MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Konu Dışı (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/)
-   -   İdealinizdeki Eş Nasıl? (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/12496-idealinizdeki-es-nasil.html)

safinaz 11-23-2008 23:59

İdealinizdeki Eş Nasıl?

İdealinizdeki eş veya eş adayının önem sırasına göre benim için olmazsa olmaz diye sıralayabileceğiniz özellikleri nelerdir?

Aslında konuyu anket bölümünde açıcaktım ama ben kategorize etmek istemedim,şık sayısı serbest:)

YoK 11-24-2008 00:48

Kaşı Gözü Kara Olursa olsun Yanağında Bir Ben'i Mutlaka olsun Endamı Şahlı Sohbeti Tatlı Birazda Şair Olsun .....Böyle Bi Şarkı Vardı Aklıma Birden O Geldi :) ...... İman'ı & Sevgisi Olsun Kafi Sevgi Olan Yerde Herşey Güzel Olur Içinde Birde Allah Sevgisi Varsa ........ Geri Şıklar Yalan Olur ....

safinaz 11-24-2008 21:33

Alıntı:

YoK´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28633)
Kaşı Gözü Kara Olursa olsun Yanağında Bir Ben'i Mutlaka olsun Endamı Şahlı Sohbeti Tatlı Birazda Şair Olsun .....Böyle Bi Şarkı Vardı Aklıma Birden O Geldi :) ...... İman'ı & Sevgisi Olsun Kafi Sevgi Olan Yerde Herşey Güzel Olur Içinde Birde Allah Sevgisi Varsa ........ Geri Şıklar Yalan Olur ....

Kafi demeden önce yazdıklarınız olmasaydı,inanacaktık:)
Neyse Allah gönlünüze göre versin ama güzel bir eş istemek yanlış değil."Sevgi "işte olayın özü budur....

YoK 11-24-2008 22:03

Onları Mizah Amaçlı Ekledim . Ayrıca Güzel Eşten Çıkardığınız Anlam ne Bilmem Ama Bana Göre Gönül Güzelligi Zaten O yüzden Tek Seçenek Var Sevgi ; Gönlü Güzel Yapan Sevgidir Allah Sevgisi O Gönülden Bir Parça Yerde Bana Ayırırsa işte İdeal Eş Odur . Dış Güzellik Elbet Bir Gün Toprak Olacak . Dua'nıza Yürekten AMİN Diyorum .Yazdıklarım Benim Real Duygu Düşüncemdir Kimsenin Inanıp Inanmaması Çokta Önemli Değildir Nokta

c0LD 11-24-2008 22:58

idealindeki eş gibi bi kavram olması mantıksız olur benzeyen ve benzeşen iki insan dilimindeki kısımlar gülümseyen bir bütün oluşturuyosa birliktelik diyebiliriz..kısaca hayal ürünü promosyonsuz reklam malzemesidir..dirr bana göre

safinaz 11-25-2008 20:38

Alıntı:

c0LD´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28740)
idealindeki eş gibi bi kavram olması mantıksız olur benzeyen ve benzeşen iki insan dilimindeki kısımlar gülümseyen bir bütün oluşturuyosa birliktelik diyebiliriz..kısaca hayal ürünü promosyonsuz reklam malzemesidir..dirr bana göre

İşte zaten sorduğumda buydu,gülümseyen bir bütün nasıl oluşur?

c0LD 11-25-2008 20:54

bunun oluşum şeklini tabiatın dengesine benzetebiliriz doğar´ büyür ve ölür..insanı tetikleyen olduğunu varsaydığı psikolojisinin hazır olduğu durumlar insan mükemmelleştirme kabiliyetiyle birleştiği zaman sadece sandığımız durumlar ortaya cıkar..aslında o an için ideal olan zaman içinde tezatların ortaya cıkmasıyla ideal olmaktan cıkacaktır..insan fıtratı karşılıklı tahamül ve buna benzer kabullenebilirliği yaşatırsa ideal olma hali oluşacaktır...

pınaran 07-17-2011 04:00

--->: İdealinizdeki Eş Nasıl?

zaten çekeceksiniz kendinize en uygun olanı..

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:49 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük