Bilgisayarlı Muhasebe 1 - 2 - Derleme - Ana Fikri   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 03-31-2011 (05:40)   Son Mesaj: 03-31-2011 (05:40)    Cevap: 0    Gösterim: 818  

03-31-2011

Bilgisayarlı Muhasebe 1 - 2 - Derleme - Ana Fikri

Bilgisayarlı Muhasebe 1 - 2 - Derleme - Özeti, Bilgisayarlı Muhasebe 1 - 2 Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

Yayınevi: Detay Yayınları
    Basım Tarihi: Ocak 2007
    Kitap Türü: Diğer / Edebiyat

İşletmelerin muhasebe işlemlerini bilgisayarlı ortamda yürütmeleri sebebiyle bu alanda yetişmiş nitelikli meslek elemanı gereksinimi artmaktadır. Bu nedenle son zamanlarda yüksek öğretim ders programlarında bilgisayarlı muhasebe derslerine yer verildiği görülmektedir. Böylece iş hayatının gereksinim duyduğu nitelikli elemanlar yetiştirilmeye çalışılmaktadır.İçerik:1 Bölüm: Temel Muhasebe Bilgileri1. Muhasebenin Tanımı ve İşlevleri2. Muhasebe Türleri3. Muhasebe İle İlgili Taraflar4. Hesaplar5. Hesap Planı6. Belgeler7. Defterler8.Temel Mali Tablolar9. Muhasebe Süreci10. Muhasebenin Temel Kavramları11. Mali Tablolar İlkeleri2 Bölüm: Muhasebede Paket Program Kullanımı1. Genel Tanıtım2. Muhasebe Sistemi3. Stok Takip Sistemi4. Cari Hesap Sistemi5. Fatura Sistemi6. Çek Ve Senet Takibi Sistemi7. Demirbaş Sistemi8. Personel Sistemi9. Entegrasyon Modülü10. İşletme Hesabı Defteri Sistemi3. Bölüm: Uygulama

Diğer "Derleme" Kitapları:

1. Amerika'nın Yanık Çocukları
    2. Sinemekan - Sinemada Mimarlık
    3. Beni Çok Ararsınız
    4. İstiklal Savaşında Denizciler
    5. Mayıs - Haziran 68
    6. Sahafın Keçisi 2
    7. Eleştirmen Gözüyle Cumhuriyet Dönemi Türk Tiyatr
    8. Arif Nihat Asya dan Seçme Şiirler ve Yazılar
    9. Türk Manilerinden Seçmeler

Bilgisayarlı Muhasebe 1 - 2 - Derleme - Ana Fikri Yorumları