MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Kitap Tanitimi (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/)
-   -   Hızlı - Kolay İngilizce Konuşma Kılavuzu - Dilbilg - B. Orhan DOĞAN - Ana Fikri (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/89584-hizli-kolay-ingilizce-konusma-kilavuzu-dilbilg-b-orhan-dogan-ana-fikri.html)

Enesce 04-16-2011 11:40

Hızlı - Kolay İngilizce Konuşma Kılavuzu - Dilbilg - B. Orhan DOĞAN - Ana Fikri
 

Hızlı - Kolay İngilizce Konuşma Kılavuzu - Dilbilg - B. Orhan DOĞAN - Özeti, Hızlı - Kolay İngilizce Konuşma Kılavuzu - Dilbilg Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

Yayınevi: Bora Yayıncılık
Basım Tarihi: Şubat 2005
Kitap Türü: Diğer / Edebiyat

Bu kitap, diğer konuşma kılavuzlarına kıyasla, çok daha fazla dilbilgisi ve oldukça geniş kapsamlı bir sözlük içererek, İngilizce konuşan kişilerle iletişim kurmanıza olduğu kadar, İngilizce bilginizi geliştirmenize de yardımcı olmayı amaçlamaktadırKonuşma Kılavuzu bölümü, her konu ve durum için 2000 den fazla örnek tümce, deyim ve sözcük içermektedir. Dilbilgisi bölümünde İngilizcedeki tüm temel dilbilgisi kuralları ayrıntılı olarak verilmiştir. Sözlük bölümü ise, 5000 in üzerinde İngilizce sözcüğü ve Türkçe karşılıklarını kapsamaktadır.de verilen çeşitli deyişlerden, Dilbilgisi bölümündeki açıklamalarla ilgili örnekler olarak yararlanabileceğiniz gibi, Konuşma Kılavuzunda kullanılan bir tümcenin yapısını daha iyi anlayabilmek için Dilbilgisi bölümündeki bilgilere de başvurabilirsiniz.

Diğer "B. Orhan DOĞAN" Kitapları:

1. Arapça Konuşma Kılavuzu Dilbilgisi ve Sözlük (CD l
2. Rusça Konuşma Kılavuzu Ve Sözlük
3. İngilizce Konuşma Kılavuzu-Dilbilgisi-Sözlük Cep K
4. Let s Speak English Book 5
5. Let s Speak English Book 6
6. 10 Derste 10 Haftada Hızlı-Kolay İngilizce Öğrenim
7. English with Films Book 3
8. English with Films 1 - İngilizce Türkçe / Filmlerl
9. English Handbook for Turkish Speakers


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:29 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük