Yayınevi: Alfa Yayınları
Basım Tarihi: Mart 2002
Kitap Türü: Beslenme - Diyet / Alternatif Tıp
Geçtiğimiz yıllarda kendi adıyla anılan yenilikçi bir beslenme yöntemi ortaya atan Michel Montignac, yaşama enerjisi ve zayıflamanın en iyi yolunun sadece yeme alışkanlıklarını değiştirmek olduğunu kanıtladı. Az kalorili diyetlerle hayatınızı sıkboğaz eden rejimlerin tehlikelerini ve yetersizliklerini kendi yöntemiyle açıklayan Michel Montignac ı artık dünya tanıyor. Elinizdeki kitap daha önce yayınladığımız Yedikçe Zayıfla ve İnce Kal ı tamamlayan, iki ciltlik Gastronomik Menüler ile Yemek Sanatı nın birincisi. Montignac Yöntemi ni benimsemiş olanlar bu kitapla yemek sanatının bütün inceliklerini ve temel sağlık ilkelerini mutfaklarında uygulayıp bilgi ve tecrübelerini derinleştirecekler. Şarabın, çikolatanın, kaz ciğerinin ve taze sütten yapılmış peynirin istisnai besin değerlerini öğrenerek şaşıracaklar, hatta bu besinleri bundan sonra kolesterolü düşürmek için bile kullanacaklar. Bu yöntemle henüz tanışmamış olanlar için de bu kitap klasik bir yemek tarifleri kitabının geleneksel detaylarını ve sağlıklı beslenmenin temel ilkelerini içeriyor.
Diğer "Michel Montignac" Kitapları:
1. Akdeniz Mutfağı İle Yemek Sanatı II
2. Sağlığınızın Şerefine Şarap
3. Dengeli Beslenme İle İkinci Gençlik
4. Yemek Sanatı II
5. Yemek Sanatı-1
6. Çikolatalı Menüler
7. Sağlıklı Kalmak İçin Çikolatalı Menüler
8. Doğru Beslenme ile Kalp Sağlığı
9. Şarap - Sağlığınızın Şerefine