![]() |
Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri Yayınevi: Timaş Yayınları Basım Tarihi: Mart 2009 Kitap Türü: Hikaye / Edebiyat Osmancık, ailenin biricik çocuğudur. Kötü emellerine yenik düşmüş, gözlerini para hırsı bürümüş bir çete tarafından kaçırılır. Ailesi Osmancık'ın hayatından çok endişe etmektedir. Bir an evvel biricik yavrularına kavuşmak isterler ve bunun İçin ne gerekiyorsa yapmaya hazırdırlar.Fakat bunu yapmak o kadar kolay olacak mı? Masum ve korumasız bir çocuk olan Osmancık, onu çok seven ailesine kavuşabilecek mi?"Bir Küçük Osmancık Vardı" bir solukta okunacak heyecan dolu, duygu yüklü bir ilk gençlik romanı... Diğer "Hasan Nail Canat" Kitapları: 1. Yasemen 2. Bir Avuç Ateş 3. Günahkar Baba 4. Gül Yarası 5. Cimcime Tavşan Okul Piyesleri |
→ Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri çok kötü bir site ben sizden anafikiri istedim siz mantıksız özet veriyosunuz benmi yanlış anlattım sizmi beni anlamadınız ? |
Alıntı:
Anlaşılmamak çok kötü bir duygu olsa gerek :brush: |
→ Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri Teşekkürler |
→ Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri türü roman hikaye değil bu arada |
→ Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri Alıntı:
|
→ Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri 2009 da değil timaş yayınları 2012 de çıkardı o kitap bnde var ,bende bu güzel kitabı bu siteye ykştramdm... |
→ Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri kahramanlar nerede? |
→ Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri osmancık kitabının yardımcı fikri nedir? |
→ Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri çok güzel bir kitap yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:24 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük