Kadınların direksiyona iki elle yapışmasının nedeni araştırıldı,ilginç sonuçlar çıkti

bence mesele bayanların aşırı dikkatli olamaya çalışması..bu bazen((genellikle)) sinir bozucu gelebiliyor beylere ben şahsen öyle bilinen 2 elle direksiyona yapışan hatun kişilerden değilim elhamdüllillah... dikkatli olmak gerek ama... fazla korkak ...

Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni

1. Alt 03-06-2009, 14:06 #11
    ViSAL Mesajlar: 95
    bence mesele bayanların aşırı dikkatli olamaya çalışması..bu bazen((genellikle)) sinir bozucu gelebiliyor beylere
    ben şahsen öyle bilinen 2 elle direksiyona yapışan hatun kişilerden değilim elhamdüllillah... dikkatli olmak gerek ama... fazla korkak tiplerin trafiği alt üst etmesi daha beter bişey bana göre

2. Alt 07-17-2011, 03:51 #12
    pınaran Mesajlar: 314
    el_feta´isimli üyeden Alıntı
    Rabbim bayan şöförlerin şerrinden korusun..
    Hiç kızmayın,alınmayın..

Vallahi arabanın gidişinden bile şöförün bayan olduğu anlaşılıyor...

neden?? sizin gibi deli deli, hırçın, tek amacı öndeki arabayı geçmekmiş gibi yarış yaparcasına, hoyratça kullanmadığı için mi?

bir de pencereden uzanıp el kol hareketleri yapmalar yok efendim küfür etmeler...

kadınlar arabayı sadece kendi egolarını tatmin etmeyi düşünen erkekler gibi kullanmazlar, çevresindeki araçları da düşünürler, aman şu aracı sıkıştırmayayım, aman saygısızlık etmeyeyim derler, tabii erkeklere çok yabancı geliyor bu duygular, empatiden bi haber cins.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.