alptraum´isimli üyeden Alıntı ↑
Sakin olurmusun bilmem ama yavas ol,cok fazla sahissal vurmussun ve bilirsinki sahislar üzerinde konusmaktan hic haz almamisimdir bu papa olsun bu baska biri olsun. Tavsiyem beni tanimadan, bilmeden ismini soyismini hatta adresini acmis bir insan olarak yapacaklarimdan mesul olmus bir halde hatta dediklerimden hicbir zaman korkmamis iskilipli atif hoca gibi hakki söylemis olarak su kücücük ip adresimi bile gizlemeyerek su alemde kim sahicidir sence. Ben IRAKI hicbirzaman gözardi etmedim ölen kardeslerim sehittir bunu bildim ve Irak icin cok savasmak, yahudi öldürmek hristiyan öldürmek istiyorsan gittinde öldürdünde durmu dedik. Ben yaptigimi söylerim yapacaklarimla karsi tarafi vurma gibi bir cabamda yoktur. Su yazimda senin söyledigin sahissal kelimelerin disinda sana atifta bulunmadim lakin bundan yola cikarak benim söylemediklerimi bana mal etmeye calisma hos gözükmüyor.
teşekkürler...
Adınızın geçtiği hiçbir yer yok,efendim...Kızmamın yönü de cihadı geriye atan bir anlayış...Sorunun nerden çıktığına bakar mısınız?
Koyulmuş bir resim,sadece..Beğenmeyebilirsiniz yineliyorum...Yapınız da farklı olabilir...sözüm odun gibi olsun hakikat olsun tek,diyorum yine..
yalnış anlaşılmış isel affola...
Eğer benim cihad anlayışımda bir problem yoksa siz neye yazıyorsunuz ki ,o zaman ?
itirazınız niye? kalkın yakın ,yıkın ortalığı mı dedim...
Bugün ümmet coğrafyası kaan bulanmış değil mi?
Bana zulmün olmadığı,müslümanların hala daha en azından hapislere atılmadığı bir yer söyler misiniz?
Mekke'miz bile şerefsiz suudi kralların elinde...ilk kıbleniz siyonistlerin...Allah aşkın adaha ne olacak,bu insanlar kızmak imandandır..ve Küfre,zulme karşı olan öfkem,sizin neden zorunuza gidiyor??