"Safinaz " nerdesin???

Arkadaşım seni üzdüysek kendi adıma özür diliyorum. Bilmeden kalbini kırdıysam Hakkını Helal Et... Bu arada uzun zaman gibi geldi foruma gelmeyişini(yani kendini alıştırdın bize ) Tekrar selamlar... Benzer Konular "Kahramanlık" ...

1. Alt 10-09-2008, 18:01 #1
    safer82 Mesajlar: 745
    Arkadaşım seni üzdüysek kendi adıma özür diliyorum. Bilmeden kalbini kırdıysam Hakkını Helal Et... Bu arada uzun zaman gibi geldi foruma gelmeyişini(yani kendini alıştırdın bize )

Tekrar selamlar...

safinaz bunu beğendi.
  2. Alt 10-09-2008, 18:06 #2
    rabbimeaşığım Mesajlar: 142
    abla bak forumdan kaçıyım falan sakın haa.küserim bak gitme ya ben seni çok merak ediyorum.ben geldim sen gittim şimdiben bunu yanlış yöne çekim mi hıı çekmemi isstemiyosan gel hadi gel gel gel gell gerekirse grev yaparım açlık grevi yaparım yeter ki gelnoluyyy gellll

safinaz bunu beğendi.
  3. Alt 10-09-2008, 18:41 #3
    AnTiKa Mesajlar: 73
    bencede gel tanışalım

safinaz bunu beğendi.
  4. Alt 10-09-2008, 18:44 #4
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    safinaz...sen olmadan olmaz...özlettin kendini
    bizde mi gidelim özlenmek için....

safinaz bunu beğendi.
  5. Alt 10-09-2008, 18:48 #5
    rabbimeaşığım Mesajlar: 142
    bende öyle düşündüm ama geleli çok olmadı..uslu uslu otiriyim oturduğum yerde ya abla gel nolur ya sanki...:((

safinaz bunu beğendi.
  6. Alt 10-09-2008, 18:56 #6
    beyza Mesajlar: 2.053
    gelir arkadaşlar merak etmeyin..bu kadar sevenini yüz üstü bırakmaz...
    en son işlerindenden dolayı yoğundu bildiğim kadarıyla..
    müsait olduğu bir zamanda mutlaka gelir

safinaz bunu beğendi.
  7. Alt 10-09-2008, 19:17 #7
    safer82 Mesajlar: 745
    beyza´isimli üyeden Alıntı
    en son işlerindenden dolayı yoğundu bildiğim kadarıyla..
    müsait olduğu bir zamanda mutlaka gelir

İnşallah işleri yoğundur diye gelemiyordur. Çünkü en son bir yorumda sanki dolu gibiydi. Söyleyeceği çok şeyleri var gibiydi. Umarım yanılırım. Safinaz arkadaşım bir iki kişi yüzünden herkese küsme olurmu...

safinaz bunu beğendi.
  8. Alt 10-09-2008, 22:15 #8
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Safer82,özür dilemenizi gerektiren bir durum yok ama yaptığınız büyük bir incelik.Ben genel olarak konuşmuştum ve bunu daha önce de belirtmiştim.Size kırgın kalmak mümkün mü...
    Ayrıca foruma hergün giriyorum sadece yazmıyorum.
    Arkadaşlar yeni olmanıza rağmen hepinizin ilgisi çok güzel,hepiniz çok özel insanlarsınız,hepinize tek tek teşekkür ederim,yazılarınızın altına bakabilirsiniz

9. Alt 10-09-2008, 22:42 #9
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    canım ama sahiden gözüm hep seni aradı..hoşgeldin..

safinaz bunu beğendi.
  10. Alt 10-09-2008, 22:54 #10
    safinaz Mesajlar: 3.348
    haticetül´isimli üyeden Alıntı
    canım ama sahiden gözüm hep seni aradı..hoşgeldin..

Hoşbulduk canım ama işlerim olduğu için yazamıyorum ama yazılarınızı takip ediyorum.Ama bu açılan konuyu görmemiştim bir arkadaşım msn de söyleyince gördüm,yoksa çoktan yazardım

Konu safinaz tarafından (10-09-2008 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.