![]() |
Aklıma şöyle birşey Geldi Varmısınız Benimle Bu Olayı Gerçekleştirmeye????? Herkes bulunmuş olduğu yerin İl Plakasını ve Karşısına Memleketinin İsmini yazsın. Böylece Hem Bilgilenmiş oluruz Hem de Kimin Nereli olduğunu Bu zevkli Oyun Sayesinde Öğrenmiş Oluruz. Ne dersiniz? O halde İlk ben başlayayım... Ş.Urfa-------(63) |
izmit----------41 |
Yozgat----->66 |
Aksaray - 68 |
erzincan---------24 istanbul----------34 |
Osmanıye 80 dgf dıngolfıng |
Bu sese kulak verdiğiniz için teşekkür ederim Arkadaşlar |
Aklina geleni ben foruma ikametgah olarak kurdum bugün aktive edecegim insaallah ;) |
Alıntı:
Kardeşim tam olarak ne demek istedin? Tam olarak anlayamadım. K.bakmazsın inşallah:shocked0121: |
Konya 42 Alptraum girişte bir flash sunuyordu sanırım onu kastediyor. Tüm illerin plaka numaraları felan. selametle.. |
tamam şimdi anladım. Benim ondan haberim yoktu sadece kimin nereli olduğunu bu şekilde öğrenebileceğimi düşünerek bu konuyu açtım. |
Yok o degil:) Siteye su anda insaa ettigim 3 yenilik daha var. Su anda yaklasik 1,5 bitti sayilir eli kulaginda yani. Olmazsa bitenleri yayinlayacagim ya da tüm üyelere tüm yeniliklerden haberdar bir e-maille anlatacagim. |
Tamam ozaman büyük bir heyecanla bekliyoruz:) Teşekkürler |
Yeni proje hayata geçmemişken ben de yazayım bari :brush: İstanbul---34 |
VaTan : AnKaRa ---06 MeKan : İsTaNbuL --34 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Eeee hani yeni gelen arkadaşlar!!! Bekliyoruz memleketlerinizi ve Plakalarınızı!!!! |
sivas.................58 |
Alıntı:
Maşallah kardeşim Sivaslısın demek. Neresinden? |
Gaziantep 27 İstanbul 34 |
Alıntı:
İstanbul ikinci sırada olduğuna göre İstanbuldamı İkamet Ediyorsunuz? |
Evet. |
Eyvallah ozaman kardeşim. teşekkürler |
Alıntı:
GizEm her zaman Güzeldirrrr.!!! VatAN DerKEn kAlBimZin attıgı yer (anKara) EmEk yedimiz Yer İse (iStanBul) |
06-ankara |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
izmirrrrr....35 |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:21 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük