Alıntı:bir kucuk osmancik vardi kitap ana fikri konusu ve ozeti-Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri
ana fikri umidini yitirmemek
Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir
Alıntı:bir kucuk osmancik vardi kitap ana fikri konusu ve ozeti-Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri
ana fikri umidini yitirmemek
Alıntı:hasan nail canat bir kucuk osmancik vardi ana fikri-Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri
Bir Küçük Osmancık Vardı-Ana Fikir: İnsan hiç bir zaman ümidini kaybetmemelidir. Çünku; eğer ümidini kaybederse yapmak istediğini asla başaramaz. Her şeyin mutlaka bir gün çözümü olur.
ay çok irenç yhaa ben konusunu istemiştim bu na yaa saçma sapan bişi çıktı önüme
süper
Bence siz bu kitabın konusunu arkasından bakıp ta yazmışsınız. Ben ana fikir istedim ama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bı gıdın ya bn ne ıstedım siz ne veriyonuz
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|
|