e girip kendini savunması lazım??

Allah,sabredenler ile beraberdir ayeti ile yazdıklarınızın hiçbir bağlantısını da kuramadım,yok çünkü...
    Zalimin zulmünü söylemek özellikle KAMUOYUNA AÇIK ortamlarda dini bir vecibedir..Sabretmek susmak değil direnmektir..Ben böyle sabrediyorum,sabırlarımız da uyuşmuyor olabilir,diyecekl bişeyim yok...

Alimlerimiz açıklamış hadisi demişsiniz..buna da katılmıyorum..öyle net bir açıklama falan da yok o hadisde...mümin kişi gücü yeterse eliyle kendisi de uyarır...hadisi tam okursanız hadisin sonu,ki bu imamnın en zayıf halidi diye biter...Devletin böyle bir vasfı olmadığına göre,sözkonusu olan insandır...ve müminin gücü yetiyorsa bunu insanın kendi eliyle bizatihi düzeltmesi icab eder...Yetkili olan imanı kuvvetli mümindir yani...

selametle...

8. Alt 11-29-2008, 11:10 #38
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    إِنَّ عِدَّةَ الشُّهُورِ عِندَ اللّهِ اثْنَا عَشَرَ شَهْرًا فِي كِتَابِ اللّهِ يَوْمَ خَلَقَ السَّمَاوَات وَالأَرْضَ مِنْهَا أَرْبَعَةٌ حُرُمٌ ذَلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ فَلاَ تَظْلِمُوا فِيهِنَّ أَنفُسَكُمْ وَقَاتِلُوا الْمُشْرِكِينَ كَآفَّةً كَمَا يُقَاتِلُونَكُمْ كَآفَّةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ

Alıntı:
    "Fakat Allah’a ortak koşanlar sizinle nasıl topyekûn savaşıyorlarsa, siz de onlarla topyekûn savaşın. Bilin ki Allah, kendine karşı gelmekten sakınanlarla beraberdir.." Tevbe:36

Alıntı:
    Fotoğrafdaki adam bir mücahiddir...

yüzünü gizlemesinin iki sebebi olabilir,birincisi düşmanın kalbine korku salmak ,diğeri ise mesela lübnan hizbullahının silahlı kanadında gündüz normal esnaf iken gerektiğinde silahlı mücadeleye katılanlar var,bu kişiler de yüzlerini gizleyebiliyorlar...

Allah müminler eliyle kafirlere ,zalimlere haddini bildirir...Bu silah da Allah'ın intikamının dünyaya bakan,bize yansıyan ucudur...

Eğer cihad ile alakalı duygularınız zayıfsa ki öylesiniz demiyorum sakın ola yanlış anlaşılmasın(türkiye de çok karşılaştığımdan söylüyorum) bilin ki sıcak evlerinizde bunun ciddiyetini anlayamazsınız...Kimsenin ehline evine tacvüz eden yok,yurdundan çıkarılmış yok...Gerçi zulüm farklı boyutlkarıyla burada da var ve aslında fitne,ölümden beter ayetin deyimiyle,tek fark türkiye de hakk ve batıl safları net ayrışmış değil,zamanı geldiğinde o fotoğraftaki gençler/mücahidler tüm ortadoğu halklarında fazlasıyla bulunacaklar...

Cennet,kılıçların gölgesi altındadır...(hadis)

neyi ...buldunuz burada sorun olarak.

el_feta bunu beğendi.
  9. Alt 11-29-2008, 16:35 #39
    evvah´isimli üyeden Alıntı
    Terbiyesizlik yapma mı?
    akıllı olması gereken biri varsa şuan bu sizsiniz...kimsenin sınırı falan aştığı da yok..yaşadığım yere uyarım sözü size ait ve ben bu lafı açıklayıcı hiçbirşey yazmadım,sadece ? işareti koydum anlam veremediğim ve katılmadığım için...

şuan tağutu yıktığımı söylemiyorum...Ya da ben şerefsiz deyince bunun islamen bir sorun olduğunu da düşünmüyorum,bu sizin hüsn-ü kuruntunuz...ne yani saddamın zulmünde inleyen bir ırak halkı saddama şerefsiz demek için karşısında saddam mı olması lazım..ya da siz hiç mi bush a şerefsiz demediniz??? onun da muhakem.net e girip kendini savunması lazım??

Allah,sabredenler ile beraberdir ayeti ile yazdıklarınızın hiçbir bağlantısını da kuramadım,yok çünkü...
    Zalimin zulmünü söylemek özellikle KAMUOYUNA AÇIK ortamlarda dini bir vecibedir..Sabretmek susmak değil direnmektir..Ben böyle sabrediyorum,sabırlarımız da uyuşmuyor olabilir,diyecekl bişeyim yok...

Alimlerimiz açıklamış hadisi demişsiniz..buna da katılmıyorum..öyle net bir açıklama falan da yok o hadisde...mümin kişi gücü yeterse eliyle kendisi de uyarır...hadisi tam okursanız hadisin sonu,ki bu imamnın en zayıf halidi diye biter...Devletin böyle bir vasfı olmadığına göre,sözkonusu olan insandır...ve müminin gücü yetiyorsa bunu insanın kendi eliyle bizatihi düzeltmesi icab eder...Yetkili olan imanı kuvvetli mümindir yani...

selametle...

Yasadigim yere uyarim ile yasadigim yerin kurallarina uyarim arasinda fark vardir. Ben size akilli olun da demedim bana karsi demediklerim disinda haddinizi asmayin dedim. Cümleleri baska türlü anlama gayretiniz var ben a diyorum sen b dedigimi iddia ediyorsun. Olmaz kardesim böyle adalet hemde ayip olur.

10. Alt 11-29-2008, 16:36 #40
    BeKKe´isimli üyeden Alıntı
    إِنَّ عِدَّةَ الشُّهُورِ عِندَ اللّهِ اثْنَا عَشَرَ شَهْرًا فِي كِتَابِ اللّهِ يَوْمَ خَلَقَ السَّمَاوَات وَالأَرْضَ مِنْهَا أَرْبَعَةٌ حُرُمٌ ذَلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ فَلاَ تَظْلِمُوا فِيهِنَّ أَنفُسَكُمْ وَقَاتِلُوا الْمُشْرِكِينَ كَآفَّةً كَمَا يُقَاتِلُونَكُمْ كَآفَّةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ

neyi ...buldunuz burada sorun olarak.

Birilerinin o yaziya karsi yazmis oldugu bir cevap mi var da o soruyu sorma geregi hissettiniz?