Babanız Kim ? - Ayça Şen - Ana Fikri   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-14-2011 (15:40)   Son Mesaj: 05-14-2011 (15:40)    Cevap: 0    Gösterim: 720  

05-14-2011

Babanız Kim ? - Ayça Şen - Ana Fikri

Yayınevi: Aksoy Yayıncılık
    Basım Tarihi: Nisan 2000
    Kitap Türü: Diğer / Edebiyat

"Hani o komik yazılar yazan kız..." Röportaj geleneğini ucundan, kıyısından değil, bir hayli sarsarak değiştiren komik bir kız diye düşünebilirsiniz Ayça Şen i. Yaptığı röportajları okuğunuzda ise "daha"larının da olduğunu göreceksiniz ve söyleyecek çooook şeyiniz olacak. "Babanız kim?" biraz kinayeli bir soru şeklinde kitap ismi ama... Anlayan "şıp" diye kondurmuştur ki, "en tanınan-en fazla sözü edilen", yani magazinel bir söylemle "en baba" erkeklerle yapılmış röportajlar yer alıyor bu kitapta. Birbirinden ilginç "tip"ler, onları "kirpileştiren" söyleşi anları, uzayıp giden saatlerden çıkan zafer sarhoşu sözcüklerden oluşan yazılar... Bir söyelşi belgeseli de denilebilir... Adım adım, eskilerin deyimiyle anbean bir insanı tanımak.... Bu kitaptaki "erkeklerle yapılan röportjalar"dan gerçekle komiğin, alayla ironinin, biraz iddialı olsa da hissedeceğiniz fikirsel bir mizahın tadına varacaksınız. Kitaba konu olan erkeklerin daha önce fark edilmemiş özelliklerine en "orjinal" buluş ve anlatım yoluyla ulaşacaksınız... Ayça Şen i çok seveceksiniz.Bu kitaptan sonra, siz de bir "Ayça fanatiği" olacaksınız, hem de bizim gibi...

Diğer "Ayça Şen" Kitapları:

1. Hırs Ve Ceza
    2. Saatçi Bayırı

Babanız Kim ? - Ayça Şen - Ana Fikri Yorumları