![]() |
2 sene önce en son nezaman sinemaya gittin? |
9 sene önce ilk ve tek sinemaya gidişimdi... En son ne zaman gökyüzünde yıldızların kaymasını izledin??? |
3 sene önce, türkiyede balkonda izlemistim. sans getirmedi :)) en son ne zaman kafani dinledin? |
dün gece.öncesi hüzün, sonrası huzur veren bir sessiz senfoniydi. en son ne zaman Fetih suresini okudun? |
Ramazan Ayının Son Gününde okudum:) Benden sonraki arkadaşım en son ne zaman sadaka verdin? |
--->: En son ne zaman?.... 3 gün önce sanırım.En son ne zaman kendini aptal yerine konulmuş gibi hissettin/hissettirildin? |
--->: En son ne zaman?.... 3 sene önce en son ne zaman nefesin kesilip öksürüklere boğulana, gözlerinden yaşlar gelip ters dönene kadar güldün bakalım ? |
--->: En son ne zaman?.... Ne kadar çok düşündüm.Belki daha yakın bir zamanda da olabilir ama en net hatırladığım 2010 yılı kasım ayında sanırım. En son ne zaman güneşin doğuşunu dışarda izledin? |
--->: En son ne zaman?.... dün :) en son ne zaman sigara içtiniz bakalım tiryakiler siziii. |
--->: En son ne zaman?.... 10 dk.önce. En son ne zaman yalan söyledin.Ama arkadaşlar sadece zaman belirtmeyin anlatın da:D Tadını çıkaralım :D |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:11 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük