![]() |
--->: altını çizdiklerimiz... Allah ile olduktan sonra ölüm de ömür de hoştur (mevlana) |
--->: altını çizdiklerimiz... Birinin başına toprak saçsan başı yarılmaz. Suyu başına döksen, başı kırılmaz. Toprakla, suyla baş yarmak istiyorsan, toprağı suya karıştırıp kerpiç yapman gerek. (mevlana) |
--->: altını çizdiklerimiz... Bir ben vardır bende, benden içeri...(fuzuli) |
--->: altını çizdiklerimiz... Zaman! Ah zaman! Hem dost, hem düşman... (fuzuli) |
--->: altını çizdiklerimiz... İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur. Mevlana |
--->: altını çizdiklerimiz... Niçin hep birlikte barış ve uyum içinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz. Aunius Aurelius Simachus |
--->: altını çizdiklerimiz... Bana hatalarımı gösterenden Allah razı olsun. Hz. Ömer |
--->: altını çizdiklerimiz... geceleri elzem geçmiştir yokluğunda çoğu zaman günahlarımı çekmişimdir sigaramdan susadığımda ağzımı dayayıp musluktan içerken hasretini yokluğunu kusardım dimağımdan... |
--->: altını çizdiklerimiz... bu dünyada renk, nakiş, lezzet ne varsa küsüm:gözümde son marifet, azraile tebessüm .. |
--->: altını çizdiklerimiz... söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:16 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük