![]() |
hangisi doğru söylüyor merhaba arkadaşlar zekeriya beyaz ve nihat hatipoğlu arasında geçen tartışmalar düşündürdü beni sizce hangisi doğru söylüyo hangisini dinlemek gerekir yorumlarınızı bekliyorum |
ne söylemişler...haberim yok..ama dinlemeden bile yorum yapabilirim..:):) |
Zekeriya Beyaz isminin geçtiği sayfalardan dahi uzak durmalı. |
ramazanda bi ara atıştılarda genelde nasıllar hangisini dinlemeli |
Ben ikisinide dinlemediğim için yorum yapamıyorum...İzlemeden nasıl yorum yapacaksın Hatice bacım?.. Kardeşim illada birini dinlemek veya izlemek istiyorsan iyi araştır, niyetin neyse Rabbim yolunu açar...Yolun nurlu olsun!..Vesselam!... |
Ramazanda kovulmuştu.Haberi aşağıdan okuyabilirsiniz. Alıntı:
|
güllere hasret kardeşim ben sizin fikrinizi öğrenmek istedim |
Bir kez konunun konuşulduğu yere bak, ibo show!!! Zekeriyya Beyaz ı dinleme noktasındaki sorunuzda ciddi misiniz? Geçin yahu... Nihat HATİPOĞLU da öyle ciddi bir ilim adamı falan değildir..Sadece güzel masal anlatıyo,hepsi bu... Dinleyecek başka bi hoca bulun kendinize efendim... |
Dursun ağır bir ameliyat geçirmişti… Bir ay sonra yapılan tahlil ve tedkikler neticesinde durumunun iyi olduğu, sağlığına tamamen kavuştuğu anlaşıldı… Dursun, raporu vermek üzere kendisini ameliyat eden Prof. Dr. Temel’in yanına gitti… Dr. Temel hastasını taburcu etmezden önce, ona sıkı sıkı tembihte bulundu: − “Bundan sonraki hayatında DÖRT BEYAZA çok dikkat edeceksin!” − ''Hocam, bu ÜÇ BEYAZ değil miydi?” − ''Hayır! Üç değil dört beyaz: UN, TUZ, ŞEKER ve bir de Prof. Zekeriya BEYAZ! |
el-feta kardeşim alkışlıyorum yorumunu :aallkkiiss: Bravoooo Ensar paşam yine kondurmuşsun... Bende yorum yaptım ya kardeşim, ben ikisinide izlemiyorum...Daha ne diyeyim...İslam kimsenin tekelinde değil...Onu demek istedim...:19: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:17 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük