Gıda Endüstrisinde Güvenli Gıda Üretmek - Teslime Mahmutoğlu - Ana Fikri   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-02-2011 (05:00)   Son Mesaj: 05-02-2011 (05:00)    Cevap: 0    Gösterim: 951  

    05-02-2011

    Gıda Endüstrisinde Güvenli Gıda Üretmek - Teslime Mahmutoğlu - Ana Fikri



    Yayınevi: ODTÜ
    Basım Tarihi: Mart 2010
    Kitap Türü: Diğer / Edebiyat

    Gıda işleyen bütün kuruluşlar, hazır yemek, restoran ve oteller, gıda ambalajı ve gıda kontak materyali üreten sektörler için: pratiğe yönelik olarak hazırlanan bu kitapta HACCP ve ISO 22000 standartlarının uygulanışını, el kitabı ve diğer dokümanların içerik ve hazırlanış ilkelerini bulacaksınız. Her bölüm, gıda sektöründen alınmış, çok sayıda gerçek örnekle desteklenmiştir. Firmanızda gıda güvenliği sistemi kurmak ve devamlılığını getirmek için kullanabileceğiniz bilgilerin yanısıra; Ek olarak; gıda mikrobiyolojisi, temizlik-dezenfeksiyon, depolama ve gıdaların raf ömürleri, hazır yemek sektöründe güvenli gıda üretmek için pratik bilgiler, gıda prosesleri,







    Gıda Endüstrisinde Güvenli Gıda Üretmek - Teslime Mahmutoğlu - Ana Fikri Yorumları