![]() |
En son ne zaman?.... Arkadaşlar Çok zevkli bir oyun, kolay bir soruyla başlıyorum inşALLAH..... benden sonra yazan arkadaşım: En son ne zaman bir çocuğu sevdin?sevindirdin? |
bugün inş...en son ne zaman arkadaşının derdine çare olmaya çalıştın.... |
bugün bir kız arkadaşıma... :) alttaki arkadaşım en son ne zaman ağladın? |
Hatırlamıyorum,çok uzun zaman oldu galiba... En son ne zaman papatya tarlalarında koştun?:) |
yaklaşık 13 sene önce.. :):) en son ne zaman birine hediye aldın? |
geçen hafta..en son ne zaman yürüyüş yaptın:) |
iki hafta gecti en son ne zaman telefonla konustun? |
Sanirim dün öglen civarlarinda is sebebi ile hemde oguzhan ile konustum :) En son ne zaman Bilgisayari kapattin :):) |
biraz önce kapattım akşam yemeği için:) en son ne zaman yemek yaptın:) |
Bu aksam icin yaptim daha 3-4 saat önce:) En son ne zaman otobüse bindin... |
2 sene önce en son nezaman sinemaya gittin? |
9 sene önce ilk ve tek sinemaya gidişimdi... En son ne zaman gökyüzünde yıldızların kaymasını izledin??? |
3 sene önce, türkiyede balkonda izlemistim. sans getirmedi :)) en son ne zaman kafani dinledin? |
dün gece.öncesi hüzün, sonrası huzur veren bir sessiz senfoniydi. en son ne zaman Fetih suresini okudun? |
Ramazan Ayının Son Gününde okudum:) Benden sonraki arkadaşım en son ne zaman sadaka verdin? |
--->: En son ne zaman?.... 3 gün önce sanırım.En son ne zaman kendini aptal yerine konulmuş gibi hissettin/hissettirildin? |
--->: En son ne zaman?.... 3 sene önce en son ne zaman nefesin kesilip öksürüklere boğulana, gözlerinden yaşlar gelip ters dönene kadar güldün bakalım ? |
--->: En son ne zaman?.... Ne kadar çok düşündüm.Belki daha yakın bir zamanda da olabilir ama en net hatırladığım 2010 yılı kasım ayında sanırım. En son ne zaman güneşin doğuşunu dışarda izledin? |
--->: En son ne zaman?.... dün :) en son ne zaman sigara içtiniz bakalım tiryakiler siziii. |
--->: En son ne zaman?.... 10 dk.önce. En son ne zaman yalan söyledin.Ama arkadaşlar sadece zaman belirtmeyin anlatın da:D Tadını çıkaralım :D |
--->: En son ne zaman?.... Alıntı:
iyicene hatırayabildiğim en büyük yalanım ve hala da içim sızlar pişmanlığım yer bitirir: ilkokuldayken şu sıralar hala görüştüğüm bir arkadaşıma okkalı bir iftira atmıştım, öğretmenimin ona kızmasını istiyordum defterime tükürdüğünü, yazımı kıskandığı için neredeyse defterimi parçalayacağını söylemiştim, hemi de ağlamaklı ağlamaklı, çocuk şok olmuştu, hiç bir şey diyemedi, öğretmen çocuğu güzelce bir payladı, ben de rahatladım :sirit: aşağıdaki arkadaş en son ne zaman çıplak ayaklarınla dışarlarda, asfaltın sıcağında yürüdün? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:13 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük