Çiçek Gibi - Arif Keskiner - Ana Fikri   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 05-25-2011 (02:00)   Son Mesaj: 05-25-2011 (02:00)    Cevap: 0    Gösterim: 639  

05-25-2011

Çiçek Gibi - Arif Keskiner - Ana Fikri

Yayınevi: Doğan Kitap
    Basım Tarihi: Şubat 2002
    Kitap Türü: Diğer / Edebiyat

"Arif kirvemin bu anıları, kesinlikle anı değil salt, aynı zamanda da aydınımızın 1950 lerde başlamış bohem yaşamının tarihi, hiç kuşkunuz olmasın. Üstelik, olağanüstü yalınlıkta, ustaca yazılmış. Okudukça tadına varacaksınız ve doyamayacaksınız. Eminim..." - Demirtaş Ceyhun- "Yakın geçmişimizin Beyoğlu ağırlıklı Türkiyesi nde paylaşılan bir yaşamı çekinçesizce gözler önüne serdiği için Arif in eline sağlık." - Cengiz Alpman- " Çiçek Gibi , Arif in ne zaman keyiflense ettiği kelamdır. Kitap da öylesine keyifli.." - Birol Kudatgu- "Kitabı kapattığımda bir süre kaldım öylece. Tadı damağımda değil, beleğimde kalmıştı..." - Tunç Başaran- "Arif Keskiner in anılarını okurken zaman zaman gözlerim doldu, zaman zaman da gülümsedim. Anıları okuduktan sonra da Arif e, Bu malzemeden bir roman yazabilirdin dedim. Çiçek Gibi gerçekten de bir Orhan Kemal, hatta bir Dickens romanının zengin malzemesini taşıyor." - Atıf Yılmaz-

Diğer "Arif Keskiner" Kitapları:

1. Yine mi Çiçek Ünlülerin Bilinmeyen Hikâyekeri... "
    2. Yine mi Çiçek Ünlülerin Bilinmeyen Hikâyekeri... "
    3. Yine mi Çiçek Ünlülerin Bilinmeyen Hikâyekeri... "
    4. Yine mi Çiçek

Çiçek Gibi - Arif Keskiner - Ana Fikri Yorumları